Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ai Grija (SUA 2014) Comedie,Drama
2.305 vizite - 0 comentarii
adaugat de bebe
 
  Earth to EchoTrailer (SUA 2014) SCI-FI
1.904 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Frontera (SUA 2014) Drama,Western
1.231 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Cel pe care il iubesc (SUA 2014) Drama,Comedie
1.934 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Cum am iesit bazma curata (SUA 2014) Drama
1.234 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Cel mai de pret cadou(SUA 2014)Drama Romantic
2.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Salvatorul (SUA 2014) Western,Drama /
1.842 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Nocturne (SUA 2014) Drama,Fantezie,Romantic
774 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Camp X-Ray (SUA 2014) Drama,Razboi
451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cealalta mama a mea (SUA 2014) Drama /
853 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Bulevardul (SUA 2014) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.02.2024  Adauga la favorite 61 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
Boulevard
IMDB 5.8
Regizat de catre Dito Montiel
Nolan Mack a lucrat la aceeasi banca de aproape 26 de ani intr-o viata de monotonie. El si sotia sa, Joy, si-au imbratisat casatoria ca pe o distragere convenabila si confortabila de la infruntarea realitatii. Ceea ce incepe ca o masina fara tinta pe o strada necunoscuta se transforma intr-o decizie care ii schimba viata pentru Nolan, cand intalneste un tanar cu probleme, pe nume Leo, in drum spre casa, dupa ce si-a vizitat tatal bolnav la spital.

Nolan incepe sa-l caute pe Leo si sa petreaca timp cu el. Pe masura ce Nolan petrece mai mult timp cu Leo, el se trezeste ca iese din limitele vechii sale vieti si se impaca cu cine este el cu adevarat. Incepe sa se comporte in afara caracterului, sa doarma exagerat si sa rateze intalnirile importante.

Nolan incearca sa-l ajute pe Leo sa scape din viata de prostitutie, obtinandu-i o slujba, la care nu reuseste sa se prezinte. De asemenea, il incurajeaza sa se intoarca la scoala si se ofera sa-l ajute financiar. Intr-o zi, Leo apare la locul de munca al lui Nolan cerand ajutor. Nolan il scoate pe Leo din cladire si se confrunta cu proxenetul lui Leo, cerand 3.200 de dolari. In timpul conflictului, patronii bancii ii observa pe Nolan, Leo si proxenetul in parcare si cineva suna la politie. Apare politia si il escorteaza pe proxenet in catuse. Nolan il duce apoi pe Leo inapoi acasa, deoarece sotia lui este plecata din oras pentru afaceri. Leo paraseste casa candva dupa ce Nolan adoarme. Joy ajunge acasa devreme din calatoria ei de afaceri si il trezeste pe Nolan.

La scurt timp dupa aceea, Nolan si sotia sa se pregatesc sa ia cina cu directorul bancii regionale si cu directorul sucursalei locale in ceea ce priveste o potentiala promovare pentru Nolan. Inainte de a pleca la cina, Nolan primeste un telefon si pleaca. Ii spune lui Joy sa mearga la cina si ca o va intalni acolo. Nolan ajunge la spital, unde Leo se recupereaza dupa o supradoza. Nolan este indrumat spre camera lui Leo de catre un medic, doar pentru a realiza ca Leo nu mai este acolo. Personalul spitalului crede ca Leo s-a verificat si a plecat. Nolan incepe sa caute prin oras dupa Leo. Merge in apartamentul lui si in locul in care s-au intalnit, dar nu-l gaseste niciodata. In timp ce il cauta pe Leo, Nolan a ratat cina de afaceri. Se hotaraste sa se intoarca acasa si ajunge sa gaseasca o Joy furioasa care il asteapta. Ea intreaba de ce nu a aparut niciodata si arata ca stie ca Nolan are o aventura cu un barbat. Nolan ii spune ca vrea sa paraseasca casatoria. Joy spune ca si-ar dori sa le pastreze viata aceeasi, in timp ce Nolan spune ca este gata sa traiasca in lumea reala si sa nu mai pretinda ca este cineva care nu este.

Nolan isi impacheteaza si renunta la slujba, ii spune celui mai bun prieten ca se muta in New York City si intalneste un barbat, probabil la o intalnire, intr-o cafenea. Joy pare sa mearga si ea mai departe, facand o croaziera asa cum si-a dorit intotdeauna.

Distribuie
Robin Williams ca Nolan Mack
Kathy Baker ca Joy Mack
Roberto Aguire ca Leu
Bob Odenkirk ca Winston
Eleonore Hendricks ca Patty
Giles Matthey in rolul lui Eddie
Henry Haggard ca Beaumont
Gary Gardner ca Lionel Mack, tatal lui Nolan
J. Karen Thomas ca Cat
Sondra Morton ca Gloria Beaumont
Jerry Chipman ca Blyden
Joshua Decker ca doctor de urgenta
Brandon Hirsch ca Brad
Landon Marshall ca Mark


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.