Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fosta mea super-gagica(2006 SUA)Comedie 96 min
1.924 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe raspunderea mea (Romania 1956) Comedie / 84 min
3.389 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Craciun cu scantei(SUA 2006)Comedie 93 min
5.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciunul refacut (SUA 2006)Comedie 90 min
1.548 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pasiunea mea (SUA 1936) Comedie Marlene Dietrich 89 min
1.876 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Cine s-a culcat cu ea (Korea 2006) / Comedie / 105 min
3.348 vizite - 0 comentarii
adaugat de adisa
 
  Iubita mea, ajuta-ma (Italia 1969) Alberto Sordi 119 min
920 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Craciun cu fostul (SUA 2014) Comedie 90 ,min Sb rom
1.083 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prietena mea Irma (SUA 1959) Comedie Jerry Lewis 104 min
2.157 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Eroi de rasa(SUA 2006) Comedie 80 min
2.255 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Super fosta mea iubita (SUA 2006) Comedie 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.11.2023  Adauga la favorite 123 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.2
   
 
My Super Ex-Girlfriend

Regia Ivan Reitman

IMDB 5.2

Dupa ce a dejucat un sparator de posete care fura poseta lui Jenny Johnson in metrou, Matthew Saunders devine „eroul" ei si incepe sa se intalneasca cu Jenny. Dupa mai multe intalniri, Jenny manifesta un comportament din ce in ce mai nevrotic si agresiv, devenind mai pretentios si in cele din urma ranindu-l pe Matt si distrugandu-i patul prima data cand fac sex.

Curand dupa aceea, Jenny ii dezvaluie ca ea este de fapt supereroina blonda voluptuoasa G-Girl, care a primit puterile zborului, forta supraomeneasca, viteza, simturi intensificate, invulnerabilitate, super respiratie si vedere la caldura dupa ce a fost expusa la radiatii de la un s-a prabusit meteorit in adolescenta. Ea devine mai controlanta dupa ce si-a dezvaluit puterile si Matt este coplesit.

Hannah Lewis, frumoasa colega de serviciu a lui Matt, cocheteaza cu el, desi iese cu un model de lenjerie intima chipes, dar putin adanc. Pe masura ce prietenia lor se dezvolta si mai mult si dupa ce s-a agravat de gelozia crescanda a lui Jenny, Matt pune capat relatiei. O Jenny furioasa jura ca il va face pe Matt sa regrete. Ea isi foloseste superputerile pentru a-l jena in mod public, aruncandu-i masina in spatiu si, in cele din urma, facandu-l sa-si piarda slujba de arhitect, dezbrandu-l in timpul unei intalniri importante.

Profesorul Bedlam a fost fostul iubit al lui Jenny din liceu, Barry Lambert. In timp ce erau pe punctul de a deveni intimi, au fost intrerupti de prabusirea meteorului. Barry a vazut-o obtinand superputeri, apoi a privit si a devenit amaracita in timp ce l-a ignorat pentru alti barbati, ceea ce noua ei carisma a facut posibil. In consecinta, a studiat pentru a deveni super-rau si acum este dusmanul lui G-Girl. El il contacteaza pe Matt pentru a-i cere ajutorul pentru a o invinge. Matt refuza si isi face planuri sa paraseasca orasul. In timp ce o face, Hannah il contacteaza. Ea s-a despartit de iubitul ei inselat si, dupa ce si-au marturisit sentimentele unul altuia, ajung sa doarma impreuna.

Jenny (ca G-Girl) ii gaseste in pat a doua zi. Furios si gelos, ea ii ataca cu un mare rechin alb . Satul, Matt ia legatura cu profesorul Bedlam; la casa lui, vede accidental o camera in care Bedlam are un altar care arata adoratia sa continua pentru Jenny. Matt accepta sa-l ajute sa o invinga, atata timp cat Bedlam se retrage din a fi un supercriminal. El trebuie sa o ademeneasca pe Jenny la un alt meteorit care ii va indeparta puterile, lasand-o o femeie normala. Matt este de acord si o intalneste pentru o cina la lumina lumanarilor in apartamentul lui, sub pretentia ca vrea sa reia relatia lor. Hannah soseste sa o vada pe Jenny stand in poala lui Matt. Cele doua femei se lupta, iar in lupta, Hannah i se dezvaluie identitatea de super-erou a lui Jenny. Capcana lui Bedlam este rasturnata, iar puterea lui Jenny este absorbita inapoi in meteorit, incapacitand-o.

Apare profesorul Bedlam, dar dezvaluie ca nu are intentia de a-si tine promisiunea de a se retrage din ticalosie si de fapt planuieste sa-si ia puterile pentru el. In timp ce el si Matt se lupta, Jenny se taraste la meteoritul incarcat incercand sa-si recapete puterile. Hannah intervine exact cand Jenny apuca meteoritul, care explodeaza intr-o explozie de putere. Atat Hannah, cat si Jenny sunt catapultate de pe acoperis, aparent spre moartea lor; Jenny apare in cateva secunde, puterile restaurate, amenintand si mai mult haos. Hannah reapare in mod neasteptat, dupa ce a fost expusa la meteorit si a castigat aceleasi puteri ca G-Girl. Ea il salveaza pe Matt, iar a doua lupta dintre Hannah si Jenny este o super cearta completa, distrugand o parte din proprietatile invecinate. Matt incheie lupta la o prezentare de moda dezvaluindu-i lui Jenny ca Bedlam o iubeste si facand-o sa realizeze ca el este dragostea ei adevarata. Ea este inmuiata si isi imbratiseaza fostul dusman in timp ce spectatorii aplauda.

In dimineata urmatoare, Matt si Hannah se intalnesc cu profesorul Bedlam (acum doar „Barry") si Jenny. In timp ce strigatele de ajutor se aud de departe, Jenny si Hannah, acum parteneri in lupta impotriva crimei, pleaca pentru a face fata situatiei de urgenta. Matt si Barry raman in tine de poseta si hainele prietenelor lor si pleaca sa bea o bere impreuna.

Distribuie
Uma Thurman ca Jennifer Johnson / G-Girl
Luke Wilson ca Matt Saunders
Anna Faris ca Hannah Lewis
Eddie Izzard ca profesorul Bedlam / Barry
Rainn Wilson ca Vaughn Haige
Wanda Sykes ca Carla Dunkirk


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.