Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nu poti fi un strain (1955) Drama Stanley Kramer 105 min
1.592 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Pe malul stang al Dunarii albastre (1983) - 105 minute
3.672 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  O aventura de o noapte (UK 1976) Malcolm McDowell 63 min
674 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Mainile unui strain (SUA 1987) Drama,Romantic / 92 min
2.741 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Procesul (SUA 2010) Drama 101 min
186 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inspectorul Maigret in defensiva (UK 1993) Mister 87 min
841 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Charles Chaplin - Sef de raion (SUA 1916) 19 minute
1.759 vizite - 0 comentarii
adaugat de fata
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ritm in nori (SUA 1937) Comedie romantica 64 min
245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cine iubeste, nu lasa (Romania 2022) Drama / 27 minute
1.017 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Apel telefonic de la un strain (SUA1952) Politist 105 mi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.11.2023  Adauga la favorite 86 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Phone Call From A Stranger

Regia Jean Negulesco

IMDB 7.0

Dupa ce sotia sa Jane ( Helen Westcott ) recunoaste o relatie extraconjugala, avocatul din Iowa David Trask ( Gary Merrill ) o abandoneaza pe ea si pe fiicele lor si se indreapta spre Los Angeles . Zborul sau are intarziere si, in timp ce asteapta in restaurantul aeroportului, se intalneste cu cativa dintre colegii sai de pasageri. Dr. Robert Fortness ( Michael Rennie ), alcoolic tulburat , bantuit de responsabilitatea sa pentru un accident de masina in care un coleg, Dr. Tim Brooks ( Hugh Beaumont ) a fost ucis, se intoarce acasa la sotia sa Claire ( Beatrice Straight ) si la fiul adolescent Jerry. ( Ted Donaldson ) si intentioneaza sa-i spuna procurorului districtual adevarul despre accident.

Aspiranta actrita Binky Gay ( Shelley Winters ) spera sa-si elibereze sotul Mike Carr ( Craig Stevens ) din ghearele mamei sale dominatoare, fosta vodevilliana Sally Carr ( Evelyn Varden ), care il priveste de sus pe Binky. Vanzatorul ambulant Eddie Hoke ( Keenan Wynn ), care este intotdeauna pregatit cu o gluma proasta sau cu o idee proasta, impartaseste o fotografie cu tanara si atragatoarea sa sotie Marie ( Bette Davis ) purtand un costum de baie. Cand o furtuna obliga aeronava ( Douglas DC-3 ) sa aterizeze pe traseu, ei continua sa-si impartaseasca povestile de viata in timpul neasteptatei escale de patru ore. Ei fac schimb de numere de telefon de acasa cu ideea ca ar putea intr-o zi sa aiba o reuniune.

La reluarea calatoriei lor, aeronava se prabuseste si Trask este unul dintre putinii supravietuitori; majoritatea pasagerilor si a echipajului sunt ucisi, inclusiv cei trei cunoscuti ai lui Trask. Trask contacteaza familiile lor prin telefon si se invita la casele lor.

Claire ii marturiseste ca Jerry a fugit pentru ca o invinovateste pentru absente frecvente si bautura ale tatalui sau. Trask il gaseste pe tanar si il convinge sa se intoarca acasa, chiar si pentru o perioada scurta, pentru a auzi ce are de spus despre tatal sau. Claire se opune ca Jerry sa afle adevarul despre accidentul de masina si despre modul in care a acceptat o minciuna pentru a-si proteja atat sotul, cat si fiul ei, dar cand Trask ii explica sentimentul profund de vinovatie al lui Fortness si hotararea lui de a indrepta greseala pe care a comis-o, Jerry are o schimbare de atitudine.

In speranta ca va schimba parerea lui Sally despre nora ei raposata, el ii spune ca Binky fusese ales ca inlocuitorul lui Mary Martin in South Pacific pe Broadway si o recomandase pe Sally pentru un rol. Mike ii multumeste lui Trask pentru ca i-a oferit lui Binky „un succes atat de frumos. Genul la care a visat intotdeauna, dar nu l-a putut avea niciodata".

Ultima vizita a lui Trask este la Marie; el descopera ca nu este fata frumoasa din fotografia lui Eddie, ci o invalida paralizata de la brau in jos. Marie dezvaluie ca la inceputul casatoriei ei l-a parasit pe Eddie, pe care l-a considerat vulgar si obositor, pentru un alt barbat, Marty Nelson ( Warren Stevens ). Cei doi planuiau sa conduca la Chicago, oprindu-se ici si colo si bucurandu-se impreuna de noua lor libertate. Cu toate acestea, in timpul unei astfel de escale la un lac, Marie s-a lovit cu capul de partea de dedesubt a unui doc in timp ce inota si s-a ranit paralizant. Marty i-a salvat initial viata, dar cand a aflat ca va fi paralizata, a abandonat-o. In timp ce Marie era in spital, inchisa intr-un plaman de fier si simtindu-se fara speranta, Eddie, iertand-o complet si spunand: „Buna, frumoasa," a venit sa o ia acasa. Marie ii spune lui Trask ca, in ciuda comportamentului sau adesea neplacut, Eddie era cel mai decent barbat pe care l-a cunoscut vreodata si o invatase adevaratul sens al iubirii.

Povestea lui Marie il invata pe Trask o lectie despre infidelitatea conjugala si adevarata reconciliere; o suna pe Jane sa-i spuna ca se intoarce acasa.

Distribuie
Shelley Winters ca Binky Gay
Gary Merrill ca David Trask
Michael Rennie ca Dr. Robert Fortness
Keenan Wynn ca Eddie Hoke
Evelyn Varden ca Sally Carr
Warren Stevens ca Marty Nelson
Beatrice Straight ca Claire Fortness
Ted Donaldson in rolul lui Jerry Fortness
Craig Stevens ca Mike Carr
Helen Westcott ca Jane Trask
Bette Davis ca Marie Hoke
Necreditat
Hugh Beaumont ca Dr. Tim Brooks
John Doucette ca Arthur
Tom Powers ca Dr. Fernwood
George Nader ca pilot
Davis Roberts ca Henry, angajat la clubul de noapte Carr


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.