Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Misionarii hazli(SUA 2005) Comedie 94 min
542 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casanova (UK 2005) Drama 63 min / Episod 1
1.005 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Asigurare de moarte {SUA 1944}Film noir /Thriller 107 mi
911 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O crima perfecta(SUA 1998) Dragoste 107 min
3.257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Escapa in 2120 (SUA 2020) SF 107 min
983 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inocentii (UK 1961) Horror,Thriller Subtitrat RO 99 min
2.572 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Complicitate la crima (SUA 1998) Thriller 86 min
957 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bebe- Pe cuvant de bebelus(Canada 2005) Comedie 91 min
3.998 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Avertizarea doi(SUA 2005 )Thriller 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.01.2024  Adauga la favorite 52 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.4
   
 
The Ring Two (2005)
IMDB: 5.4
Regia
Hideo Nakata


La sase luni de la evenimentele primului film si in urma evenimentelor din scurtmetrajul Rings , caseta video blestemata a Samarei Morgan a circulat printre adolescenti din Astoria, Oregon . Jake Pierce este la a saptea zi dupa ce a vizionat caseta video blestemata. Disperat, o roaga pe prietena lui Emily sa-l priveasca. In timp ce se presupune ca Emily urmareste caseta, el intra pentru scurt timp in bucatarie. Jake primeste un telefon si este usurat sa realizeze ca este doar prietenul lui, cu care planuise sa o pacaleasca pe Emily sa vizioneze caseta. Deodata, Jake observa ca se revarsa lichid intunecat de sub usa bucatariei si fuge afara in sufragerie, doar pentru a descoperi ca Emily a inchis ochii in timp ce se uita la caseta. Jake este apoi ucis imediat de Samara.

Rachel Keller si fiul ei, Aidan, s-au mutat la Astoria din Seattle . Rachel lucreaza la The Daily Astorian pentru editorul Max Rourke. Rachel afla de moartea lui Jake, inspectandu-i trupul, doar pentru ca Samara sa apara, declarand ca a cautat-o. Rachel sparge in casa lui Jake, obtine caseta video si o arde. Aidan traieste un cosmar in care Samara il trage intr-un televizor. In curand incepe sa dezvolte hipotermie si vanatai pe brate. La un targ de judet , Aidan se plimba intr-o toaleta si face fotografii cu reflexia sa, unde apare Samara. Rachel il duce acasa, dar sunt atacati de caprioare salbatice pe drum. Rachel isi da seama ca Aidan ar putea fi posedat de Samara.

Max ii primeste. In timp ce Rachel incearca sa-i faca baie lui Aidan, el dezvolta o teama irationala de apa . Samara face ca apa sa se retraga din baie, inlocuind-o pe Aidan cu ea insasi si terorizandu-l pe Rachel, astfel incat sa incerce sa o inece pe Samara. Max intra, vazand-o inecandu-se pe Aidan in schimb si o obliga sa-si duca fiul la spital. Pe baza vanatailor lui Aidan, psihiatru Emma Temple suspecteaza abuzul asupra copiilor din partea lui Rachel, care recunoaste ca are depresie postpartum si o trimite pe Rachel departe. Cautand raspunsuri, Rachel se intoarce la ferma Morgan de pe insula Moesko, gasind dovezi ale mamei biologice a Samarei, Evelyn, care a incercat sa o inece cand era copil. Rachel o viziteaza pe Evelyn intr-un spital de psihiatrie , care o sfatuieste sa „asculte de copilul ei".

In spital, Aidan, posedat de Samara, il obliga telepatic pe Dr. Temple sa se sinucida, apoi se intoarce la casa lui Max. Max soseste, suspecteaza un joc gresit si incearca sa-i fotografieze in secret lui Aidan. Rachel soseste, descoperind un Aidan afectuos care o asteapta, dar care se comporta suspicios din caracter. Ea iese, gasind cadavrul lui Max in camioneta lui. Rachel adoarme, visand la Aidan, care ii spune ca va trebui sa o exorcizeze pe Samara. La trezire, Rachel o drogheaza pe Samara cu somnifere si o pune in baie pentru a o ineca temporar pe Aidan pentru a o exorciza. Samara este indepartata, dar apare la televizor. Rachel se lasa tarata in lumea monocromatica a Samarei.

Aflandu-se in fundul fantanii in care a murit Samara, Rachel descopera ca capacul este partial deschis. Ea escaladeaza peretii fantanii, urmarita de Samara, dar scapa urcand afara si impingand capacul pe Samara, blocand-o din viata ei si a lui Aidan.

Ratacind prin padure, ajunge la stanca unde mama adoptiva a Samarei, Anna, s-a sinucis. Auzind vocea lui Aidan, Rachel cade de pe stanca si cade in apa, intorcandu-se in lumea reala si reunindu-se cu Aidan.

Distribuie
Naomi Watts ca Rachel Keller
David Dorfman ca Aidan Keller
Simon Baker ca Max Rourke
Kelly Stables ca Samara Morgan
Sissy Spacek ca Evelyn Borden
Mary Elizabeth Winstead ca tanara Evelyn Borden
Elizabeth Perkins ca Dr. Emma Temple
Gary Cole ca Martin Savide
Ryan Merriman ca Jake Pierce
Emily VanCamp ca Emily
Kelly Overton ca Betsy
James Lesure ca medic
Chane't Johnson ca consilier in adoptie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.