Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Zeul gatitului (Hong Kong 1996) Actiune,Comedie 91 min
4.289 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Zeul cartoforilor:Inapoi la Shanghai China 1991) 116 min
8.633 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  OMUL Ip (Hong Kong 2008) 1 Actiune 108 Sb rom
2.257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fight Back to School 1 (Hong Kong 1992) Comedie 93 min
2.461 vizite - 0 comentarii
adaugat de grisa
 
  Jackie Chan - Dragonii Gemeni (1992) Comedie / 89 min
13.075 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Zeii parca au inebunit 4 (Hong Kong 1991) 90 minute
2.528 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Jackie Chan - The Big Brawl (Hong Kong 1980) / 95 min
2.420 vizite - 0 comentarii
adaugat de balas
 
  Pumnul Maimutei de Aur (1983 Hong Kong) Kung-Fu 88 min
2.997 vizite - 0 comentarii
adaugat de mitica
 
  Dr Wai si pergamentul sacru (Hong Kong-1996) Ave.Sb rom
3.112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele maestru IP 2(China 2010) Actiune 108 min Sb rom
1.012 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Zeul cartoforilor se reintoarce (Hong Kong 1989) 124 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.11.2023  Adauga la favorite 128 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.9
   
 
Dou san 2 (1994) / The Return of the God of Gamblers (1994)
Comedie /Actiune

Regizor: Jing Wong

Nota IMDb:6,9

Au trecut cinci ani de la evenimentele din primul film God of Gamblers . Ko Chun ( Chow Yun-fat ) traieste acum o pensie linistita pe mosia sa franceza alaturi de sotia sa insarcinata Wan Yau ( Sharla Cheung ), in timp ce discipolii sai Knife si Sing (din seria All For The Winner ) au devenit renumiti mondial in propriul lor drept. Chun refuza provocarile repetate de la alti jucatori de top, renuntand la jocurile de noroc in favoarea vietii linistite.

Prietenul lui Chun si fostul bodyguard, Dragon ( Charles Heung ), „Zeul armelor", vine sa-i faca o vizita. In timp ce cei doi sunt departe de casa pentru o competitie amicala de tir, Chau Siu-Chee ( Wu Hsing-kuo ), un jucator de noroc taiwanez si candidatul numarul unu din lume la titlul lui Ko Chun, soseste si isi ucide sotia si fiul nenascut pentru a indemne Chun intr-un meci de jocuri de noroc.

Dupa un schimb de focuri cu acolitii lui Chau Siu-Chee, Ko Chun ajunge sa-si descopere sotia pe moarte. Cu ultima suflare, ea ii cere lui Chun sa-i promita ca nu va juca de noroc sau nu-si va recunoaste identitatea reala timp de un an, in speranta ca nu isi va pierde viata intr-un act impulsiv de razbunare. Chun este de acord in timp ce ea moare in bratele lui. Cu toate acestea, el proclama ca o va razbuna dupa ce promisiunea lui se va implini.

Chun calatoreste prin lume timp de unsprezece luni anonim. In a douasprezecea luna, el ajunge in China continentala si intra intr-o serie de nenorociri comice cu un hustler mic pe nume Little Trumpet ( Tony Leung Ka-fai ), un capitan de politie ( Elvis Tsui ) si Hoi Tong, un sef al crimei. fiica ( Chingmy Yau ). Hoi Tong are, de asemenea, o suma de rezolvat cu Chau Siu-Chee, dupa ce acesta a trimis asasini sa-i ucida tatal.

Chun se apropie si de sora lui Little Trumpet, Yiu Yiu ( Jacklyn Wu ), care idolatriaza pe Zeul jucatorilor de noroc (dar nu este constienta de adevarata identitate a lui Chun).

Cu trei zile inainte de incheierea promisiunii sale, Ko Chun si grupul sau ajung in Taiwan pentru a-l infrunta pe Chau Siu-Chee. Inca legat de cuvantul sau de a-si pastra identitatea secreta, Chun proclama ca este Little Knife, discipolul Zeului jucatorilor de noroc si ca maestrul sau va sosi in trei zile pentru un meci cu Chau pentru a-l determina pe adevaratul campion. Grupul se retrage in complexul familiei lui Hoi Tong pentru a planifica meciul viitor.

Mai tarziu, Chau Siu-Chee se intalneste cu Cheung Po-Sing, reputat a fi singura persoana care l-a invins vreodata pe Ko Chun intr-un meci de poker (prin schimbarea fizica a cartii de gol a lui Chun folosind puteri supranaturale ). Chau este initial sceptic, dar dupa o demonstratie a puterilor lui Cheung, Chau este convins si ii cere ajutorul.

Chan Kam-Sing, adversarul lui Ko Chun din primul film, soseste la casa lui Hoi Tong pentru a-l avertiza pe Chun ca Chau Siu-Chee este nebun , atat de obsedat de jocurile de noroc incat l-a facut pe Chan sa parieze mainile intr-un meci si ulterior ia amputat cand a pierdut. Oamenii lui Chau Siu-Chee asalteaza apoi complexul pentru a-l ucide pe Ko Chun si grupul, dar Dragon soseste pentru a-i salva. In lupta care a urmat, Chan si Yiu Yiu sunt ucisi, Chun promitand ca ii va razbuna.

Cu promisiunea indeplinita, Ko Chun, Dragon si restul grupului se indreapta catre cazinoul lui Chau Siu-Chee pentru confruntarea finala. Pe masura ce jocul cu cinci carti continua, Ko Chun castiga un avantaj timpuriu, dar sfarseste prin a pierde mai multe runde din cauza interferentei lui Cheung Po-Sing. In disperare, el isi pune toata averea si averea si ochii pentru o runda finala de decizie.

Chau este de acord sa egaleze pariul si isi arata culoarea chinta , bucurandu-se ca l-a invins pe Ko Chun, dar Chun isi dezvaluie mana - o chinta de culoare mai buna, indicand ca a castigat jocul. Chun dezvaluie ca „ Cheung Po-Sing " este un magician si un bun prieten de-al sau, ca toate cazurile de schimbare a cartilor au fost pur si simplu trucuri de joc si ca zvonurile ca Cheung l-a invins pe Zeul jucatorilor de noroc au fost lansate de nimeni altul. decat insusi Ko Chun, acum un an.

Ko Chun ii cere apoi lui Chau sa plateasca integral, inclusiv ochii. Furios, Chau scoate un pistol ascuns si incearca sa-l omoare pe Ko Chun, dar este la randul sau ucis de Chun, razbunandu-si in cele din urma sotia, Yiu Yiu, si pe toti ceilalti oameni pe care Chau i-a ranit.

In timp ce multimea aplauda si aplauda, Ko Chun si Dragon se pregatesc sa plece. Ko Chun observa ca Dragon plange si remarca ca nu credea ca Dragon este capabil sa verse lacrimi. Dragon glumeste: „Mi-a fost foarte teama ca vei pierde toti banii mei". Ko Chun face cu mana multimii pentru ultima data cand filmul se termina.

Distribuie
Chow Yun-fat ca Ko Chun
Tony Leung Ka-fai ca Trompeta Mica
Sharla Cheung ca Wan Yau
Charles Heung ca Dragon
Jacklyn Wu ca Yiu Yiu
Chingmy Yau ca Hoi Tong
Legea Kar-ying
Elvis Tsui in rolul capitanului Koi Ching Chung
Xie Miao
Wu Hsing-kuo ca Chau Siu Chee
Blackie Ko
Ken Lo


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.