Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fura cerul (SUA 1988) Actiune/Romantic 105 m
170 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trage pentru a ucide (SUA 1947) Drama, Film-Noir 63 min
1.537 vizite - 0 comentarii
adaugat de matei
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pustiul Invizibil (SUA 1988) Comedie,SF /92 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele Stan (SUA 2007) Actiune,Comedie / 109 min
3.183 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Oh, Ramona (Romania 2019) Comedie 109 min
2.195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Politistul maniac (SUA 1988) Thriller 81 min
44 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Britannic, fratele Titanicului (2000) Mister / 109 min.
5.813 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Sfiinti desertului (SUA 2002) Thriller 88 min
760 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fantoma allba (SUA 1988) Actiune,Aventuri,Razboi 93 min
616 vizite - 0 comentarii
adaugat de NICOLE
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Trage pentru a ucide(SUA 1988) Actiune 109 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.02.2024  Adauga la favorite 153 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Shoot to Kill
IMDB 6,8
Regia Roger Spottiswoode


In San Francisco , un barbat este descoperit intrand in propriul magazin de bijuterii peste noapte. FBI-ul il intreaba si afla ca sotia barbatului este tinuta ostatica in casa lor de un estorcator brutal care cere diamantele magazinului pentru viata ei. In timpul unei confruntari la casa bijutierului, estorcatorul impusca servitoarea familiei si cere sa i se permita sa o aduca pe sotia bijutierului la docuri. Agentul FBI Warren Stantin ii urmareste, dar incercarea lui de a-l retine pe extorsionar duce la ca sotia bijutierului sa fie impuscata in ochi si sa fie ucisa, in timp ce extortionistul foloseste o barca cu momeala pentru a scapa.

Stantin devine obsedat sa-l gaseasca pe extorsionar si il urmareste pana la Washington , unde un barbat a fost gasit impuscat in ochi la o mina dintr-o padure muntoasa. Convins ca extorsionarul l-a ucis pe barbat si i-a furat identitatea, Stantin afla ca o petrecere de pescuit condusa de ghidul local de pescuit Sarah Rennell a mers in padure din mina si il angajeaza pe partenerul ei Jonathan Knox sa-i ajute sa-i gaseasca; Knox, care a vrut sa o caute singur pe Sarah, accepta fara tragere de inima. Intre timp, petrecerea de pescuit a lui Sarah se opreste cand un pescar aproape cade de pe un corn, iar un alt pescar, Steve, incearca sa-l ajute. Cand o arma pe care o poarta aluneca intr-o crapatura, Steve ii cere pescarului sa o returneze, dar apoi il lasa pe pescar sa cada, arunca restul grupului de pescuit de pe corabie si o ia pe Sarah ostatica, cerand sa-l conduca in Canada .

Dupa ce traverseaza un defileu perfid, Stantin si Knox isi fac tabara si descopera pescarii morti intr-un parau, iar Knox se convinge ca Sarah este moarta. Perechea ajunge la cabina lui Sarah, unde Steve si Sarah s-au odihnit pentru noapte, si gasesc un bilet pentru FBI scris de mana, confirmand ca ea este inca in viata. Urmarirea continua intr-o furtuna de zapada in munti, unde Knox il trage pe Stantin pe restul drumului pentru a-si putea recupera dupa epuizare. Cei doi castiga respect unul pentru celalalt, ceea ce se imbunatateste atunci cand Stantin il salveaza pe Knox de un urs grizzly . Sarah reuseste sa se elibereze de Steve, care trage cu arma spre ea, alertand Stantin si Knox despre locatia lor; cu toate acestea, Steve o recaptureaza pe Sarah si evadeaza intr-un camion de taiat lemn , evitand capturarea inca o data.

Stantin si Knox ajung in Vancouver , unde afla ca Steve si Sarah au spart intr-o casa pentru a se odihni si a chema un broker de diamante. Stantin si Knox patrund in casa brokerului de diamante si il interogheaza pentru a afla unde planuieste sa-l intalneasca pe Steve. Perechea evidentiaza locul intalnirii si il gasesc pe Steve in brate pe Sarah, dar Steve il vede pe Knox. Dupa o scurta schimb de focuri, Steve deturneaza un SUV si ii conduce pe Stantin, Knox si Departamentul de Politie din Vancouver intr-o urmarire cu masina . Stantin si Knox observa SUV-ul pe un feribot care pleaca , dar politia cauta feribot si nu-i gaseste; Stantin isi da seama ca acesta este o alta momeala, iar el si Knox cauta un al doilea feribot.

Stantin il gaseste pe Steve si schimba foc cu el inainte ca Knox sa-i poata distrage atentia sa fie impuscat in ureche si sa o elibereze pe Sarah. Cand Steve ia ostatici un pasager si copiii ei, Stantin incearca sa-i distraga atentia, dar este impuscat de mai multe ori. Steve se pregateste sa-l execute pe Stantin impuscandu-l in ochi, dar pistolul trage rau; Stantin foloseste ocazia pentru a-i arunca pe amandoi peste bord, iar dupa o scurta lupta il impusca pe Steve in ochi, ucigandu-l. Knox se scufunda in apa pentru a-l salva pe Stantin, iar cei doi sunt ridicati de o barca de salvare .

Distribuie
Sidney Poitier ca Warren Stantin
Tom Berenger ca Jonathan Knox
Andrew Robinson in rolul lui Harvey
Kirstie Alley ca Sarah Renell
Clancy Brown ca Steve
Richard Masur ca Norman
William S. Taylor ca capitan de politie
Frederick Coffin ca Ralph
Ken Camroux ca Charles Denham
Fred Henderson in rolul agentului Owenby
Samuel Hiona ca inspectorul Hsu
Les Lannom ca seriful Dave Arnett
Robert Lesser ca agent Minelli
Michael MacRae ca Fournier
Walter Marsh ca Sam Baker
Janet Rotblatt in rolul doamnei Berger
Kevin Scannell ca Ben
Frank C. Turner ca Austin Crilley


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.