Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Doi superpolitisti (Italia 1977) Bud Spencer / 105 min
6.656 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Jurnalul unei telefoniste (Italia 1969) Comedie 105 min
713 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Doctorita Fara Halat (Italia 1977) Comedie 86 minute HD
3.599 vizite - 0 comentarii
adaugat de orly
 
  Miliardarul (Italia 1977) Comedie 86 min
650 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alberto Sordi - Acuzat pentru acest fapt (1993) 115 min
1.997 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Infricosatorul Colonel Buttiglione (1977) Comedie 89 min
578 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.066 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corsarul Negru (Italia 1976) Actiune,/ 113 min
2.402 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un milionar...sarac (India 2010) Comedie / 115 min HD
3.272 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Jurnalul negru (Italia 1977) Comedie neagra 115 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.02.2024  Adauga la favorite 38 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Memoires Diaboliques
IMDB
Regia Gran Bollito

Lea, originara din sudul Italiei, s-a mutat intr-un oras din nord pentru a se alatura lui Rosario, sotul ei. Trebuie sa vanda bilete de loterie. La sosire, ea simte o antipatie pentru noua ei casa aleasa de sotul ei, care la scurt timp dupa aceea sufera un accident vascular cerebral paralizant. Lea a fost insarcinata de 13 ori, de fiecare data avortand dupa cateva luni. Ea duce o singura sarcina la termen si da nastere unui fiu, Michele ( Antonio Marsina ), pentru care dezvolta o afectiune bolnavicioasa. Ea primeste in incredere de la Berta Maner, una dintre clientele ei care a castigat jackpot-ul la loterie, ca trebuie sa se alature sotului ei in Statele Unite, dupa ani de despartire.

Michele este indragostita de Sandra ( Laura Antonelli ), o profesoara de dans plina de lacrimi. Mama lui nu se poate hotari sa-l lase sa plece din casa, gata de orice rautate. Aruncand un blestem, de exemplu, astfel incat mama Sandrei sa moara subit (ceea ce o va obliga, dupa ea, pe Sandra sa-l lase pe Michele sa aiba grija de tatal ei), apoi aruncand o fetita in bratele fiului ei Tina surda si muta ( Milena Vukotic ). Michele o conduce cu blandete, dar ferm pe tanara fata inapoi. In cele din urma, neputand obtine rezultatul dorit, Lea decide sa indeparteze femeile care impiedica dragostea exclusiva pe care o are pentru Michele. Prima victima este Berta Maner, care in ajunul plecarii in America, este ucisa de Lea care o taie bucati, o fierbe si o transforma in sapun pe care apoi il vinde. Aceeasi soarta trista ii este rezervata dulceitei Lisa, plina de pocainta religioasa dupa ce a experimentat pentru prima data dragostea cu un barbat, si asta desi a ajutat-o ​​mult pe Rosario cand a trait singur cu Michele, inainte de sosirea Leei in Nord. Apoi este randul spumoasei si pline de viata Stella Kraus, artista de cabaret.

Pentru a-si ascunde greselile si a abate suspiciunea, Lea orchestreaza un fals furt de bijuterii in casa Stella care impartea apartamentul cu o femeie pe nume Palma, ceea ce face ca ziarele care pun la indoiala misterul disparitiilor sa spuna ca Stella a fugit cu bijuteriile. . (De aici si titlul englezesc Black Journal, preluat in Franta, care da stiri foarte intunecate). Doi vecini, mai curiosi decat ceilalti carora Lea le vanduse sapun, intrigati de productia brusca mare de sapun si de mirosul emanat de acesta, incep sa spioneze aceasta femeie ciudata. Negasind nimic special, ei decid sa o contacteze pe Maria ( Rita Tushingham ), sora fermecatoare a preotului Onorio, pentru ca aceasta sa-i poata oferi ajutorul Leei, invocand diverse motive precum starea dificila a unei femei etc. Maria va fi prima care va descoperi ororile comise de Lea. Intr-o bucata de sapun daruita de Lea, Maria gaseste inelul care i-a apartinut Bertei Maner. Surpriza o cuprinde si cand crede ca intelege, are un infarct declansat de starea ei de sanatate deja precara. Dar Maria nu este moarta si, pe patul ei, o intreaba pe Lea daca suspiciunile ei sunt intemeiate. Ea ii marturiseste totul, in detaliu, ducand astfel Marie la un al doilea atac de cord. Ea moare, de data aceasta, fara sa-si poata avertiza fratele despre atrocitatile comise de Lea.

Dar evenimentele merg inainte. Un comisar incepe sa investigheze disparitia Bertei. Lea este chemata la sectia de politie pentru interogatoriu, ceea ce este foarte suparata. Mai mult, el investigheaza disparitia Lisei si a banilor ei, avand in vedere prietenia dintre cele doua femei. Directorul bancii ofera si marturie conform careia Lea este intr-adevar femeia care se prezentase la ghiseu pentru a primi rambursarea titlurilor de proprietate ale Lisei. Michele pleaca la serviciul militar si Lea este suparata. Palma gaseste ochelari pe podeaua casei Leei, care ar putea fi ai Stella, desi nu este sigura de acest lucru. Ea a suferit aceeasi soarta ca si celelalte victime. Michele o roaga pe iubita lui Sandra sa se mute in casa mamei ei chiar inainte ca el sa plece pe front. Sandra nu simte nimic bine in aceasta casa dar se resemneaza, sperand ca Michele se va intoarce dupa doua saptamani (aceasta este mobilizarea generala dinaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial). Lea, sub influenta delirului ei nebun, dupa ce si-a vazut fiul iubit plecand, pregateste un nou sacrificiu: Sandra.

Insa Tina, care a fost complice a atata groaza (A ajutat-o ​​pe Lea sa zdrobeasca oasele intr-un mortar) se razvrateste si incearca sa o avertizeze pe Sandra. Lea reuseste sa o imobilizeze pe Sandra si sa o ameninte cu un topor. Tanara, sortita unui final oribil, reuseste sa-i spuna ca este insarcinata cu Michele. Aceasta revelatie ii salveaza viata. Lea are un moment de uimire. Ea scapa toporul, poate intr-un moment de luciditate in nebunia ei. Politia soseste chiar atunci si o duce pe Lea la inchisoare. Afara, privitorii sunt martori la arestare. Cativa vecini striga la Lea: „Monstru! » Ea li se adreseaza, batjocorind: „Monstru..? Pe mine..? ... Dar esti nebun? ".




Distributie
Shelley Winters ca Lea
Mario Scaccia in rolul lui Rosario, sotul Leei
Max von Sydow ca Lisa / inspector de politie
Antonio Marsina ca Michele, fiul Leei
Milena Vukotic ca Tina, servitorul
Alberto Lionello : Berta Maner / director de banca
Laura Antonelli : Sandra
Rita Tushingham ca Maria, sora preotului
Franco Branciaroli ca Don Onorio, preotul
Renato Pozzetto : Stella Kraus / politistul
Adriana Asti : Palma
Marco Modugno ca student
Liu Bosisio : vecinul schiop
Maria Monti : a doua vecina
Giancarlo Badessi ca prietenul Lisei
Alberto Squillante : un puscas
Franco Balducci


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.