Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste ca la carte (SUA 2014) Drama romantica 90 min
858 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Blonda si Cetatea de Aur (SUA 1984) Western 96 min HD
1.316 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Un weekend de iarna (SUA 2018) Drama romantica 84 min
1.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prieteni intai (SUA 2002) Drama,Romantic / 106 min
3.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Baruri Simple,femei singure (1984) Comedie,Drama 95 min
15 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 11
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 10
1.273 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 12
1.356 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Raul (SUA 1951) Drama /Romantica 99 min
1.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Nechibzuit (SUA 1984 ) Drama romantica 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.01.2024  Adauga la favorite 46 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Reckless
imdb 6.2
Regia James Foley



Adolescentul proscris si fotbalist Johnny Rourke ( Aidan Quinn ) se indragosteste de majoreta de clasa superioara Tracey Prescott ( Daryl Hannah ). Ea se intalneste oficial cu colegul sau de echipa Randy Daniels ( Adam Baldwin ). O tragere la intamplare la perechile de dans „Tin Can-Can" ale liceului Johnny si Tracey.

Lumile se ciocnesc si contrariile se atrag pe masura ce se conecteaza pe ringul de dans. Randy gelos ia o cearta cu Johnny, antrenorul intervine si Johnny pleaca ravasit. Tracey o urmeaza si el se ofera sa o scoata cu motocicleta lui. El ii arata punctul sau de observatie, iar ei vorbesc despre planurile lor de viitor.

A doua zi, la scoala, Johnny primeste un telefon de la moara, deoarece tatal sau este prea beat. Il face sa intarzie la antrenament, asa ca antrenorul il mustra. Cand nu dezvaluie de ce, a dat afara din echipa. Ajuns acasa intr-o dispozitie beligeranta, se cearta cu tatal sau, care ii sparge stereo si il da afara.

Acasa, Tracey vorbeste cu mama ei plangand ca este considerata fiica perfecta. Ea iese din masina si pe drum. Johnny ii detecteaza nelinistea, o urmareste indeaproape, apoi o face sa se opreasca ca sa-i poata controla masina.

Se strecoara in liceu. Citindu-si dosarul ca fiind antisocial si potential periculos de la abandonarea mamei sale, Johnny si Tracey se dezlantuie. Ei imprastie continutul fisierelor prin holuri, eliberand animalele si creaturile din biologie, sparg cutii de trofee, se dezbraca si se arunca in piscina, unde o saruta, Gasind locul in care a dormit, in sfarsit sunt intimi.

Johnny se trezeste singur, asa ca o cauta pe Tracey acasa la ea, deoarece ea trebuie sa fie singura in weekend. El se impinge inauntru si, desi ea rezista slab la inceput, ea cedeaza. Ei sunt treziti in camera parintilor ei de fratele ei mai mic, Davey, care explica ca familia ei s-a intors devreme. El il ajuta sa-l strecoare pe Johnny.

La mitingul din acea noapte, Johnny cere sa vorbeasca cu ea. Ea ajunge foarte tarziu la priveghiul lui. El reitereaza cum trebuie sa plece, speriind-o fara sa vrea. Pentru cateva zile il evita la scoala. Este chemat din nou la fabrica, dar de data aceasta pentru a elibera dulapul tatalui sau.

Dupa inmormantare, la care Tracey participa de departe, Johnny incearca sa treaca prin lucrurile tatalui sau. Gasind amintiri ale mamei sale care le-a abandonat, le da foc lor si intregului loc.

Sperantele naruite, perspectivele de viitor slabite si omniprezenta otelarie americana se profileaza pe fundalul acestui oras cu o singura industrie, Rourke se confrunta cu mama lui instrainata si cu tatal recent decedat ( Kenneth McMillan ).

Johnny se prezinta la targul de cariere, dorind sa vorbeasca singur cu Tracey. Ea este fortata sa decida intre prietenul ei stabil de multa vreme Randy si Rourke. Johnny isi declara dragostea pentru ea si pleaca impreuna pe motocicleta lui, in uralele lui Davey.

Distribuie
Aidan Quinn - Johnny Rourke
Daryl Hannah - Tracey Prescott
Kenneth McMillan - John Rourke Sr.
Cliff DeYoung - Antrenorul Barton
Lois Smith - doamna Prescott
Adam Baldwin - Randy Daniels
Dan Hedaya - Peter Daniels
Billy Jayne - David Prescott
Adam LeFevre - ofiter Haskell
Toni Kalem - Donna
Jennifer Gray - Cathy Bennario
Haviland Morris - Mary Pat Sykes
Pamela Springsteen - Karen Sybern


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.