Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gulag (1985) Drama cu Malcolm McDowell / 122 minute
6.861 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Misterele Bucurestilor (Romania 1983) Drama 97 min
598 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doamna Sousatzka (SUA 1988)Drama 122 min
228 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printesa fotbalului (SUA 1983) Drama,Sport / 95 min
13 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regina fecioara(SUA 1955)Drama 92 min
2.793 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scopul si mijloacele (Romania 1983) Drama 71 min
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventura in Triunghiul Bermudelor (SUA 1983) / 95 min
1.198 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Sfarsitul drumului (SUA 2019) Drama 77 min
798 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Masa pentru cinci (SUA 1983) Drama 122 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.12.2023  Adauga la favorite 123 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.1
   
 
Table for Five 1983
Regia
Robert Lieberman
IMDB 6.1



JP Tannen (Voight) este un fost jucator de golf profesionist cu domiciliul in California . El este instrainat de cei trei copii ai sai, care locuiesc in New York cu mama lor Kathleen ( Millie Perkins ) si tatal vitreg, avocatul Mitchell (Crenna). In efortul de a reintra in viata copiilor sai, Tannen decide sa-i duca intr-o croaziera in Marea Mediterana . Tannen, care inca are sentimente pentru Kathleen, vrea ca ea sa creada ca este un barbat schimbat, dar nu este convinsa.

In croaziera, Tannen este distras de perspectiva de a ridica femei, inclusiv arheologul francez Marie ( Marie-Christine Barrault ), lasand adesea copiii sa se descurce singuri pentru divertisment. Isi rezerva o masa pentru cinci in sala de mese, asteptandu-se in secret sa gaseasca o insotitoare de sex feminin adulta pentru al cincilea scaun.

Fiul cel mic Truman-Paul ( Robby Kiger ) are o dificultati de invatare, pe care Tannen il impinge cu nerabdare sa o depaseasca. Fiul cel mare adoptat, Trung ( Son Hoang Bui ) este prins furand mancare din bucataria navei si incercand sa comande bauturi cu un act de identitate fals. Sora lor Tilde ( Roxana Zal ) este o fata sensibila si sensibila, dar mult prea tanara pentru a actiona ca o influenta parentala asupra baietilor.

Tannen incepe sa simta ca nu poate functiona ca un tata traditional, asa ca le sugereaza copiilor sa se gandeasca la el ca pe un „prieten", chiar numindu-l „JP". sunati, Roma . Familia se distreaza impreuna, iar Marie este impresionata de ceea ce este martora despre Tannen ca parinte grijuliu.

Dar in drum spre urmatoarea lor oprire, Atena , Tannen primeste o veste devastatoare. Kathleen a murit intr-un accident de masina in New York in timp ce ducea cainele familiei la veterinar. Indurerat, el este intampinat la Atena de tatal vitreg al copiilor, Mitchell, care explica ca a mers inainte si a ingropat-o pe Kathleen, apoi a zburat in Europa pentru a-i escorta pe copii acasa, unde va avea loc ulterior o slujba de pomenire.

Tannen insista sa le spuna el insusi copiilor, cerand mai mult timp. Mitchell incearca sa-l convinga sa renunte la asta, dar in cele din urma accepta sa lase copiii cu tatal lor pentru o vreme mai mult.

Nava merge mai departe spre Cairo . In timp ce copiii viziteaza obiectivele turistice, Tannen se intalneste din nou cu Mitchell intr-o taverna locala , pentru a-i spune ca a inceput sa ia in considerare urmarirea custodia completa a copiilor. Conversatia lor se transforma intr-o cearta blasfemata. Mitchell subliniaza ce parinte absent a fost Tannen, fara sa stie nici macar numele prietenilor sau profesorilor copiilor sai. El face aluzie la cunoasterea afacerilor nereusite ale lui Tannen si promite ca isi va folosi capacitatea de avocat pentru a-l ruina.

Tannen ii marturiseste Mariei adevarul despre cat de putin timp le-a acordat copiilor sai de-a lungul anilor. Marie se alatura familiei intr-o excursie la Piramide. Acolo Tannen se strica in cele din urma si ii informeaza pe copii ca mama lor a murit. Copiii sunt devastati.

La urmatoarea oprire, Tunis , Trung fuge. El duce prima lansare la tarm, cu intentia de a se intoarce in SUA. Tilde ii spune tatalui ei ca Trung are o istorie in care a fugit, inca un fapt pe care nu il stia. Il descopera intr-o piata si il ajung din urma dupa o urmarire. Tannen il forteaza pe baiat sa se deschida fata de el, dupa care Trung ii spune furios ca are nevoie de Tannen ca tata, nu de „prieten".

Mitchell asteapta la Genova , pregatit sa duca copiii inapoi in Statele Unite si acasa. Pe cat de bland stie, Tannen il informeaza pe Mitchell ca ii pastreaza. Apoi scoate o lista cu prietenii si profesorii copiilor, aratandu-i lui Mitchell ca este hotarat sa fie mai in ton cu viata lor.

Distribuie
Jon Voight ca JP Tannen
Richard Crenna ca Mitchell
Marie-Christine Barrault ca Marie
Millie Perkins ca Kathleen
Roxana Zal ca Tilde
Robby Kiger ca Truman-Paul
Son Hoang Bui ca Trung
Maria O'Brien ca Mandy
Nelson Welch in rolul Batranului
Bernie Hern ca sot care se cearta
Moria Turner ca o sotie cearta
Kevin Costner ca sot proaspat casatorit
Cynthia Kania ca sotie proaspat casatorita
Marion Russell ca Odesa
Gustaf Unger ca geaman


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.