Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cutia gresita (UK 1966) Comedie,Crima / 101 minute
499 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Omul nostru Flint (SUA 1966) Aventuri,Comedie / 107 min
2.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de victoria
 
  What's Up, Tiger Lily? (1966) Comedie Woody Allen 79 min
3.014 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La revedere ,Baby (Italia 1966) Comedie 100 min
520 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotia mea este un Gangster (Korea 2001) Comedie 107 min
9.860 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  The Mafia,The Salesman (Korea 2007) Comedie 107 min
2.556 vizite - 0 comentarii
adaugat de maxim
 
  Margarete (Cehoslovacia 1966) Comedie,Drama / 72 min
1.286 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Campul dragostei (Anglia 1990) Drama 107 min
750 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cutia gresita (Anglia 1966) Comedie 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.02.2024  Adauga la favorite 127 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
The Wrong Box |
IMDb 6.7
Regia Bryan Forbes

La inceputul secolului al XIX-lea, un avocat explica unui grup de baieti tineri ca a fost organizata sau forma detontine ; S-au investit 1.000 de lire sterline pentru fiecare copil (20.000 de lire sterline in total), dar numai ultimul supravietuitor va primi tot capitalul si dobanda castigata. Saizeci si trei de ani mai tarziu, fratii in varsta Masterman si Joseph Finsbury, care locuiesc unul langa altul in Londravictoriana , sunt ultimii membri supravietuitori ai tontinei.

Masterman este insotit de nepotul sau nepromitator, student la medicina, Michael Finsbury, si, desi Masterman nu a vorbit cu fratele si-a dispretuit de multi ani, il trimite pe Michael alaturat sa-l cheme pe Joseph sa-l vada. Michael este intampinat de Julia, nepoata lui Joseph. Se vad des pe strada si se admira in secret. Ea explica ca Joseph este inBournemouthcu verii ei. Intre timp, verii Juliei, Morris si John, primesc o telegrama de la Michael inpensiunealor din Bournemouth, spunand ca Masterman este pe moarte.

In calatoria cu trenul catre Londra, Joseph scapa de nepotul sau,intra intr-un compartiment si plictiseste singurul ocupant cu odiatribade fapte banale despre istoria tricotului. Joseph merge sa fumeze o tigara, lasandu-si in urma haina, pe care ocupa, „The Bournemouth Strangler", o imbraca. Trenul se ciocneste apoi de altul. Morris si John gasesc un cadavru stricat purtand haina unchiului lor si presupun ca unchiul lor este mort. Pentru a-si proteja interesul fata de tontine, ei ascund corpul in padure. Morris ii spune lui John sa puna cadavrul in lazi si sa-l posteze la Londra. Intre timp, Joseph se indeparteaza de locul accidentului.

La Londra, Michael primeste o telegrama prin care spune ca se asteapta la o lada care contine o statuie. Morris soseste si il confunda pe batranul majordom, Peacock, cu Masterman.

Morris decide sa incerce sa ascunda cadavrul suficient de mult pentru ca Masterman sa moara, apoi sustine ca Joseph a murit de un atac de cord la aflarea vestii. Morris si John comploteaza sa trimita cadavrul la casa lui Joseph din Londra, unde locuieste Julia. John trimite cadavrul intr-un butoi mare. Joseph merge singur spre Londra si viziteaza fratele. Masterman face mai multe incercari esuate de a-si ucide fratele, iar Joseph nu tine seama de aceste incercari. Ei se despart dupa ce s-au certat, cand el paraseste butoiul care contine cadavrul este livrat la casa lui Masterman din greseala, iar Joseph accepta in graba sa semneze pentru butoiul pentru „domnul Finsbury". Cateva mai tarziu, lada care contine statuia, adresa si lui „domnului Finsbury", pe care Michael o asteapta, este livrata din greseala la casa lui Joseph si acceptata de Julia care crede ca este o asteptare.

