Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Acolo e albastru (SUA 1985) Aventuri SF 92 min
443 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventura e sigura! (SUA 1985) Aventuri,Comedie / 94 min
2.184 vizite - 0 comentarii
adaugat de alga
 
  Alice in Wonderland (SUA 1985) / Partea 2/2
1.888 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Barbarii (SUA 1987) Aventuri / Subtitrat RO / 88 minute
7.606 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  Sageata neagra (SUA 1993) Aventuri,Istoric / 93 min
7.153 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Tanarul Sherlock Holmes (SUA 1985) Mister / 51 minute
1.577 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Nord si Sud (SUA 1985) Drama / Episod 3
5.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de silvia
 
  Nord si Sud (SUA 1985) Drama / Episod 2
3.401 vizite - 0 comentarii
adaugat de silvia
 
  Autostrada spre Rai (SUA 1988) Aventuri / Episod 3
1.081 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Aviatorul (SUA 1985) Aventuri 98 m9n

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.12.2023  Adauga la favorite 95 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.5
   
 
Lotnik

IMDB 5.5
Regia George T. Miller

Edgar Anscombe ( Christopher Reeve ) este instructor la o scoala de zbor din US Army Air Corps in 1918. In timp ce preda un tanar pilot, aeronava se prabuseste in timpul unei incercari de aterizare si izbucneste in flacari. Studentul este ucis, desi Edgar supravietuieste.

Zece ani mai tarziu, Edgar este un pilot Contract Air Mail care zboara pe ruta accidentata CAM-5 intre Elko, Nevada si Pasco, Washington . Cand i s-a cerut sa ia un pasager, Edgar accepta fara tragere de inima, dezvaluind ca ultima data cand a avut un pasager in aeronava lui, a fost stagiarul condamnat.

Tillie Hansen ( Rosanna Arquette ) este deschisa si rebela. Ea spune clar ca nu vrea sa mearga la matusa ei, dar tatal ei o cere. El isi foloseste influenta ca bancher al companiei aeriene pentru a-i asigura trecerea. Tillie il enerveaza pe Edgar cu intrebarile ei, iar el se comporta cu rece fata de ea.

In timpul escalei la Boise, Idaho , prietenul pilot al lui Edgar, Jerry Stiller ( Scott Wilson ) schimba conductele de ulei de pe motor, dar neglijeaza sa-si inspecteze munca, deoarece tocmai a primit un apel pentru el. Tensiunea dintre Edgar si Tillie continua sa creasca, iar cand zborul se reia, Edgar decide sa ia o scurtatura peste munti, deviand de la ruta normala. Cu toate acestea, motorul pierde presiunea uleiului si in curand esueaza, facandu-l pe Edgar sa aterizeze pe o creasta indepartata.

Tillie il invinovateste pe Edgar pentru ca i-a esuat, iar Edgar o numeste pe Tillie un ticalos . In timpul noptii, Tillie arunca accidental in aer ramasitele aeronavei cu o tigara. Dupa aceea, furia lui Edgar se potoleste, deoarece pare sa accepte lipsa de speranta a situatiei lor.

A doua zi, Edgar iese la vanatoare si reuseste sa impuste un iepure cu pistolul sau. Cu toate acestea, in timp ce se intoarce in tabara, este atacat de o haita de lupi care fura iepurele si ii ranesc grav bratul. Tillie reuseste sa coasa rana si sa-i bandajeze bratul. Confruntati cu amenintarea continua a lupilor si din moment ce ramasitele aeronavei au fost distruse, Edgar si Tillie decid sa coboare pe stanca pana in canionul de dedesubt.

In timpul coborarii lor, un avion de cautare zboara deasupra capului. Edgar si Tillie sar pe un pervaz pentru a incerca sa semnalizeze avionul, dar Tillie cade si isi rupe piciorul. Cei doi sunt nevoiti sa petreaca noaptea pe faleza si se dezvolta o afectiune reciproca. A doua zi, Edgar o duce pe Tillie la podeaua canionului, unde face un travois pentru a o transporta.

Cand Tillie observa cateva linii telefonice, Edgar pleaca sa investigheze, lasandu-i lui Tillie revolverul. Intre timp, unul dintre pilotii de cautare a determinat locul accidentului si zboara spre locul accidentului. In timp ce Edgar se intoarce la poiana unde a lasat-o pe Tillie, este din nou atacat de un lup, in vizorul lui Tillie. Salvatorii zboara deasupra capului si il observa pe Edgar, dar sunt neputinciosi sa ajute. Tillie reuseste sa se tarasca din travois si impusca lupul, salvand viata lui Edgar. Ei sunt salvati, cu indicii de relatie romantica in curs de dezvoltare.

Distribuie
Christopher Reeve ca Edgar Anscombe
Rosanna Arquette ca Tillie Hansen
Jack Warden ca Moravia
Sam Wanamaker ca Bruno Hansen
Scott Wilson ca Jerry Stiller
Tyne Daly ca Evelyn Stiller
Marcia Strassman ca Rose Stiller
Will Hare in rolul Batranului
Robert Pierce ca student pilot
Glenn Neufeld ca George Hansen
Frano Lasic ca Daniel Hansen
Ron Travis in rolul lui Probosky
Jeff Harding in rolul lui Carson
Paul Reid Roman ca Counterman
Paul Lichtman ca client


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.