Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Spune Lumii (SUA 2015) Drama,Istoric subt RO 155 min
2.899 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Casa, dulce infern (SUA 2015) Comedie 97 min
908 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Domnul What (SUA 2015) Drama 90 min
696 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  A fost odata de sarbatori (SUA 2015) Romantic 81 min
11.548 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Asasinat (Coreea 2015) Actiune 134 min Sb rom
973 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.066 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dorinta mea de Craciun (SUA 2015) Familie 86 min
890 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul cu pumnii de fier 2 (SUA 2015) Actiune / 74 min
947 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Solace (SUA 2015) Anthony Hopkins,Colin Farrell 101 min
1.981 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Aer (SUA 2015) SF 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.02.2024  Adauga la favorite 40 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Air (2015)
IMDB
Regia Christian Cantamessa


O catastrofa a armelor biochimice a distrus cea mai mare parte a omenirii si a facut aerul irespirabil. Guvernul SUA a construit in graba cateva buncare subterane improvizate in care cativa oameni de stiinta sunt tinuti in somn criogenic pana cand aerul nu mai este toxic. Fiecare dintre aceste buncare este intretinut de cativa lucratori de intretinere care sunt treziti timp de doua ore la fiecare sase luni pentru a efectua sarcini de rutina si inspectii pentru a mentine instalatia in functiune.

Doi lucratori ai unei astfel de instalatii, Cartwright si Bauer, isi fac lista normala de sarcini in timpul unui ciclu de trezire. Cartwright are ocazional viziuni despre sotia sa Abby si are conversatii cu ea, spre supararea lui Bauer.

La fel cand cele doua ore sunt aproape de sfarsit, camera de dormit a lui Cartwright este distrusa de un incendiu cauzat de recenta activitate seismica. Cei doi localizeaza frenetic supapa pentru alimentarea cu aer de urgenta si apoi incearca sa gaseasca o camera de rezerva in care sa doarma Cartwright.

Camera este operationala, iar Bauer alege sa o foloseasca. Camera functioneaza defectuos si aproape il sufoca pe Bauer pana cand in cele din urma apare Cartwright si il elibereaza, distrugand camera in acest proces.

Neavand nicio alta camera de rezerva in instalatie, Bauer insista sa ejecteze o persoana adormita aleatorie pentru a-i permite lui Cartwright sa ocupe acea camera. Cartwright refuza sa trimita pe cineva la moarte si insista ca exista o alta cale. El iese din unitate intr-un costum pentru materii periculoase in incercarea de a intra intr-o unitate-sora din apropiere, cu Bauer la radio ajutandu-l sa navigheze. Cartwright intalneste mai multe cadavre in timp ce isi croieste drum prin canalele de aer.

Cand in sfarsit intra in cladire, isi da seama ca toti cei de acolo sunt morti si sunt de mult timp. Desi sistemul informatic a raportat ca toti lucratorii din fabrica sunt in viata si sanatosi in timpul ciclurilor anterioare de trezire, este evident ca aceasta a fost un siretlic pentru a-i face pe lucratori sa creada ca nu sunt singuri, pentru ca ei sa ramana sanatosi.

In acelasi timp, Bauer revizuieste filmarile de securitate si isi da seama ca Cartwright a stat langa el tot timpul, in timp ce aproape s-a sufocat in camera de rezerva, indicand ca Cartwright a incercat sa-l omoare si a decis sa nu faca asta abia in ultimul minut. .

In timp ce Cartwright se intoarce la propria lor unitate, Bauer il confrunta cu o arma. Urmeaza o goana prin instalatie, Cartwright primind in sfarsit mana de sus, furisandu-l pe Bauer si injectandu-i o doza mare de morfina. Bauer isi accepta soarta si face pace cu Cartwright inainte de a lesina.

Intr-un epilog, Cartwright se trezeste pentru un alt ciclu, parand a fi imbatranit de multe decenii. Aerul este din nou respirabil, iar sistemul unitatii ii trezeste automat pe toti cei care dorm, care ies din camerele lor si urca la suprafata Pamantului, cu Abby printre ei.

Distribuie
Norman Reedus ca Bauer
Djimon Hounsou ca Cartwright
Sandrine Holt ca Abby
Peter Benson ca prezentator
David Nykl ca Sleeper


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.