Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Rogue Male (UK 1977) Peter O'Toole / Actiune 102 min
1.319 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Tinerii salbatici (SUA 1961) cu Burt Lancaster / 102 min
2.526 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Adio, Charlie! (SUA,1964)Comedie 120 min
773 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Romanoff si Julieta (1961) Comedie Peter Ustinov 102 min
2.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Nu esti niciodata prea tanar (SUA 1955) Comedie 102 min
550 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu esti niciodata prea tanar (SUA 1955) Comedie 102 min
529 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In Ochii Tai (SUA 2014) Subtitrat RO / Comedie 102 min
8.059 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pene albe (SUA 1955) Western 102 min
1.237 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valentin-Iubitul meu din online (SUA 2019) Romantic
392 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O impuscatura in intuneric (SUA 1964) Comedie 102 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.02.2024  Adauga la favorite 48 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.4
   
 
A Shot in the Dark
IMDB 7.4
Regia Blake Edwards

Tarziu in noapte, la casa de tara a milionarului Benjamin Ballon, cativa dintre ocupantii sai se misca prin camere, ascund si spionand pe altii. Gospodaria este formata din: sotia lui Ballon, Dominique; Henri LaFarge, majordomul sef , si sotia sa, Madame LaFarge, bucatareasa; Miguel Ostos, soferul sef; Pierre, cel de-al doilea sofer, si sotia lui Dudu, sefa de serviciu; Georges gradinarul si sotia sa Simone, a doua servitoare; Maria Gambrelli, a treia servitoare; si Maurice, al doilea majordom. Evenimentele noptii se termina curand cu impuscaturi in camera Mariei, iar Miguel a fost gasit ucis.

Inspectorul Clouseau de la Surete , un detectiv prost si incompetent, este chemat la fata locului, insotit de asistentul sau Hercule Lajoy. Banuiala este aruncata asupra Mariei, deoarece a fost gasita de Maurice tinand in mana pistolul care a ucis victima. Inainte ca Clouseau sa poata investiga in continuare, superiorul sau comisar Dreyfus il scoate din ancheta de teama ca nu va depasi un caz important.

A doua zi, in timp ce se antreneaza cu servitorul sau Cato, intr-un aranjament strict neplanificat intre ei, Clouseau se trezeste reintors la ancheta dupa ce Dreyfus i se ordona de catre superiorii sai sa faca acest lucru, prin influenta politica a lui Ballon. In discutia cu Hercule despre crima, Clouseau afirma ca Maria este nevinovata in ciuda dovezilor impotriva ei, dar crede ca il protejeaza pe adevaratul ucigas despre care el il suspecteaza ca ar putea fi insusi Ballon. Pentru a o tine sub supraveghere in timpul anchetei, a aranjat eliberarea ei din inchisoare. Cu toate acestea, mai au loc doua crime — Georges in sera de la Baloane; si Dudu intr-o tabara de nudisti — cu dovezile aratand spre Maria in fiecare caz. In ciuda faptelor, Clouseau continua sa creada ca este nevinovata, ceea ce il lasa pe Dreyfus consternat de incompetenta sa in acest caz si de scandalurile pe care le provoaca. Dupa ce trupul lui Henri este gasit in dulapul dormitorului Mariei, Clouseau este scos din nou din caz.

Desi Dreyfus incepe sa suspecteze ca Ballon incearca sa acopere fapte despre crime, presupunand ca el protejeaza pe cineva cu ajutorul Mariei, teoria lui Clouseau despre inocenta ei il face pe Dreyfus ingrijorat ca ar putea fi anulat. Cand este fortat sa-l puna din nou pe Clouseau pe caz, Dreyfus sufera in cele din urma o criza nervoasa cand aude ca Clouseau iese la seara cu Maria. In acea noapte, au fost facute mai multe incercari asupra vietii lui Clouseau la diferite unitati, inclusiv in apartamentul sau, dar toate acestea nu au avut ca rezultat moartea mai multor trecatori nevinovati. Notorietatea sporita a cazului ca urmare a incidentelor, impreuna cu demonstrarea corecta a teoriei lui Clouseau, il determina incet pe Dreyfus sa dezvolte.

Clouseau decide in cele din urma sa confrunte gospodaria Ballon cu privire la crime, sperand sa-l pacaleasca pe ucigas sa se demasca. Cu toate acestea, planul sau o dovedeste in mod neasteptat pe Maria nevinovata in toate cele patru crime. Dominique dezvaluie ca l-a ucis pe Miguel din greseala, crezand ca el era sotul ei, care credea ca are o aventura cu Maria; Madame LaFarge l-a ucis pe Georges, cu care avea o aventura, pentru ca era pe cale sa o paraseasca pentru Dominique; Simone l-a ucis pe Dudu pentru a-si mentine relatia cu Pierre; iar Ballon l-a ucis pe Henri pentru ca avea o aventura cu Dominique. Pierre mai dezvaluie ca Maurice si Dudu il santajau pe Dominique. In haosul care urmeaza, planul lui Clouseau ajunge la punctul culminant cand Hercule stinge luminile. The Ballons, Madame LaFarge, Pierre, Simone si Maurice fug si incearca sa evadeze in masina lui Clouseau, fara sa stie ca Dreyfus pusese o bomba in ea, intentionand sa-l omoare pe Clouseau, asa cum a fost intentia lui cand i-a ucis accidental pe trecatori in timpul lui Clouseau si Maria. Data. Bomba explodeaza, ucigand toate cele sase parti vinovate. Crezand ca toata lumea este nevinovata, in ciuda a ceea ce marturisisera, Dreyfus isi pierde mintea si este tarat de Hercule. Clouseau, imbratisand-o pe Maria, o declara in cele din urma nevinovata, dar un sarut pasional intre ei este intrerupt rapid cand Cato face un atac furtiv.

Distribuie
Peter Sellers ca inspectorul Jacques Clouseau
Elke Sommer ca Maria Gambrelli
Herbert Lom in rolul comisarului Charles Dreyfus
George Sanders ca domnul Benjamin Ballon
Graham Stark ca Hercule Lajoy
Andre Maranne ca Sgt. Francois Chevalier
Martin Benson ca Maurice
Burt Kwouk ca Cato [a]
Tracy Reed ca Dominique Ballon
Moira Redmond ca Simone
Vanda Godsell ca Madame LaFarge
Maurice Kaufmann ca Pierre
Ann Lynn ca Dudu
David Lodge ca Georges
Douglas Wilmer ca Henri LaFarge
Reginald Beckwith ca receptioner
Bryan Forbes ca Turk, insotitorul taberei de nudisti [b]
Andre Charrise ca Game Warden [c]
Howard Greene ca jandarm
John Herrington ca Doctorul
Jack Melford ca Psiho-Analistul
Victor Baring ca taximetrist
Victor Beaumont ca jandarm
Tutte Lemkow ca dansatoare cazac [d]
Hurtado De Cordoba Ballet ca dansatori de flamenco si chitarist
Fred Hugh ca client chel
Rose Hill ca soprano
Tahitian Dance Group ca Tahitian Dance Group


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.