Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.360 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  In the Blood (SUA 2014) Actiune,Thriller / 117 minute
2.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Undele cerebrale (SUA 1983) Thriller 67 min
518 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.468 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Strigat de disperare (SUA 1980) Actiune,Mister / 93 min
650 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
462 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.301 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Dragostea vine incet 1 (SUA 2003 )Drama 84 min Sb lb.Ro
9.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Raul di Anul Nou (SUA 1980) Thriller 85 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.03.2024  Adauga la favorite 40 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.9
   
 
New Year's Evil
IMDB 4,9
Regia Emmett Alston
Intr-un ajun de Anul Nou, populara DJ punk rock/new wave Diane Sullivan (cunoscuta ca „Blaze" printre fanii ei) gazduieste o sarbatoare cu numaratoare inversa de muzica si petreceri, televizata in direct de la un hotel de la Hollywood si difuzata. simultan la radioul local. Totul merge bine pana cand Diane primeste un telefon de la un strain care suna ciudat, care pretinde ca il cheama Evil. El mi-a anunta intentia de a ucide o „fata obraznica" la noptii infiecare fus orar al SUA; el avertizeaza ca Diane, situata infusul orar al Pacificului, va fi ultima victima. Intre timp, fiul lui Diane, Derek, ajunge la studio, dar este in mare parte ignorata de mama lui; incepe sa se neregulat pe toate noptii in timp ce urmareste emisiunea la televizor.

Echipa de studio ia masuri de siguranta si sporeste securitatea, dar o serie de crime incepe sa aiba loc in Los Angeles; o asistenta de la un sanatoriu este gasita moarta la scurt timp dupa miezul noptii inFusul Orar de Est, iar doua femei sunt gasite moarte langa un magazin de bauturi alcoolice dupa miezul noptii inFusul Orar Central. Ucigasul foloseste un radio/casetofon pentru a inregistra sunetele victimelor sale in timp ce le ucide si suna la post de fiecare data, reluand casetele la telefon pentru a dovedi ca vorbeste serios. In timp ce ucigasul cauta o victima pe care sa o omoare pentru miezul noptii inFusul Orar al Muntelui, el infurie din neatentie o banda de motociclisti, care il urmaresc intr-uncinematograf. El ucide unul dintre motociclisti, fura masina unui cuplu pentru a nu fi recunoscut si pleaca cu fata inca pe banca, intentionand sa faca urmatoarea sa victima, dar ea reuseste sa scape.

In cele din urma, ucigasul reuseste sa se strecoare in hotel, care pana acum a fost complet inchis de politie, si se dezvaluie ca este sotul Dianei, Richard, despre care se credea anterior ca este prea ocupat pentru a participa. Dupa ce a lovit-o pe Diane, el o critica pentru tratamentul pe care ea ea fata de fiul lor, percepand modul in care ea si alte femei il trateaza pe el ca fiind o usoara fata de caracterul sau. Richard ii spune sotiei sale cauraste femeile. El dezvaluie intentia de ao ucide prin lantul ei la lift si fortandu-l sa urce „to drumul in sus, apoi pana in jos", dupa ce a spart comenzile liftului. In timp ce face acest lucru, politia, care a fost alertata de prezenta lui, il localizeaza. Urmeaza un scurt incendiu, iar comenzile liftului sunt deteriorate, oprind liftul si salvand-o pe Diane. Richard fuge pe acoperis, punandu-si masca pe care o folosise pentru a se ascunde in timp ce intra in cladire. Incoltit de politie, el continua sa sara la moarte; un Derek devastat plange peste trupul sau.

Diane ranita este incarcata intr-o ambulanta, dar se dezvaluie ca Derek este soferul, dupa ce a luat masca tatalui sau mort si la ucis pe adevaratul sofer. Ambulanta pleaca, lasand necunoscuta soarta Dianei, in timp ce un crainic radio dinHonolulueste auzit anuntand miezul noptii infusul orar Hawaii-Aleutian.

Distributie
Roz Kellyca Diane „Blaze" Sullivan
Kip Nivenca Richard Sullivan
Chris Wallace ca locotenentul Ed Clayton
Grant Cramerca Derek Sullivan
Louisa Moritzca Sally
Jed Mills ca Ernie Moffet
Taaffe O'Connellca Jane
Jon Greene in rolul sergentului Greene
Teri Copleyca adolescenta
Anita Crane ca Lisa
Jennie Andersonca asistenta Robbie
Alicia Dhanifu ca Yvonne
Wendy-Sue Rosloff ca Make-up Girl
John Londonca manager de etaj
John Alderman in rolul doctorului Reed
Michael Frost ca Larry


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.