Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viceversa (SUA 1991) Comedie 103 min
1.889 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dupa amiaza cu Boston Blackie (SUA 1943) Drama 64 min
643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
738 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stage Door Canteen (SUA 1943) Comedie / 131 min
1.620 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Crash Dive (SUA 1943) Actiune,Drama / 101 min
553 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O, brad frumos (SUA 2013) Comedie romantica 87 min
2.643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste in Aruba (Sua 2021) Comedie 120 min
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Domnisoara Charlot(SUA 1915) Comedie 26 min
1.280 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doar doua saptamani de trait (SUA 1943) Comedie 73 min
1.009 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ce femeie (SUA 1943) Comedie 94 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.01.2024  Adauga la favorite 54 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
What A Woman (1943)
IMDB 6,5
Regia Irving Cummings

Henry Pepper ( Brian Aherne ), scriitor de top pentru revista Knickerbocker , este desemnat sa scrie un profil despre Carol Ainsley ( Rosalind Russell ), care a fost desemnata cea mai remarcabila femeie din cariera a anului. Carol, o super agenta si producatoare de vedete, tocmai si-a castigat concurenta vanzand drepturile de film ale romanului de dragoste Whirlwind si cheltuieste o avere pentru a gasi actorul perfect care sa joace rolul principal masculin. Cand Carol afla ca autorul cartii, Anthony Street, poate fi omul care sa-si interpreteze propriul erou, ea il cauta si descopera ca el este de fapt profesorul Michael Cobb ( Willard Parker ) de la Buxton College.

Desi frumos si blond, profesorul este un snob intelectual cufundat in literatura elisabetana si, in consecinta, este ingrozit cand este expus ca scriitorul unui roman de dragoste. In timp ce este la Buxton, Carol il pune pe Michael in probleme cu facultatea si il convinge sa o insoteasca la New York. Acolo ea preia viata lui, organizand lectii de comportament si farmec. Cu toate acestea, Michael este un esec in a rosti cuvintele romantice pe care le-a scris si, dupa ce testul sau de ecran se dovedeste un esec sumbru, el decide sa se intoarca la Buxton.

Henry, intre timp, a devenit intrigat de Carol si a decis ca ar fi grozav daca si-ar dezvolta mai mult latura umana. Intentionand sa vada daca are altceva decat un semn de dolar pentru o inima, Henry il contacteaza pe Michael si il convinge pe profesor ca este indragostit de Carol. In timp ce radiaza farmecul si siguranta pe care Carol l-a invatat, Michael incepe sa o curteze. Curtea lor devine o stire de prima clasa si, desi ea nu este indragostita de el, lui Carol ii este frica sa-i spuna adevarul de teama ca el ar putea renunta la contractul sau.

Henry se bucura din plin de situatia dificila a lui Carol pana cand o saruta si incepe sa se indragosteasca el insusi de ea. Cand Carol incearca sa-l pacaleasca pe Michael sa mearga la Hollywood in timp ce ea se refugiaza la casa tatalui ei din Washington, DC, Michael o depaseste, o urmareste acasa si anunta logodna lor. Astfel prinsa in capcana, Carol accepta casatoria.

In ajunul nuntii, invitatii socializeaza in diferitele camere ale casei Ainsley cand Carol, suparata pe Henry pentru ca a acceptat sa fie cel mai bun om, merge in camera lui sa-l confrunte. Dupa ce Henry o insulta pe Carol si o acuza ca este doar o „femeie zece la suta", ea il plesneste, fuge pe hol si anunta ca anuleaza nunta pentru ca nu este indragostita de Michael si refuza sa se casatoreasca doar pentru de dragul afacerilor. Henry ii asculta discursul cu admiratie si, cand termina, se repezi in bratele lui. [1]

Distribuie
Rosalind Russell ca Carol Ainsley
Brian Aherne ca Henry Pepper
Willard Parker ca Michael Cobb
Alan Dinehart ca Pat O'Shea
Edward Fielding ca senatorul Howard Ainsley
Ann Savage ca Jane Drake
Norma Varden ca domnisoara Timmons
Douglas Wood in rolul decanului Alfred B. Shaeffer
Grady Sutton in rolul domnului Clark


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.