Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Regina fecioara(SUA 1955)Drama 92 min
2.793 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu poti fi un strain (1955) Drama Stanley Kramer 105 min
1.592 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Farfurii zburatoare peste Istanbul (Turcia 1955) 65 min
2.522 vizite - 0 comentarii
adaugat de sordi
 
  Regina fecioara (SUA 1955) Drama 92 min
915 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu esti niciodata prea tanar (SUA 1955) Comedie 102 min
550 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu esti niciodata prea tanar (SUA 1955) Comedie 102 min
528 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O viata ca un pariu (SUA 1955) Drama,Film-Noir / 75 min
626 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul cu bratul de aur (SUA 1955) Drama 119 min
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Marele Combo (SUA 1955) Drama,Film noir / 82 nminute
809 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Picnic (SUA 1955) Comedie/Drama 115 mim

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.03.2024  Adauga la favorite 40 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Picnic
IMDB 7.0
Regia Joshua Logan


In dimineata Zilei Muncii din 1955, un tren de marfa il aduce pevagabondulHal Carter intr-un orasdin Kansas pentru a-si vizita prietenul din fraternitateAlan Benson. In timp ce sta cu amabila Helen Potts, o intalneste si pe iubita lui Alan, Madge Owens, pe sora ei Millie si pe mama lor. Alan este fericit sa-l vada pe „acelasi vechi Hal" si arata operatiunile intinse ale familiilor sale cu lifturile de cereale. El ii promite lui Hal o slujba stabila ca „scooper de grau" si il invita sa participe la picnicul de Ziua Muncii din oras.

La picnic, Hal imparte atentia intre Madge, Millie si profesoara de varsta mijlocie Rosemary, care este insotita de prietenul ei Howard Bevens. In timp ce Hal danseaza cu Madge, Rosemary, in stare de ebrietate, urmareste. Cand Rosemary nu-i place modul in care Howard danseaza cu ea, ii intrerupe pe Hal si Madge si insista sa danseze cu ea. Hal este incomod si rezista, iar Rosemary ii rupe camasa. Millie se ridica, pretinzand ca este bolnava. In timp ce Madge cauta sa o ajute, Millie o respinge, spunand ca toata lumea crede mereu ca „Madge cea draguta". Ea fuge, lasandu-l pe Howard sa gaseasca o sticla de alcool pe care a lasat-o in urma, pe care mama ei Flo o vede din neatentie. Cand vrea sa stie cine a dat bauturi fiicei sale minore, Rosemary il invinovateste pe Hal. Rusinata de respingere, ea il imbraca jos, spunandu-i ca se comporta ca un mare de cand a ajuns in oras si ca se poarta tanar, dar nu este. Ea il acuza ca este o falsa calitate ii este frica sa-si arate varsta reala, echipa sa nu ajunga in jgheab „unde iti apartine".

Madge il urmareste pe Hal pana la masina lui Alan si intra cu el. Langa rau, el ii spune ca a fost trimis lascoala reformatacand era baiat pentru ca a furat o motocicleta si ca toata viata este un esec. Ei se saruta. In afara casei lui Madge, imi promit sa se intalneasca dupa ce ea termina munca in seara urmatoare.

Hal se intoarce la casa lui Alan pentru a returna masina, dar Alan a sunat la politie si vrea sa-l aresteze. Hal fuge din casa in masina, iar politia urmeaza aproape in spate. Apare la apartamentul lui Howard, cerand sa petreaca noaptea acolo. Howard este foarte intelegator si acum are propriile sale griji: Rosemary la implorat sa se casatoreasca cu ea. Inapoi la casa lui Owens, Madge si Millie plang sa doarma in camera lor comuna.

A doua zi dimineata, Howard vine la casa lui Owens, intentionand sa-i spuna lui Rosemary ca vrea sa astepte, dar la vederea lui ea este nespus de bucuroasa, crezand ca a venit sa o ia. El merge fara cuvinte de acord cu neintelegerea. Cand Howard trece pe langa Madge pe scari, el spune ca Hal se ascunde pe bancheta din spate a masinii sale. Hal poate scapa inainte ca celelalte femei sa decoreze cu bucurie masina lui Howard.

In timp ce Howard si Rosemary pleaca fericiti laOzarks, Hal si Madge se intalnesc la un sopron din spatele casei. El spune ca o iubeste si ii cere sa se intalneasca cu el inTulsa, unde se pot casatori si el poate gasi un loc de munca un hotel caoperatorsi operator de lift. Doamna Owens ii gaseste langa sopron si ameninta ca va chema politia. Madge si Hal se imbratiseaza si se saruta.

Hal alearga sa prinda un tren de marfa care trece, strigandu-i lui Madge: "Ma iubesti! Ma iubesti!" Sus, in camera lor, Millie ii spune lui Madge sa „faca ceva stralucitor" pentru o data in viata si sa mearga la Hal. Madge face o valiza mica si, in ciuda lacrimilor mamei ei, se intr-un autobuz spre Tulsa.

Distributie
William Holdenca Hal Carter
Kim Novakca Marjorie „Madge" Owens
Rosalind Russellca Rosemary Sydney
Betty Fieldca Flo Owens
Susan Strasbergca Millie Owens
Cliff Robertsonca Alan Benson
Arthur O'Connellca Howard Bevans
Verna Feltonca Helen Potts
Reta Shawca Irma Kronkite
Raymond Baileyca domnul Benson
Nick Adamsca Bomber


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.