Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Omul de la miezul noptii (SUA 2016) Thriller 92 min
164 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 1
2.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 3
2.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 4
1.995 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 2
1.948 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 6
1.899 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 5
1.846 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Tineretea maine (SUA 1934) Drama 1934
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina de la miezul noptii (SUA 1998) Fantastic 105 min
2.489 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Usa dubla (SUA 1934 ) Drama 79 min
407 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Miezul noptii ( SUA 1934) Drama 77 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.01.2024  Adauga la favorite 40 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.5
   
 
Midnight
IMDb 5.5
Regia Chester Erskine




O femeie pe nume Ethel Saxon este judecata pentru ca si-a impuscat iubitul; apararea ei este ca nu a intentionat sa-l omoare, ci a tras sub o presiune emotionala extrema pentru ca nu a suportat ca el o paraseste. Spectatorii ii ofera o sansa decenta sa fie eliberata pentru ca a fost o crima pasionala. Dar Edward Weldon, maistrul juriului, o intreaba daca a ridicat banii pe care iubitul ii adunase pentru a pleca dupa ce l-a impuscat, iar cand ea spune da, el conchide si influenteaza juriul sa constate ca aceasta inseamna ca crima a fost premeditat. Ea este condamnata pentru crima de gradul I si condamnata la moarte.

In seara executiei lui Ethel, Edward se confrunta cu consecintele rolului sau de maistru. Prietenii au venit in casa pentru a intretine familia si incearca sa-l distraga pe Edward cu bridge si chat, dar reporterii sunt ingramaditi afara, iar un jurnalist fara scrupule l-a mituit pe ginerele lui Weldon pentru a-l lasa sa instaleze un aparat de radio fals. casa ca sa poata juca cu emotiile lui Edward cu o „difuzare" exagerata a executiei.

Fiica lui Weldon, Stella, a intalnit la proces un barbat fermecator pe nume Gar Boni, iar in saptamanile care au urmat s-a indragostit nebuneste de el. Dar el le spune prietenilor sai ca unul dintre motivele pentru care pleaca din oras in seara asta este ca ea devine prea serioasa si nu acesta este genul lui de dragoste. El vine in casa, iar ea il roaga sa stea sau sa o ia; ea ameninta ca va veni la miezul noptii la gara daca nu se intoarce sa-si ia inca la revedere. In timpul acestui lucru, ea observa ca el poarta o arma, despre care spune ca este pentru munca lui.

Jurnalistul pretinde ca difuzeaza detalii despre Ethel care tipa si se prabuseste in timp ce este condusa la scaun, desi o vedem, in scene intercalate, suferind si temandu-se, dar mergand spre moarte cu demnitate. Edward, presat de acest lucru si de sentimentele sale, isi deschide usa din fata si le da reporterilor in asteptare o declaratie emotionanta despre cum legea este legea si a facut bine. In acelasi moment, comutatorul este tras la casa mortii si o arma se stinge unde Stella si Gar se cearta ultima lor in masina lui.

Stella intra in casa purtand pistolul lui Gar si spune ca l-a impuscat. Restul familiei ei incepe imediat sa gaseasca scuze pentru ea si sa-i spuna lui Edward ca trebuie sa cada de acord asupra unei povesti pentru a o scuza. Ei vor sa spuna ca Gar a atacat-o si ea l-a impuscat in autoaparare si mai multi il preseaza pe Edward sa-si aleaga fiica in detrimentul „niste legi vechi mucegaite" pe care toti ceilalti le incalca. Dar Weldon, desi este in mod evident rupt intre dragostea pentru fiica sa si declaratiile sale anterioare despre statul de drept, contacteaza procurorul districtual pentru a veni la casa si ii spune adevarul. Din fericire, oamenii procurorului investigheaza locul crimei si descopera ca glontul care l-a ucis pe Gar a venit dintr-o alta masina de peste drum; a fost victima unui atac de grup, nu a crimei pasionale pe care Stella credea ca a comis-o. Ea plange in bratele lui Edward in timp ce dilema lui agonizanta este anulata.

Distribuie
Sidney Fox ... Stella Weldon
OP Heggie ... Edward Weldon
Henry Hull ... Nolan
Margaret Wycherly ... doamna Weldon
Lynne Overman ... Joe Biggers (ca Lynn Overman)
Katherine Wilson... Ada Biggers
Richard Whorf ... Arthur Weldon
Humphrey Bogart ... Gar Boni
Granville Bates ... Henry McGrath
Cora Witherspoon ... Elizabeth McGrath
Moffat Johnston ... Dist. Atty. Plunkett
Henry O'Neill ... Ingersoll (ca Henry O'Neil)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.