Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Calatoriile lui Gulliver (UK 1996) Aventuri / 89 min
1.757 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Calatoriile lui Gulliver (2010) Aventuri,Comedie 84 min
2.806 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  1/3.Cele doua vieti ale lui Mattia Pascal / Partea 1
1.350 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  3/3.Cele doua vieti ale lui Mattia Pascal / Partea 3
1.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Trei blonde in viata lui (SUA 1961) Politist 86 min
238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.968 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  In pielea celuilalt (SUA 1996) Comedie,Fantastic 99 min
1.726 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Semnul lui Cain (UK 2007) Drama,Razboi / 101 minute
1.697 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Puterea dragostei (SUA 1991) Aventuri,Fantastic 90 min
1.484 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cele 3 lumi ale lui Gulliver (SUA 1960) Fantastic 99 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.01.2024  Adauga la favorite 86 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
The 3 Worlds Of Gulliver |
IMDB 6.4
Regia Jack Sher

In 1699, doctorulLemuel Gullivereste un chirurg sarac care cauta bogatii si aventura ca doctor de nava intr-o calatorie in jurul lumii. Logodnica lui Elizabeth doreste cu tarie ca el sa se stabileasca, iar cei doi se cearta.

Gulliver porneste in calatorie si descopera curand ca Elizabeth sa strans la bordul navei sale pentru a fi langa el. Se dezvolta o furtuna si il arunca peste bord. Gulliver este spalat pe tarm peLilliput, un tinut de oameni minusculi care il vad ca pe un gigant amenintator. Liliputienilor le este frica de Gulliver si il leaga cu pariuri de plaja, dar el le atenueaza temerile facand mai multe acte de bunatate. O veche cearta intre Lilliput si vecinul Blefuscu este reinviata, iar Gulliver da o mana de ajutor remorcand navele de razboi ale lui Blefuscu departe in larg. Imparatul lui Lilliput considera apoi uriasul ca pe o amenintare a adresei tronului sau, dupa ce Gulliver critica motivul razboiului (o dezbatere despre care aveti nevoie sau sa taie). Gulliver scapa intr-o barca pe care a construit-o anterior cand impartitul ordona executarea lui.

El se indreapta spre o insula mare numitaBrobdingnag, fara sa stie ca este locuita de Brobdingnagians, o rasa de giganti de 60 de picioare. Dupa ce a ajuns la tarm, el intalneste o taranca foarte amabila de 40 de picioare pe numeGlumdalclitch, care il gaseste pe mal si il duce la castelul regelui Brob. Legea lor cere ca toti oamenii mici sa fie adusi la rege, care are o colectie de „animale mici". Gulliver este incantat sa o gaseasca pe Elizabeth, care a fost spalata pe mal in urma unui naufragiu. Regele ii instaleaza pe cei doi intr-o casa de papusi si il lasa pe Glumdalclitch sa aiba grija de ei.

Regele se casatoreste cu Gulliver si Elisabeta. Dupa nunta, Gulliver si Elizabeth ies afara sa sarbatoreasca, dar sunt atacati de o veverita uriasa, care il trage pe Gulliver in vizuina ei. Cu toate acestea, Glumdalclitch este alertata si il salveaza pe Gulliver tragandu-l din vizuina folosit parul ei. Cand Gulliver il invinge mai tarziu pe regele lasahsi o vindeca pe regina de o simpla durere de stomac, prim-ministrul Makovan il acuza pe Gulliver devrajitorie. Gulliver cauta sa le explice stiinta, dar aceasta este considerata o dovada suplimentara avrajitoriei. Dupa ce Gulliver este fortat sa spuna ce a vrut sa regele sa auda de la el, regele sa ordone executia lui Gulliver si sa dezlantuie crocodilul de companie impotriva lui Gulliver, dar Gulliver este capabil sa omoare creatura. Regele ordona sa-l arda, dar Glumdalclitch ii salveaza pe Gulliver si Elizabeth de urmatorii Brobdingnagiani, punandu-i in cosul ei de cusut si aruncandu-l intr-un parau care curge in mare.

Gulliver si Elizabeth se trezesc pe o plaja cu micul cos al lui Glumdalclitch in spate. Un trecator de dimensiunea lor indica faptul ca se afla la doar o mica distanta de casa lor din Anglia. Elizabeth intreaba daca totul a fost un vis. Gulliver, acum fericit sa se stabileasca cu Elizabeth, raspunde ca calitati proaste ale meschinarii lui Lilliput si ignorantei lui Brobdingnag sunt in interiorul tuturor. Cand Elizabeth intreaba despre Glumdalclitch, Gulliver ii arunca o privire intelegatoare si spune ca inca nu sa nascut.

Distributie
Kerwin Mathewsca Dr.Lemuel Gulliver
Jo Morrowca Gwendolyn
June Thorburnca Elizabeth
Lee Pattersonca Reldresal
Gregoire Aslanca regele Brob
Basil Sydneyca Imparat alLiliputului
Charles Lloyd-Packca Makovan
Martin Bensonca Flimnap
Mary Ellisca regina dinBrobdingnag
Marian Spencer ca imparateasa a Liliputului
Peter Bullin rolul lordului Bermogg
Alec Mangoca ministru al Liliputului
Sherri AlberonicaGlumdalclitch
Oliver Johnstonin rolul domnului Grinch
Waveney Lee ca Shrike - fiica lui Makovan


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.