Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Domnul Robinson.O poveste monstroasa (1976) 103 min
652 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Eleva,mama si amantul (Italia 1976) Comedie 236 min
2.129 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Jerry Lewis - In razboi cu armata (1950) |Comedie 99 min
3.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Serenada Pentru Etajul XII (Romania 1976) Comedie 68 min
3.988 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arbitrul (Italia 1974) Comedie / 107 min
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un han cu bucluc (UK 1960) Comedie / 86 min
790 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  O crima aproape perfecta (Italia 1969) Comedie 107 min
1.821 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Piratii Paradisului (1998) Aventuri Jane Seymour 97 min
1.636 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Sotia mea este un Gangster (Korea 2001) Comedie 107 min
9.860 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  O nevasta americana (Italia 1965) Ugo Tognazzi / 107 min
1.005 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Domnul Robinson (Italia 1976) Comedie 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.12.2023  Adauga la favorite 53 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure (1976)

Nota IMDb:6,7

Regizor: Sergio Corbucci


Roberto este un tehnician in moda bogat, dar nevrotic: perfect integrat in „jungla de asfalt" consumerista , dupa ce a suferit o operatie de ulcer pleaca intr-o croaziera cu sotia sa Magda, o femeie activista si agresiva. Intr-o noapte, alarma suna la bord, dar crezand ca este inca un exercitiu plictisitor, el ramane adormit; asa ca, cand se trezeste, se trezeste singur si naufragiat pe o insula pustie.

Departe de a fi abatut si de a-si asigura existenta, Roberto improvizeaza cu materiale locale ca inlocuitori pentru confortul vietii moderne, cum ar fi o piatra cu un pai cu care sa imite un radio cu tranzistor sau un cadru de trestie cu vedere spre mare. un ecran de cinema . Intr-o zi, o fata de culoare atragatoare si stralucitoare ajunge intr-o canoe, trimisa de oamenii ei de pe o insula din apropiere, pentru a finaliza o perioada de retragere pentru tranzitia la viata adulta.

Tanara devine tovarasul dulce, supus si fermecator la care naufragiul a visat mereu si se numeste vineri, dar in ciuda acestui fapt relatia dintre cei doi nu este desavarsita. Roberto asteapta rabdator dar in zadar pentru ca intre timp soseste logodnica fetei si ii duce pe cei doi pe insula lor. Totusi, dupa o serie de procese in care Roberto pierde mereu, autoritatile acorda casatoria dintre protagonista si tanara de culoare.

Unirea este insa sarbatorita, dar niciodata desavarsita, deoarece obiceiul local de a se alatura pentru prima data in fata intregului trib il tulbura pe noul sot. Ultimul lor moment de intimitate in care s-ar fi putut uni este intrerupt de descoperirea in burta a unui rechin al radioului tranzistor de la incheietura mainii care transmite un meci de fotbal si o cutie de Coca Cola pe care a pierdut-o in naufragiu. Pentru Roberto este conexiunea redescoperita cu lumea lui.

Fata se simte ignorata si ii pune conditii, fie ea, fie civilizatie, dar la vederea unei barci care ii vine in ajutor barbatul nu ezita sa plece, asa ca tanara il alunga cu cuvinte urate spunand ca este neagra si el. o „curuboa" ( nemernic in limba locala). Odata ajuns pe barca, Robinio aproape ca are pe ganduri secunde si incearca sa scape de apelurile civilizatiei scufundandu-se in mare, dar, identificat de sotia sa legitima, este literalmente „prins in plasa" si adus cu forta inapoi in lumea occidentala. Povestea „monstruoasa" de dragoste si aventuri a „ fantozzianului " Robinson Crusoe se incheie cu o infrangere totala.

Distributie
Paolo Villaggio joaca rolul protagonistului in rolul nefericitului „Robinson", in timp ce lui Zeudi Araya i se incredinteaza rolul din frumoasa si exotica Vineri.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.