Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Busola lui Dumnezeu (SUA 2016) Drama 99 min
641 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Batuta (SUA 1978) Drama 120 min
555 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un loc intunecat (SUA 2006) Drama / 107 min
863 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printesa din fire (SUA 1994) Drama 100 min
717 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un catel de Craciun (SUA 2016) Drama 85 min
1.027 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prairie Rose(SUA 2006) Drama 91 min
1.136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baruri Simple,femei singure (1984) Comedie,Drama 95 min
15 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Escapa in 2120 (SUA 2020) SF 107 min
981 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.333 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Anumite femei (SUA 2016) Drama 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.12.2023  Adauga la favorite 83 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
Certain Women 2016
Regia Kelly Reichardt
IMDB 6.4


In Livingston, Montana, avocatul Laura Wells are de-a face cu un client nemultumit, Fuller, timp de opt luni. Somer din cauza unei accidentari la locul de munca care l-a facut invalid, a inceput sa o viziteze pe Laura in mod repetat la biroul ei. Intrucat Fuller nu va asculta sfatul ei, ea il duce la un alt avocat. Dupa ce a evaluat cazul, avocatul ii spune lui Fuller exact ceea ce ii spusese Laura; ca, in timp ce compania lui Fuller a fost in mod clar de vina pentru ranile sale, Fuller nu mai poate da in judecata compania, pentru ca anterior acceptase mic acordul lor initial. In drum spre casa de la intalnirea cu cel de-al doilea avocat, Fuller se cearta cu sotia sa, este dat afara din masina lor si o da pe Laura sa se intoarca cu ea la Livingston. Pe drum, ii spune Laurei ca vrea sa-si impuste fostii angajatori.

In aceeasi noapte, Laura este chemata de politie: Fuller s-a dus la fostul sau loc de munca si a luat ostatic un agent de securitate. Dupa ce a fost pregatita de politie, Laura accepta sa intre in cladire si sa vorbeasca cu Fuller. Ea intra, il gaseste pe Fuller cu ostaticul sau si, la directiva lui Fuller, ii localizeaza dosarul angajatului, care include analiza cazului folosita de companie pentru a-si solutiona cererea de invaliditate. Fuller o pune pe Laura sa citeasca intregul dosar, care detaliaza in mod clar modul in care Fuller a fost inselat din acordul sau de drept. Fuller decide sa dea drumul gardianului; el ii cere Laurei sa se opreasca pentru el mergand in fata si spunand politiei despre cererile sale de parca ar fi indreptat un pistol spre ea, in timp ce el se strecoara pe spate. In schimb, Laura spune imediat politiei unde este Fuller si este arestat.

Gina si Ryan Lewis sunt un cuplu casatorit cu o fiica adolescenta, care isi construiesc propria casa rurala de la zero. Gina simte ca Ryan o submineaza constant cu fiica lor. Ryan are si o aventura cu Laura Wells. In drum spre casa de la campingul noului lor camin, ei decid sa se opreasca la casa lui Albert, un barbat in varsta pe care il cunosc, pentru a incerca sa-l convinga sa le vanda o gramada de blocuri de gresie pe proprietatea sa. In timp ce vorbesc, Gina incearca sa-l convinga pe Albert sa-i vanda gresia, dar el pare neconcentrat si interesat doar sa vorbeasca cu Ryan. In cele din urma, Albert accepta provizoriu sa dea gresie Ginei si Ryan. Gina, care inregistreaza in secret conversatia, le face semn ca ar trebui sa plece. In masina in drum spre casa, Gina se plange de lipsa de sprijin a lui Ryan in timpul negocierilor si dezbat daca luarea gresie este decizia corecta.

Ceva mai tarziu, Gina si Ryan sosesc si incarca un camion plin cu gresie. Ea il observa pe Albert privind de la fereastra lui si ii face semn cu mana, dar el nu ii intoarce cu mana.

Jamie este o ferma care traieste izolat in timpul iernii si are grija de cai la o ferma in afara Clopotnita. Mergand in oras intr-o noapte, vede masini care se transforma in scoala si le urmareste. Ea afla ca a dat peste un curs de drept educational predat de o tanara avocata, Beth Travis. Jamie iese sa manance cu Beth dupa curs. Beth explica ca locuieste in Livingston, care se afla la patru ore de mers cu masina, asa ca trebuie sa faca o calatorie de opt ore dus-intors de doua ori pe saptamana pentru a se intoarce in timp pentru locul de munca real.

In ciuda faptului ca nu este interesat de legea educatiei, Jamie se intoarce la curs saptamana de saptamana. Intr-o saptamana, ea aduce unul dintre caii ei la clasa, iar ea si Beth calaresc calul la restaurant. Saptamana urmatoare, ea este uluita sa constate ca Beth a renuntat si un nou profesor este adus ca inlocuitor permanent. Ea paraseste imediat cursul si conduce direct la Livingston. Petrecand noaptea in masina ei, ea isi petrece dimineata conducand la birourile de avocatura sperand sa o gaseasca pe Beth. Pe drum, ea are flashback-uri din data cand a condus anterior in oras. Gasindu-i adresa, Jamie o vede pe Beth in parcare si ii spune ca a ajuns cu masina stiind ca, daca nu ar fi facut-o, nu s-ar mai vedea niciodata. Beth nu reuseste sa raspunda si Jamie pleaca, abatut. In drum spre casa, ea adoarme la volan si merge cu masina intr-un camp gol.

Laura il viziteaza pe Fuller in inchisoare. El spune ca intelege cum a procedat ea si ii cere sa raspunda la scrisorile lui doar pentru a nu se simti atat de singura. Ea este de acord. Gina face un gratar cu prietenii pe terenul ei, iar sotul ei ii apreciaza munca. Ea se uita la gresie si zambeste. Jamie continua sa lucreze la ferma.

Proiectati
Laura Dern ca Laura Wells, avocat
Kristen Stewart ca Elizabeth „Beth"; Travis, un avocat
Michelle Williams ca Gina Lewis
Lily Gladstone ca Jamie, fermier
James LeGros ca Ryan Lewis, sotul Ginei
Jared Harris ca William „Will"; Fuller, clientul Laurei
Rene Auberjonois ca Albert
John Getz ca seriful Rowles
Sara Rodier ca Guthrie Lewis, fiica Ginei
Ashlie Atkinson ca secretar
James Jordan ca specialist in ostatici


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.