Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfinxul (SUA 1933) Mister / 62 minute
1.447 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Sfinxul (SUA 1933) Aventura crima 64 min
490 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amantele din Paris (SUA 1933) Drama romantica 64 min
533 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran - Politisti (SUA 1933) subtitrat RO 19 min
7.601 vizite - 0 comentarii
adaugat de yard
 
  Cazul uciderii lui Kennel (SUA 1933) Crima,Mister 73 min
375 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cazul Paradine (SUA 1947) Mister/Drama 125 min
663 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Design For Living (SUA 1933) Comedie 90 min
1.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calling Northside 777 (SUA 1948) Drama,Film noir 106 min
1.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de mitica
 
  In umbra legii (Canada 2005) Drama,Mister / 89 minute
2.849 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curajul doctorului crimei (SUA 1945) Mister 70min
301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cazul crimei in canisa (SUA 1933) Mister 73 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.01.2024  Adauga la favorite 30 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.9
   
 
The Kennel Murder Case (1933)
IMDb 6.9
Regia Michael Curtiz


Cand cainele lui Philo Vance nu ajunge in finala expozitiei canine de la Long Island Kennel Club , colegul concurent Archer Coe ( Robert Barrat ) este dezamagit, sperand sa savureze o victorie asupra lui Vance. In dimineata urmatoare, Coe este gasit mort, inchis in dormitorul sau. Procurorul districtual Markham ( Robert McWade ) si sergentul de politie Heath ( Eugene Pallette ) presupun ca a fost o sinucidere, deoarece Coe a fost impuscat in cap si a fost gasit in mana cu un pistol. Vance nu este convins. El gaseste in curand dovezi ca Coe a fost ucis. Medicul legist Dr. Doremus ( Etienne Girardot ) stabileste ca victima a sangerat pana la moarte intern de la o rana injunghiata.

Nu lipsesc suspectii; Coe a fost foarte antipatic. Nepoata lui Hilda Lake ( Mary Astor ) era suparata de controlul strans al unchiului ei asupra finantelor ei si de gelozia fata de orice barbati care s-au aratat interesati de ea. Iubitul ei, Sir Thomas MacDonald ( Paul Cavanagh ), l-a suspectat pe Coe ca si-a ucis cainele pentru a asigura castigarea competitiei. Raymond Wrede ( Ralph Morgan ), secretara mortului, era indragostita de domnisoara Lake, dar fusese de ras cand a cautat sprijinul lui Coe. Vecina si iubita lui Coe, Doris Delafield ( Helen Vinson ) il inselase cu Eduardo Grassi ( Jack La Rue ). Cand a aflat Coe, a anulat un contract pentru a-si vinde colectia de opere de arta chinezeasca muzeului din Milano pentru care lucra Grassi. Liang (James Lee), bucatarul, muncise mult, din greu si ilegal pentru a-l ajuta pe Coe sa-si adune colectia. El si-a avertizat angajatorul impotriva vanzarii propuse si, ca urmare, a fost concediat. Chiar si propriul frate al lui Coe, Brisbane ( Frank Conroy ), l-a dispretuit pe Coe. In cele din urma, Gamble ( Arthur Hohl ), servitorul sef, si-a ascuns trecutul criminal.

Brisbane Coe devine principalul suspect al lui Vance. Alibiul sau de a lua un tren in momentul crimei este infirmat. Cand Brisbane este gasit mort intr-un dulap, Vance este atat nedumerit, cat si luminat. Printre efectele lui Brisbane, Vance gaseste o carte intitulata Unsolved Murders ; o pagina marcata detaliaza o metoda de utilizare a sforii pentru a incuia o usa prin gaura cheii fara a lasa urme. O parte din mister este rezolvata.

Mai tarziu, se incearca viata lui Sir Thomas folosind acelasi pumnal folosit pentru a ucide pe Coe. In cele din urma, un Doberman Pinscher apartinand domnisoarei Delafield este gasit grav ranit, aparent lovit cu un poker la foc. Din aceste si alte indicii, Vance rezolva in sfarsit crima.

Se pare ca doi barbati au cautat sa puna capat vietii lui Coe in acea noapte. Criminalul de succes s-a luptat cu Coe si l-a injunghiat, lasandu-l drept mort. Coe s-a trezit la scurt timp dupa. Prea naucit sa-si aminteasca lupta sau sa-si dea seama ca a fost ranit de moarte, a urcat in dormitorul lui si a deschis fereastra inainte de a muri. Brisbane a intrat in camera; vazandu-si fratele aparent adormit pe scaun, a impuscat cadavrul si a aranjat scena astfel incat sa arate ca o sinucidere. La parter, a dat peste ucigasul real, care vazuse printr-o fereastra ca Archer Coe era inca in viata si s-a intors sa termine treaba. In intuneric, ucigasul a confundat Brisbane cu Archer si a ucis omul nepotrivit. Cainele lui Delafield a intrat apoi inauntru, atras de zarva si l-a atacat pe criminal.

Desi este sigur de identitatea ucigasului, Vance nu are nicio dovada. Prin urmare, el aranjeaza ca Sir Thomas si Wrede sa se cearta pentru Hilda Lake. Cand Wrede se intinde instinctiv la poker pentru a-si lovi rivalul, dobermanul isi recunoaste atacatorul si sare peste el. Wrede marturiseste ca s-a infuriat cand Coe a refuzat sa-i asista la curtarea domnisoarei Lake, precipitand injunghierea.

Distribuie
William Powell ca Philo Vance
Mary Astor ca Hilda Lake
Eugene Pallette in rolul detectivului Heath
Ralph Morgan ca Raymond Wrede, secretarul
Robert McWade ca procuror Markham
Robert Barrat ca Archer Coe
Frank Conroy in rolul lui Brisbane Coe
Etienne Girardot ca Dr. Doremus
Paul Cavanagh ca Sir Thomas MacDonald
James Lee ca Liang
Arthur Hohl ca Gamble, majordomul
Helen Vinson ca Doris Delafield
Jack La Rue ca Eduardo Grassi


Harry Allen ca Sandy
Wade Boteler in rolul sergentului Mellish
George Chandler ca prim reporter la sectia de politie
Spencer Charters ca Sgt. Snitkin
Leo White ca functionar de birou


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.