Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fata din vecini (SUA 2004) Comedie 110 min
2.738 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata din vecini (SUA 2004 )Comedie 110 min
3.220 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciun cu scantei(SUA 2006)Comedie 93 min
5.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doi vecini (Romania 1959) Comedie Vasiliu-Birlic 33 min
15.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de paul
 
  Tusea si junghiul (Romania 1992) | Comedie / 90 min
8.844 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Tusea si Junghiul (Romania 1992) | Comedie / 90 min
8.640 vizite - 0 comentarii
adaugat de mita
 
  Envy (SUA 2004)Comedie 99 minute
1.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Invitatie la divort (SUA 2013) Comedie,Romantic 108 min
17.412 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Vecinii (SUA 1994) Comedie,Drama / James Woods 91 min
2.600 vizite - 0 comentarii
adaugat de buster
 
  Jos palaria (SUA 1936) Comedie muzicala 66 min
535 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Fata din vecini (SUA 2004) Comedie 108 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.02.2024  Adauga la favorite 59 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
The Girl Next Door (2004)

Nota IMDB: 6.8

Regia:Luke Greenfield


Liceanul ambitios Matthew Kidman a fost acceptat la Universitatea Georgetown , dar nu isi poate permite scolarizarea. In calitate de presedinte al clasei , el a strans 25.000 de dolari pentru a-l aduce pe un student cambodgian genial , Samnang, sa studieze in Statele Unite, dar nu a gasit nimic altceva memorabil despre experienta sa de liceu. Prietenii sai, studentul pervers de film Eli si timidul si stangaciul Klitz, ii resping nemultumirea fata de lipsa lor de comportament riscant. Viata lui se schimba brusc cand o tanara, Danielle, se muta in vecinatate. Cand Matthew este martor la dezbracarea ei, ea il vede si se napusteste. Prezentandu-se parintilor sai, acestia ii sugereaza lui Matthew sa-i arate Daniellei prin oras. In timpul calatoriei cu masina, Danielle il constrange sa-si dezbrace hainele si il obliga sa alerge gol pe strada.

Matthew si Danielle se leaga printr-o serie de indrazniri cochete. La o petrecere zgomotoasa organizata de un coleg de clasa, Matthew isi gaseste in sfarsit curajul sa o sarute pe Danielle. A doua zi, reveria lui Matthew este spulberata cand Eli il informeaza ca Danielle este o fosta actrita de film pentru adulti.

La sfatul lui Eli, Matthew o duce pe Danielle la un motel si o trateaza cu raceala. Danielle, insultata, inceteaza brusc relatia lor. Matthew incearca sa-si ceara scuze, dar Danielle decide sa se intoarca in industria adultilor. Matthew, Eli si Klitz merg la o conventie de film pentru adulti din Las Vegas , unde Kelly, un producator de filme pentru adulti si fostul iubit al Daniellei, il avertizeaza amenintator pe Matthew sa nu interfereze cu afacerile lui. Matthew il ignora, convingandu-l pe Danielle sa-si lase trecutul in urma.

Cateva zile mai tarziu, o Kelly furioasa il rapeste pe Matthew de la scoala si il agreseaza fizic, spunand ca l-a costat 30.000 de dolari. Kelly se ofera sa-l lase pe Matthew sa-si sterga datoria furand un premiu de la fostul sau partener, Hugo Posh. Odata ce Matthew intra in casa, Kelly suna la politie si pleaca. Matthew scapa de putin si se grabeste la o cina importanta de acordare a unei burse . Plin de extaz pe care Kelly l-a pacalit sa-l ia, el improvizeaza un discurs sentimental. Desi ii este drag de Danielle, nu castiga bursa.

Kelly se razbuna in continuare dandu-se drept consilierul studentilor lui Matthew si furand banii stransi pentru Samnang. Matthew se teme ca va fi implicat in frauda. El apeleaza la Danielle pentru ajutor, iar ea il suna pe Hugo Posh; ei sunt de acord sa faca un film pornografic in noaptea balului de absolvire cu fostii colegi ai Daniellei si colegii de clasa ai lui Matthew ca actori. Eli regizeaza productia, iar cand nimeni nu este capabil sa interpreteze o scena importanta, Klitz gaseste increderea pentru a o intreprinde. Ei sarbatoresc filmarea de succes; Matthew si Danielle fac dragoste pentru prima data.

A doua zi dimineata, Eli il suna pe Matthew, informandu-l ca caseta a fost furata. Matthew intra in casa lui pentru a o gasi pe Kelly in posesia casetei si vorbeste cu parintii si directorul lui . Kelly ii cere lui Matthew jumatate din eventualele profituri. Cand Matthew refuza, Kelly reda caseta pentru grup, care sunt surprinsi sa descopere ca Matthew si prietenii lui au facut un film modern de educatie sexuala .

Hugo Posh si Matthew castiga milioane, iar Posh plateste pentru calatoria lui Samnang. Eli devine un regizor de succes, Klitz merge la facultate si este incantat sa afle ca colegii sai se bucura de scena lui din film, iar Matthew merge la Georgetown, aducand-o pe Danielle cu el.

Distribuie
Emile Hirsch ca Matthew Kidman
Elisha Cuthbert ca Danielle/Athena
Timothy Olyphant ca Kelly
James Remar ca Hugo Posh
Chris Marquette ca Eli Brooks
Paul Dano ca Tim Klitz
Ulysses Lee ca Samnang
Harris Laskawy ca Salinger principal
Autumn Reeser ca Jane
Olivia Wilde ca Kellie
Amanda Swisten ca aprilie
Sung-Hi Lee ca Ferrari
Timothy Bottoms in rolul domnului Kidman
Donna Bullock ca doamna Kidman
Jacob Young ca Hunter
Luther Domneste ca Mul


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.