Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  A doua zi dimineata (SUA 1986) Thriller / 98 minute
867 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Argint viu (SUA 1986) Drama,Romantic,Thriller / 106 min
1.555 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Efecte adverse (SUA 2013)Thriler 106 min
2.028 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Virtuozitate (SUA 1995) Actiune/Thriller 106 min
1.700 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cand totul e pierdut (SUA 2013) Drama 106 min
1.642 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Desperado(SUA 1995)Actiune 106 min
1.606 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Undele cerebrale (SUA 1983) Thriller 67 min
522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Dimineata de dupa (SUA 1986) Thriller 106 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.01.2024  Adauga la favorite 49 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.9
   
 
The Morning After
Imdb 5,9
Regia Sidney Lumet


Alexandra „Alex" Sternbergen, o actrita alcoolica , care canta cu numele de scena „Viveca Van Loren", se trezeste de Ziua Recunostintei din 1986 langa cadavrul insangerat al unui fotograf slabanog pe nume Bobby Korshack, in podul sau din Los Angeles. Suferind o mahmureala , Alex nu isi aminteste niciun eveniment din noaptea dinainte. Ea il suna pe sotul ei Joaquin „Jackie" Manero, un proprietar de salon de care este separata, iar acesta insista ca Alex sa sune la politie. In schimb, incearca sa fuga din oras, dar nu reuseste sa obtina un zbor in mijlocul zdrobirii calatorilor de vacanta. Intr-o parcare, ea reuseste sa se intoarca in centrul orasului de la Turner Kendall, un fost ofiter de politie care a fost externat.

Alex se intoarce la apartamentul lui Bobby pentru a curata dovezile si a obtine arma crimei. In timp ce pleaca, ea este intampinata de Turner, returnandu-i registrul de buzunar pe care l-a lasat in masina lui; el sustine ca a urmarit-o in zona folosind o carte de chibrituri cu adresa studioului lui Bobby. Alex accepta fara tragere de inima sa-l invite pe Turner in apartamentul ei, unde cei doi au o cina improvizata de Ziua Recunostintei. Seara se termina cu Alex care se impiedica beat in pat, dupa care Turner pleaca.

Dimineata, Alex se trezeste si gaseste cadavrul lui Bobby in dusul ei, facand-o sa fuga din apartamentul ei. Ea este intampinata de Turner, care se intoarce sa o verifice. Suferind retrageri , Turner il aduce pe Alex la un magazin pentru a cumpara bere, iar ea ii marturiseste evenimentele care au avut loc cu o zi inainte. Crezand ca Alex l-a ucis pe Bobby, Turner o indeamna sa contacteze autoritatile, dar se teme ca nu va fi crezuta pe baza unei condamnari pentru agresiune domestica in care si-a injunghiat fostul sot cu un cutit in stare de ebrietate.

Alex o viziteaza pe prietena ei Frankie, o drag queen , pentru a obtine imbracaminte pentru a se deghiza. Turner se confrunta ulterior cu Alex, informand-o ca i-a perchezitionat apartamentul, dar nu a gasit niciun semn al cadavrului lui Bobby si crede ca ea ar fi fost inscenata. Intre timp, politia care investigheaza crima lui Bobby viziteaza salonul lui Jackie pentru a-l intreba despre locul unde se afla Alex. Alex isi petrece noaptea acasa la Turner, iar cei doi fac sex. Dimineata, Alex este consternata sa gaseasca articole din ziar care detaliaza disparitia ei si suspiciunea in uciderea lui Bobby. Isi viziteaza avocatul, domnul Hurley, care supravegheaza cazul ei de divort de Jackie. Intre timp, Turner ia un interviu cu vecinul lui Bobby, care ii spune ca a vazut-o pe Alex in stare de ebrietate in noaptea uciderii lui Bobby. Alex ajunge la salonul lui Jackie si este de acord sa-i coafeze parul in incercarea de a-si ascunde si mai mult identitatea.

Alex sta la salonul lui Jackie in timp ce participa la o cina cu noul sau iubit, socialistul Isabel Harding, si este surprins cand Turner apare acolo. Jackie se intoarce cu Isabel si il face pe Turner inconstient lovindu-l cu o vaza. Se dezvaluie ca Isabel l-a ucis pe Bobby, care o santajase cu fotografii lascive, iar Jackie l-a inscenat pe Alex pentru crima pentru a o proteja. Jackie incearca sa-l inece pe Alex intr-o cada pentru a o reduce la tacere, in timp ce Isabel se uita la remuscari. Cu toate acestea, Turner vine si il impusca si il raneste pe Jackie inainte de a-si pierde din nou cunostinta si de a-l salva pe Alex. Politia soseste si Isabel se intoarce impotriva lui Jackie, spunand politiei ca el este cel care l-a ucis pe Bobby. Mai tarziu, Alex il viziteaza pe Turner in timp ce acesta se recupereaza in spital si ii spune ca nu a baut de doua zile. Turner ii dezvaluie lui Alex ca si el este un alcoolic in curs de recuperare.

Distribuie
Jane Fonda ca Alexandra „Alex" Sternbergen / Viveca Van Loren
Jeff Bridges ca Turner Kendall
Raul Julia in rolul lui Joaquin „Jackie" Manero, sotul lui Alex
Diane Salinger ca Isabel Harding, noul iubit al lui Jackie
Richard Foronjy in rolul sergentului Herb Greenbaum
Bruce Vilanch ca Harry, Barmanul
Geoffrey Scott ca Bobby Korshack
James Haake ca Frankie, Drag Queen si prietenul lui Alex
Don Hood in rolul domnului Hurley, avocatul
Cory Everson ca domnisoara Olympia
Kathleen Wilhoite ca „Red", asistenta lui Jackie la salonul sau
Kathy Bates ca vecina lui Korshack
Frances Bergen in rolul doamnei Harding, mama lui Isabel


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.