Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mai bine mort...(SUA 1985) Comedie,Romantic 93 min
1.617 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Vara sentimentala (Romania 1985) Gheorghe Dinica 75 min
4.459 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Aventura in Manhattan (SUA 1936) Comedie,aventura 73 min
756 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.269 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charlie Chaplin - Emigrantul (SUA 1917) Comedie 20 min
4.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de orlando
 
  Aventura e sigura! (SUA 1985) Aventuri,Comedie / 94 min
2.184 vizite - 0 comentarii
adaugat de alga
 
  Joan Lui (Italia 1985) Adriano Celentano / 185 min
1.918 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charles Chaplin - Recreerea (SUA 1914) Comedie 12 min
2.494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Mai bine mort ... (SUA 1985) Comedie 97 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.11.2023  Adauga la favorite 105 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
Better Off Dead... (1985)
Regia:Savage Steve Holland
Nota IMDB: 7.3

In orasul Greendale [a] din California de Nord , cele doua interese principale ale elevului de liceu Lane Myer sunt schiul si iubita lui de sase luni, Beth. Cu putin timp inainte de Craciun, Beth il arunca pe Lane pentru capitanul frumos si popular al echipei de schi, Roy Stalin. Roy este un bataus arogant care il respinge pe nedrept pe Lane la probele echipei de schi. Beth critica si masina lui Lane, un break vechi. Desi Lane detine si un Camaro din 1967 , nu a reusit sa-l puna in functiune si se afla pe alee intr-o stare darapanata.

Lane locuieste intr-o zona suburbana impreuna cu mama sa, Jenny, o gospodina ticaloasa care inventeaza in mod obisnuit mese infioratoare (si taratoare) de familie; genialul sau fratior, Badger, care nu vorbeste niciodata, dar la varsta de „aproape 8 ani" poate construi lasere puternice si poate atrage femei nebunoase din cartile „Cum sa"; si tatal sau avocat, Al, care incearca zilnic sa-l impiedice pe amenintatorul tipar de hartie, Johnny, sa-si sparga ferestrele usii garajului cu ziare aruncate. Mai mult, Johnny sustine ca familia Myers ii datoreaza doi dolari pentru ziare si il urmareste cu insistenta pe Lane, strigand „Imi vreau cei doi dolari!" De asemenea, Lane intalneste in mod regulat doi curse de curse coreene care vorbesc in japoneza, dintre care unul a invatat sa vorbeasca engleza ascultand pe Howard Cosell .

Lane nu poate trece de respingerea lui Beth si decide ca moartea este singura cale de iesire din mizeria lui. El face mai multe incercari de sinucidere, care esueaza in mod comic. Cu ajutorul celui mai bun prieten al sau, Charles de Mar (care, in loc de a nu putea sa faca rost de „droguri adevarate" in „orasul lor micut, plin de curaj", inhaleaza constant substante de zi cu zi precum Jell-O, zapada si protoxid de azot dintr - un biciuit . bidon), Lane incearca sa schieze pe K-12, cel mai inalt varf din oras, in speranta ca o va aduce inapoi pe Beth, dar dispare. Lane este si mai jenat cand este concediat de la slujba sa umilitoare de fast-food de la Pig Burgers in fata lui Roy si Beth, care sunt acolo la o intalnire. In plus, el incepe sa sufere din ce in ce mai mult de halucinatii nevrotice din cauza frustrarilor crescande din viata lui.

In timp ce Lane incearca fie sa-si puna capat vietii, fie sa-si recastige fosta iubita, el ajunge treptat sa cunoasca o noua fata: o studenta franceza la schimb valutar pe nume Monique, care este indragostita de el. Ea sta cu vecina dominanta a lui Lane, doamna Smith, care incearca continuu sa o forteze pe Monique sa fie prietena pentru fiul ei, Ricky, incomod social. Perechea este atat de enervanta incat ea se preface ca nu poate vorbi engleza. Monique, o fana a lui Los Angeles Dodgers , se dovedeste a fi un excelent mecanic auto si schior care il ajuta pe Lane sa-si repare Camaro-ul si incearca sa-si dezvolte increderea. Cand Roy o insulta pe Monique, Lane il provoaca la o cursa de schi pe K-12, castigatorul fiind capitanul echipei de schi. Monique il ajuta pe Lane sa se pregateasca pentru cursa, pe care o castiga in cele din urma, in ciuda faptului ca a pierdut un schi si a fost urmarit de Johnny. Beth se grabeste sa o imbratiseze pe Lane la linia de sosire, dar el o respinge si dupa ce l-a invins pe Ricky (care incearca sa-l impiedice pe Lane sa o salveze pe Monique din constrangerile mamei sale) intr-o lupta cu sabie cu stalp de schi, pleaca cu Monique in Camaro. Lane si Monique sunt vazuti ultima data sarutandu-se pe platoul principal pe Stadionul Dodger , cu Johnny mergand cu bicicleta spre ei, in timp ce intr-o scena la mijlocul creditului, Badger lanseaza o naveta spatiala de casa din camera lui prin acoperisul casei.

Distribuie
John Cusack ca Lane Myer
David Ogden Stiers ca Al Myer
Diane Franklin ca Monique Junot
Kim Darby ca Jenny Myer
Curtis Armstrong ca Charles De Mar
Amanda Wyss ca Beth Truss
Aaron Dozier ca Roy Stalin
Demian Slade ca Johnny Gasparini
Scooter Stevens ca Badger Myer
Yuji Okumoto ca Yee Sook Ree
Brian Imada ca Chen Ree
Laura Waterbury in rolul doamnei Smith
Dan Schneider ca Ricky Smith
Chuck Mitchell ca Rocko
Vincent Schiavelli in rolul domnului Kerber
Taylor Negron ca Mailman
Rick Rosenthal ca Smitty
EG Daily ca ea insasi


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.