Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Jerry Lewis - In razboi cu armata (1950) |Comedie 99 min
3.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Dincolo de nisipuri (Romania 1974) cu Emil Bota 97 min
3.187 vizite - 0 comentarii
adaugat de fram
 
  Nisip moale (SUA 1950) Crima/Drama 79 min
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul care s-a inselat singur (SUA 1950) (Drama79 min
769 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul adormit (SUA 1950) Crima,Drama,Film-Noir 85 min
1.725 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nici o cale de iesire (SUA 1950) Crima,Drama / 106 min
1.423 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vartejul (SUA 1950) Crima,Drama,Film-Noir / 120 min
1.241 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Adio zilei de maine (SUA 1950) Crima,Thriller / 102 min
548 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ernest in armata (SUA 1998) Comedie / 82 min
126 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Nisipuri miscatoare (SUA 1950) Politist 79 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.01.2024  Adauga la favorite 49 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Quicksand

IMDB 6.6
Regizat de catre Irving Pichel


Dan Brady ( Mickey Rooney ), un tanar mecanic auto din California, „imprumuta" 20 de dolari (243 de dolari astazi) de la casa de marcat la locul de munca pentru a plati o intalnire cu femeia fatala blonda Vera Novak ( Jeanne Cagney ), care lucreaza la o femeie din apropiere. diner. [3]

Intr-un plan de returnare a celor 20 de dolari furati, Dan decide sa plateasca doar un dolar ca avans la un magazin de bijuterii pentru un ceas de mana de 100 de dolari (1.216 de dolari astazi), o intelegere care ii cere sa semneze un contract de vanzare pentru a cumpara ceasul in timp cu plati regulate in rate . Apoi se duce prompt la o casa de amanet unde scoate ceasul pentru 30 de dolari in numerar (365 de dolari astazi), folosind cei mai multi bani pentru a acoperi fondurile lipsa de la garaj. Cu toate acestea, a doua zi, Brady este urmarit de un anchetator care il informeaza ca a incalcat contractul in rate prin amanetul unui ceas pe care nu il detine legal. Anchetatorul ii spune ca, daca nu plateste magazinului de bijuterii suma totala de 100 de dolari pentru ceas in 24 de ore, va fi acuzat de furt , o infractiune pedepsita cu trei ani de inchisoare de stat. Dupa ce a solicitat fara succes un imprumut pentru ziua de plata si a incercat sa-si foloseasca masina ca garantie pentru un alt imprumut, un disperat Dan recurge sa jefuiasca un patron al barului, cunoscut pentru ca transporta cantitati mari de numerar.

Nick Dramoshag ( Peter Lorre ), proprietarul neplacut al unei arcade penny pe Santa Monica Pier si un barbat care a avut propria sa istorie intima cu Vera, descopera dovezi ale jafului lui Dan. Il santajeaza pe tanarul mecanic, cerand o masina de la slujba lui Dan in schimbul tacerii sale. Dan fura masina, pe care o schimba pentru dovezile de la Dramoshag. Seful lui Dan, lipsit de moralitate, Oren Mackey ( Art Smith ), il confrunta curand pe Dan si spune ca stie ca a furat masina. Mackey cere returnarea vehiculului sau 3.000 de dolari in numerar (36.490 de dolari astazi), sau va merge la politie.

Dan si Vera fura incasarile de la sfarsitul lunii din arcadele lui Dramoshag, obtinand 3.610 dolari (43.909 dolari astazi). Dan se asteapta sa foloseasca banii pentru a-l plati pe Mackey. Vera, insa, se simte indreptatita la jumatate din bani, asa ca isi cumpara o haina de nurca cu 1.800 de dolari (21.894 de dolari astazi). Odata ce afla ce a facut ea, un Dan furios se intoarce singur in garaj, unde ii ofera lui Mackey 1.800 de dolari pentru a-si rezolva aranjamentul. Mackey ia banii, dar ridica telefonul pentru a suna politia. Dupa ce Mackey trage o arma, cei doi barbati se lupta, iar Dan isi sugruma seful cu cablul de telefon. Fiind sigur ca barbatul este mort, Brady ia pistolul lui Dan si se intoarce la Vera pentru a o informa despre ceea ce a facut. El ii cere sa fuga cu el in Texas. Ea nu va merge, insistand ca autoritatile nu au probe impotriva ei. Dezgustat de comportamentul egoist al Verei, Dan iese in fuga.

In afara apartamentului Verei, fosta iubita a lui Dan, inca loiala, dar neapreciata, Helen ( Barbara Bates ) asteapta in masina lui pentru a vorbi cu el. Il vazuse mai devreme pe strada si atunci si-a dat seama ca are probleme. Acum decide sa-l insoteasca pe Dan in timp ce conduc afara din oras pentru a evita arestarea lui anticipata pentru crima. Dupa ce masina lui s-a stricat, Brady fura un sedan , care se intampla sa fie condus de un avocat simpatic ( Taylor Holmes ). Ulterior, Dan coboara din acea masina cand ajung la Santa Monica Pier . Acolo, el ii spune lui Helen sa ramana cu avocatul in timp ce isi indeplineste noul plan de a scapa in Mexic cu barca charter a unui prieten . De asemenea, o asigura pe Helen ca o va trimite dupa ea odata ce va fi reinstalat in siguranta peste granita. Cateva minute mai tarziu, avocatul si Helen aud la radioul sedanului o stire ca Mackey a supravietuit ranilor sale. Acum conduc inapoi la dig pentru a-l gasi pe Dan si a-l informa ca nu este un criminal. Intre timp, ofiterii de politie il observa pe Dan acolo, il ranesc cu focuri de arma intr-o urmarire care a urmat si il aresteaza. Helen il mangaie pe Dan si jura ca il va astepta pana cand va fi eliberat din inchisoare.

Distribuie

Dan (Mickey Rooney) cu Vera (Jeanne Cagney)

Helen (Barbara Bates) cu Dan cand a fost capturata de politie; in spatele lor, purtand ochelari, se afla avocatul Harvey (Taylor Holmes)
Mickey Rooney in rolul lui Dan
Jeanne Cagney ca Vera
Barbara Bates ca Helen
Peter Lorre ca Nick
Taylor Holmes ca Harvey
Art Smith ca Mackey
Red Nichols ca el insusi
Wally Cassell in rolul lui Chuck
Richard Lane ca Lt. Nelson
Patsy O'Connor ca Millie
John Gallaudet ca Moriarity
Minerva Urecal ca proprietara
Sidney Marion ca Shorty
Jimmie Dodd ca Buzz (ca Jimmy Dodd)
Lester Dorr ca Baldy
Kitty O'Neil ca Madame Zaronga
Jack Elam (rol vorbitor necreditat ca patron al barului)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.