Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un loc intunecat (SUA 2006) Drama / 107 min
865 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vorbeste usor (SUA 1932) Comedie 80 min
562 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Erou din intamplare (SUA 1992) Comedie, Drama / 111 min
101 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Craciun cu scantei(SUA 2006)Comedie 93 min
5.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prairie Rose(SUA 2006) Drama 91 min
1.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciunul refacut (SUA 2006)Comedie 90 min
1.548 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cine s-a culcat cu ea (Korea 2006) / Comedie / 105 min
3.348 vizite - 0 comentarii
adaugat de adisa
 
  The Mafia,The Salesman (Korea 2007) Comedie 107 min
2.556 vizite - 0 comentarii
adaugat de maxim
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Faima si bani (SUA 2006) Comedie /Drama 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.01.2024  Adauga la favorite 59 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
Delirious (2006)

IMDB 6.4

Regia Tom DiCillo


Toby si Les se intalnesc cand Toby intrerupe o multime de paparazzi care asteapta sa faca poze cu diva pop K'harma Leeds ( Allison Lohman ). Les ii cere lui Toby sa ia cafea pentru el si doi dintre colegii sai. Pe drumul de intoarcere cu cafea, Toby este oprit de agentii lui K'harma din interiorul unei cladiri si rugat sa vada daca fotografi se uita.

Dupa ce fotografi se uita in alta parte, agentii il ghideaza pe K'harma pe langa Toby catre o masina. Fotografii prind si se repezi spre masina, ciocnindu-se de Toby si varsand niste cafea. Mai tarziu in acea noapte, Toby se apropie de Les in afara apartamentului sau, speriindu-l. El sustine ca isi aducea schimbul inapoi de la cafea, dar in cele din urma cere sa stea cu el in acea noapte, spunand ca ii este foarte frig si nu are unde sa stea. A doua zi, Toby se ofera gratuit sa fie asistentul lui, ceea ce Les accepta. Mai tarziu in acea noapte, dupa ce au fost dati afara de la o petrecere, Les si Toby il aud pe agentul unei celebritati vorbind despre locul in care clientul sau este operat pe penis . Toby noteaza adresa si apar acolo a doua zi. Dupa ce a asteptat destul de mult timp, Les primeste o fotografie a celebritatii, referindu-se la ea drept „ impuscatura auzita in jurul lumii ", desi primeste doar 700 de dolari pentru ea.

Les se ofera sa-i ia gratuit fotografiile in cap pentru a-l ajuta sa-si inceapa visul de a fi actor. In cele din urma, parteneriatul lor incepe sa se uzeze dupa ce K'harma il ia pe Toby in culise fara Les, infuriindu-l pe acesta din urma. A doua zi, la apartamentul lui Les, Toby primeste un telefon de la K'harma, care il invita la petrecerea ei de nastere. Toby este de acord cu conditia ca el sa-l poata aduce pe Les, revansandu-l.

La petrecere, totusi, chiar si dupa ce a fost de acord sa nu faca acest lucru, Les ia poze cu K'harma cu Elvis Costello , aducandu-l pe el si pe Toby afara. Toby este extrem de suparat pe Les, care se preface ca a scapat cardul de memorie al camerei intr-o ceasca de cafea (fara sa stie Toby, Les ejecteaza in schimb bateria camerei) si se ofera sa imprime fotografiile lui Toby si sa le arate catorva oameni. A doua zi, Toby spune ca il doare stomacul si ca nu poate merge cu Les. Dupa ce pleaca, Toby incearca sa plece dupa el doar pentru a descoperi ca Les l-a incuiat. Apoi intra in camera lui Les si intra pe computerul lui, descoperind pozele cu K'harma si Elvis Costello pe ea. Simtindu-se tradat, Toby scapa prin deblocarea usii apartamentului.

Mai tarziu, il vedem pe Toby plimbandu-se prin parc, din nou aparent fara adapost, pana cand un cuplu se apropie de el. Ajunge la barbat si il injunghie in stomac. Femeia incearca sa-l convinga sa nu o omoare, dar uita randul ei. Suna un clopotel si se dezvaluie ca parcul este un platou de filmare, iar Toby este personajul principal. Les incearca in mod repetat sa vorbeasca cu Toby sunand agentul lui Toby pana cand Toby ii vorbeste in sfarsit. Les se ofera sa-si ceara scuze la o cafea, dar Toby refuza. In curand, Toby isi marturiseste dragostea pentru K'harma pe film, ceea ce ii creste popularitatea.

Un Les gelos gaseste in curand un aparat foto de epoca in apartamentul sau, pe care tatal sau i-a dat-o. Camera este de fapt o arma ascunsa si el decide sa-l ucida pe Toby cu ea. La premiera celui mai recent film al lui Toby, el coboara pe covorul rosu cu K'harma. Les apare si ridica camera, pregatindu-se sa-l impuste, dar apoi il vede sarutandu-l pe K'harma si se opreste. In timp ce incearca sa paraseasca multimea, Toby il vede si ii cere sa se intoarca. Isi strang mana, iar Les ii face poza de aproape. Les ii spune lui Toby sa plece, iar Toby merge pe covorul rosu in premiera. Les, desi dezamagit de faptul ca recunoasterea ii scapa, este mandru de faima lui Toby.

Dupa credite, Les este prezentat intr-un talk-show de la Hollywood, discutand despre fotografia lui cu Toby, pe care intervievatorul se refera la „impuscatura auzita in jurul lumii".

Distribuie
Steve Buscemi ca Les Galantine
Michael Pitt ca Toby Grace
Alison Lohman ca K'Harma Leeds
Gina Gershon ca Dana
Callie Thorne ca Gabi
Kevin Corrigan ca Ricco
Richard Short ca Jace Hipley
Elvis Costello ca el insusi
David Wain in rolul lui Byron
Mel Gorham ca Tish
Peter Appel ca Feldman
Cinque Lee ca Corey
Kevin Phillips ca Blaine
Rodrigo Lopresti ca Demo
Melissa Rauch ca Megan
Dennis Parlato ca Royce Ralston
Jeff Branson ca Star Soap TV
Amy Hargreaves ca Nikki Blake
Juani Feliz ca Staci din Queens
Jack Gwaltney ca Chuck Sirloin
Kristina Klebe ca Kris, asistenta suedeza
Phillip Bloch ca el insusi
Tobias Truvillion ca Silky
Tom Aldredge ca Carl Galantine, tatal lui Les
Doris Belack ca mama lui Les
Lynn Cohen ca Muffy Morrison
Joseph D'Onofrio ca Vince (ca Joe D'Onofrio)
Kristen Schaal ca Joelle
Marcus Collins ca Marcus
Minnie Driver ca ea insasi (necreditata)
Ronald Guttman ca manager de restaurant (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.