Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Si copilul face trei (SUA 1949) Comedie 84 min
165 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calea stramba (SUA 1949) Actiune,Crima 86 min
1.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nedorit (SUA 1949) Drama 91 min
213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nedorit (SUA 1949 ) Drama 91 min
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eram sot pe timp de razboi (SUA 1949) Comedie / 105 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prea tarziu pentru lacrimi (SUA 1949) Crime,Drama 99 min
734 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Maltratatul (SUA 1949) Crima,Drama,Film-Noir / 96 min
1.259 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Portul New York-ului (SUA 1949) cu Yul Brynner 81 min
6.448 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Oaspete din casa (SUA 1944)Drama 121 min
658 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strada interzisa (SUA 1949)
269 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Domnule Soft Touch (SUA 1949) Politist 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.12.2023  Adauga la favorite 55 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
MR SOFT TOUCH 1949
Regia Gordon Douglas
IMDb 6,6
Americanul polonez Joe Miracle (Mirakowski) se intoarce de la luptele din al Doilea Razboi Mondial , doar pentru a gasi clubul sau de noapte din San Francisco sub controlul mafiei, iar prietenul si partenerul sau Leo disparut si presupus ucis. Pentru a-si plati bani, el fura 100.000 de dolari din fosta sa afacere, planuind sa paraseasca tara cat mai curand posibil. Se duce la apartamentul lui Victor Christopher, fratele lui Leo, de unde ia un bilet pentru o calatorie pe mare pe care Victor si sotia sa Clara il cumparasera pentru el. Cu toate acestea, el descopera, spre disperarea sa, ca l-au putut rezerva doar pe o nava care navigheaza spre Yokohama , in Japonia , in Ajunul Craciunului , in doua zile. Pentru noaptea urmatoare, trebuie sa se ascunda pana se poate urca pe nava. Cand politia vine sa-l opreasca pe Victor sa sune neincetat si sa deranjeze vecinii, Joe se preface ca este el pentru a petrece noaptea in siguranta in inchisoare inainte de a fi eliberat. Cu toate acestea, Jenny Jones, un asistent social plin de inima care a fost in vizita mai devreme la apartamentul lui Victor si Clarei cand a fost chemat politia, il pune in custodia ei.

Ea il duce la Borden Street Settlement House locala, unde sunt ajutati cei care coboara si sa iasa, printre ei un tamplar vorbaret si cu opinie pe nume Rickle. Pe masura ce se cunosc mai bine, Jenny si Joe incep sa se indragosteasca, desi ea ii refuza avansurile, deoarece crede ca el este un batator de sotii asa cum era Victor. Joe provoaca probleme in unele incidente nefericite. Intoarce jocul cu niste tineri care incearca sa-l insele la zaruri cu zarurile incarcate si, de asemenea, cade accidental de pe o scara pe un pian vertical vechi din sala, rupandu-l. Simtindu-se responsabil, merge la un magazin de piane din apropiere (despre care stie ca este de fapt o fatada pentru un salon de jocuri de noroc din usa din spate) si, prefacandu-se ca este un detectiv proaspat repartizat la sectia de politie, observand pianele nevandute acoperite cu praf, il convinge pe proprietar in donand un pian in schimbul faptului ca Joe inchide ochii la activitatile ilicite care se desfasoara acolo in spate. Cu toate acestea, el este recunoscut de editorialistul ziarului local Henry "Early" Byrd. Jenny si ceilalti asistenti sociali sunt uimiti sa vada livrat un pian mare, plus cateva stocuri de lenjerie si paturi cu logo-ul Marinei SUA cusut pentru a ajuta la nevoile organizatiei de caritate.

Byrd incearca sa afle de la asistenta sociala Jenny daca Joe sta la casa de asezare, dar ea refuza sa divulge ceva. Din descrierea lui Byrd, Jenny realizeaza ca Joe nu este Victor. Cand afla ca Joe are si un pistol, insista sa plece. In timpul discutiei lor, el descrie dorinta lui de-a lungul vietii de a iesi din „jgheabul" in care s-a nascut si o acuza ca nu cunoaste partea inferioara a vietii; ea il rusine spunandu-i cum o lovitura in stare de ebrietate de la tatal ei in copilarie a facut-o surda fara aparatul auditiv pe care l-a scapat apoi si l-a salvat pentru a o cumpara.

Byrd se intoarce si incearca sa-l determine pe Joe sa-i spuna numele barbatului care protejeaza escrocii, dar Joe refuza sa vorbeasca. Cand isi aduna banii, Jenny il roaga sa ii dea inapoi, astfel incat sa poata incepe o viata impreuna. El contrapune cerandu-i sa plece din tara cu el. Nici unul nu accepta propunerea celuilalt. Intre timp, mafiotii o obliga pe Clara sa le spuna unde se ascunde Joe si sa porneasca un foc la organizatia de caritate pentru a-l afuma. Ei recupereaza banii, dar casa asezarii este lasata mocnit in ruine. Joe incearca sa se justifice in fata lui Jenny, dar ea isi scoate aparatul auditiv pentru a-i arata ca nu vrea sa asculte si incheie discutia.

Joe intra in jocul de noroc printr-un pasaj secret de evacuare si ia banii inapoi din seiful biroului noului sef al crimei, Barney Teener. El angajeaza cativa barbati fara adapost sa se imbrace in Mos Craciun si sa le imparta cadouri copiilor la o strangere de fonduri la casa de asezare. Joe se strecoara ca un alt Mos Craciun si lasa banii pentru a plati pentru reconstructia casei de asezare. Auzind asta, mafiotii care astepta il impusca pe Joe in spate. El cade accidental scazand o parte din banii furati printre niste butoaie descoperite de Mos Craciun. In timp ce el sta literalmente intins in jgheab si o roaga pe Jenny sa-l scoata din ea. Ea il ridica in brate si spune ca nu mai este in jgheab. Filmul se termina in acest moment, lasand neclar daca va trai sau va muri.

Distribuie
Glenn Ford in rolul lui Joe Miracle
Evelyn Keyes ca Jenny Jones
John Ireland ca Henry „Early" Byrd
Beulah Bondi ca Clara Hangale
Percy Kilbride ca Rickle
Clara Blandick ca Susan Balmuss
Ted de Corsia ca Rainey
Stanley Clements ca Yonzi
Roman Bohnen ca Barney Teener
Lora Lee Michel ca Sonya
Harry Shannon in rolul sergentului de politie Garrett
Charles Trowbridge in rolul judecatorului Fuller (necreditat)
https://www.youtube.com/watch?v=dpqLsvBCw8s&ab
Christmas Shop at La Rinascente Milan, Italy.
Frumoasele decoratiuni de sarbatoare magice de Craciun 2023 la magazinul universal La Rinascente, un magazin italian de lux. lant care opereaza noua magazine in Italia, inclusiv doua locatii emblematice in Milano (Piazza del Duomo) si Roma (Via del Tritone).


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.