Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ultima mea iubire (SUA 1999) Drama 92 min
17 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubire in trecut (SUA 2000) Drama Sci_Fi 84 min
502 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cocosatul din campus (SUA 1989) Comedie / 95 min
50 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cealalta parte a iubirii (SUA 1991) Drama 93 min
320 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O poveste de o vara (1988) / Drama,Romantic / 96 minute
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O iubire secreta (SUA 1999) Drama,Romantic /88 min
2.792 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cale libera (Romania 1986) cu Mircea Albulescu 75 min
2.181 vizite - 0 comentarii
adaugat de marea
 
  Bucuria renaste din iubire | SUA 2006
3.955 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Inima de cristal (1986) / Drama / 102 minute
723 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Iubire pentru un barbat total necunoscut (SUA 1986)

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.03.2024  Adauga la favorite 41 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
LOVE WITH A PERFECT STRANGER
Regia
Desmond Davis
Nota IMDB: 6.4

Filmul spune povestea italianului de prima generatie, Angie Rossini, o functionara de vanzari la magazinul universalMacy's, care se gaseste insarcinata dupa o aventura de o noapte cu muzicianul cu jumatate de norma Rocky Papasano. Cand ea il confrunta la o auditie in masa laCarnegie Hall, el pretinde ca nu-si aminteste de ea. Singura ei cerere este ca Rocky sa fondeze si sa gaseasca numele unui medic care este dispus sa faca unavort. Intre timp, Angie este presata de fratii ei mai mari din clasa muncitoare sa se casatoreasca cu Anthony, un restaurator neatragator, dar de succes.

Rocky si Angie strang suficienti bani pentru avort, dar se confrunta cu fratii lui Angie, care ii urmaresc prin cartier. Rocky este capabil sa se strecoare in depozitul unui prieten, unde cei doi discuta despre viata, greselile lor si perspectivele viitorului.Cand el si Angie il intalnesc pe furnizorul brut de ingrijire a avortului intr-o parte dubioasa a Meatpacking Districtdin New York (care se dovedeste a nu fi un medic, ci unavortistin spate ), Rocky refuza sa o lase sa treaca cu procedura periculoasa. , spre usurarea lui Angie, care se odihneste de trauma din apartamentul fostei iubite a lui Rocky. Maturitatea de care da dovada facand acest lucru apropie, iar Angie creste sa-l respecte. Dupa ce sa intalnit cu fratii ei, Rocky (careia i sa dat ochiul negru necesar de catre fratele cel mai mare) hotaraste „sa-si ia medicamentul" acceptand sa se casatoreasca cu ea. Angie, care are mai multe aspiratii romantice in viata, este insultata de insinuarea casatoriei prin datorie si refuza. Angie vrea romantism, cu „clopote si banjo".

Ca un act de independenta, Angie se muta din casa familiei sale, spre supararea mamei sale imigrante. Ea incepe sa se intalneasca cu restauratorul, Anthony, care se ofera sa se casatoreasca cu ea (si sa pretinda copilul ca sa fie al lui). Actionand cu distanta, ea il incurca si il atrage pe Rocky inapoi la Macy's, unde el intreaba despre starea ei. Cand Rocky aminteste din nou de casatorie, Angie il invita sa „vina doar la cina" la apartamentul ei. Cina este structurata ca o „noapte de intalnire" cu o masa bine pregatita si cocktail-uri. Rocky este impresionata de abilitatea ei de menajera, dar si mai impresionata de aspectul ei bine imbracat si sexy. Dupa doua bauturi tari, el face avansuri grosolane asupra ei si este respins inca o data. Angie spune ca nu vrea sa faca din nou aceeasi greseala, invocand „clopotele si banjo-urile" la care se asteapta in relatiile ei si ca, dupa tot timpul petrecut impreuna, chiar „ii loc de el". Se cearta, iar Angie plangatoare il arunca afara din apartament, trantind usa. A doua zi, Rocky castiga inima asteptand-o in fata aglomeratiei Macy's, tinand in mana semnul „Better Wed Than Dead", sunand clopote si cantand un banjo.

Distributie
Natalie Woodca Angie Rossini
Steve McQueenin rolul lui Rocky Papasano
Edie Adamsca Barbie
Herschel Bernardica Dominick Rossini
Harvey Lembeckca Julio Rossini
Penny Santonca Mama Rossini
Virginia Vincentca Anna
Marilyn Chrisca Gina
si introducerea

Tom Bosleyca Anthony Columbo
Richard S. Castellanoca Extra


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.