Morris, ajungand la casa lui Joseph, vede unvagon de livraretocmai plecand si presupune ca trupul unchiului a fost tocmai a fost livrat. Morris merge apoi la Dr. Pratt pentru a incerca sa obtina uncertificat de decesnecompletat . Michael ii ajuta pe livratorii sa mute lada in casa lui Joseph. lucru starneste pasiunile Aceste atat ale Juliei, cat si ale lui Michael si se saruta pentru prima data. Michael se retrage si spune ca nu pot face asta pentru ca sunt veri; apoi descopera ca amandoi erau orfani adoptati, astfel neinruditi prin sange.

Michael descopera cadavrul in butoi si, dupa ce a aflat de „altercatia" dintre Masterman si Joseph de la Peacock, presupune ca bunicul sau si-a ucis fratele. Cand Julia ajunge cu niste bulion pentru Masterman, Michael ascunde cadavrul intr-un pian. In aceeasi noapte, Michael angajeaza „functionari" pentru a arunca cadavrul inTamisa, dar cand ajung, Masterman tocmai a cazut pe scari, asa ca ii au corpul inconstient. Vazand asta, Morris presupune cu bucurie ca Masterman a murit.

Morris si John merg sa revendice tontina, producand certificatul de deces fals. Avocatul le spune ca acum valoreaza 111.000 de lire sterline.

Salvat din rau, Masterman este intors acasa de catreArmata Salvarii, care presupune ca sa inecat. Julia comanda unsicriuelegant pentru el. Morris comanda un sicriu ieftin pentru a indeparta cadavrul mutilat, dar acesta este livrat la casa gresita, iar Michael vinde pianul, fara sa stie ca cadavrul este inca in el. Politia este implicata atunci cand acel cadavru este descoperit. Masterman se ridica in timp ce sicriul este luat.

Verii se fac cu banii de tontine intr-uncar funicular. Michael si Julia ii urmaresc pe Morris si John la bordul unui alt car funicular. Apoi se intalnesc cu un adevaratcortegiu funerar. Dupa un accident confuz, Morris si John dau seama ca au un cadavru in loc de bani. Banii tontine sunt pe cale sa fie ingropati cand ii apuca si fug. Cutia se deschide, iar banii sunt aruncati in aer in jurul cimitirului. Joseph iese din mormantul deschis chiar cand soseste Masterman. Avocatul vine sa spuna ca tontina inca nu a fost castigata. Soseste detectivul de politie, iar Morris este arestat. Ei intreaba cine a pus cadavrul in pian, deoarece exista o recompensa de 1.000 de lire sterline pentru prinderea lui Bournemouth Strangler. Incepe un nou argument.

Distributie
John Millsca maestrul Finsbury
Ralph Richardsonca Joseph Finsbury
Michael Caineca Michael Finsbury
Peter Cookca Morris Finsbury
Dudley Mooreca John Finsbury
Nanette Newmanca Julia Finsbury
Peter Sellersca Dr. Pratt
Tony Hancockin rolul detectivului
Wilfrid Lawsonca Paun
Thorley Waltersin rolul avocatului Patience
Cicely Courtneidgeca maiorul Martha
Diane Clareca Mercy
Gerald Simca Primul Undertaker
Irene Handlin rolul doamnei Hackett
John Le Mesurierca Dr. Slattery
Peter Gravesca ofiter militar
Nicholas Parsonsca Alan Frazer Scrope
James Villiersca Sydney Whitcombe Sykes
Graham Starkca Ian Scott Fife (ucis in tontine)
Jeremy Lloydca Brian Allen Harvey
Leonard Rossiterca Vyvyan Alistair Montague (ucis in tontine)
Valentine Dyallca Oliver Pike Harmsworth
John Junkinca primul sofer de motor
Timothy Batesonca oficial
Norman Birdca spiritual
Norman Rossingtonca primul huligan
Tutte Lemkowca Stranglerul de la Bournemouth
Juliet Millsca Woman on Train (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.