Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sase, vine dadaca!SUA 2014) Mister 84 min
47 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bona II(SUA 2001) Comedie,Romantic 89 min
737 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dadaca 2 (SUA 2001) Comedie,Romantic / 89 minute
3.603 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Razbunarea lui Ivanhoe (1965) / Aventuri / 87 minute
3.746 vizite - 0 comentarii
adaugat de sclava
 
  Danila Prepeleac (1996) Comedie Ion Creanga / 78 min
13.109 vizite - 0 comentarii
adaugat de husein
 
  Furtuna in Jamaica (1965 Anthony Quinn, 102 min
1.581 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Dimensiuni (Anglia 2011) SF 99 min
16 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dimensiuni (Anglia 2011) Romantic SF 9 min
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dadaca din greseala (SUA 1999)Comedie romantica 96 min
778 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Dadaca (Anglia 1965) Suspans 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.11.2023  Adauga la favorite 69 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
The Nanny (1965)- Bette Davis-
Regia Seth Holt
IMDB 7.1

Joey petrece doi ani la o scoala pentru copii tulburati emotional, dupa ce a fost acuzat ca si-a inecat sora mai mica Susy. Directorul scolii il informeaza pe tatal lui Joey, Bill, ca fiul sau nu le place foarte mult fata de femeile de varsta mijlocie. Aceasta se extinde si la bona familiei , in care Joey nu are incredere si ii lipseste respectul.

Cand Joey se intoarce acasa, refuza sa manance mesele pregatite de Bona pentru ca banuieste ca il poate otravi. El abandoneaza camera pe care Bonica i-a decorat-o si se muta intr-una cu o incuietoare puternica la usa. Comportamentul nepoliticos al lui Joey o supara pe mama sa nevrotica , Virginia, care este predispusa la melancolie si vraji de plans, inca indurerata de moartea lui Susy. Bona o mangaie pe Virginia asa cum a facut-o cand a avut grija de ea si de sora ei, Pen, cand erau copii.

Intr-un flashback , Nanny iese din casa pentru o intalnire. Joey se joaca singur cu modelul feroviar al tatalui sau. Susy ameninta ca le va spune parintilor lor despre Joey pentru ca a fost neascultator pentru ca nu ar trebui sa o faca. Ea vrea sa se joace cu el, dar el ii spune sa plece.

Ea intra in baie sa se joace si isi arunca din greseala papusa in baie. Ea incearca sa-l recupereze ajungand in spatele perdelei de dus, dar cade in baie. Bona intra in baie si deschide distrat la robinet, intinzand mana prin perdeaua de dus inchisa, fara sa priveasca inauntru. Incapabil sa o cheme pe Susy pentru baie, Bona o cauta. Cand se intoarce la baie, o gaseste pe Susy plutind cu fata in jos in apa. Mintea ei se rup si scalda corpul neinsufletit al fetei. Joey este martor la asta, dar Nanny nu-l vede. In cele din urma, isi da seama ca Joey stie ca ea a provocat accidental moartea lui Susy.

Joey il convinge pe Bobbie Medman, fiica de 14 ani a unui medic care locuieste in apartamentul de mai sus, sa asista la o farsa crunta: pune o papusa cu fata in jos in baie, deschide robinetul si o convinge pe Bona sa inchida robinetul. Este ingrozita cand vede papusa plutitoare pentru ca ii aminteste ca a gasit-o pe Susy dupa ce s-a inecat in baie. Mai tarziu, Joey apare la fereastra lui Bobbie picurand ud si sustine ca Bona a incercat sa- l inece .

Bill este un Mesager al Reginei care este adesea plecat pentru afaceri. Zboara la Beirut pentru cateva zile dupa ce a vazut ca ostilitatea lui Joey fata de Nanny nu a reusit sa se diminueze. Joey refuza sa manance placinta cu friptura si rinichi pe care Nanny i-a gatit-o, asa ca ii hraneste Virginia cu lingura cu placinta pe care a impletit-o cu otrava. Dupa ce Virginia se imbolnaveste si este dusa la spital, Joey este acuzat de incident. Matusa lui Joey, care are o inima slaba din cauza febrei reumatice din copilarie , vine sa ingrijeasca.

Dupa ce s-a intors de la spital, Pen se trezeste in timpul noptii si o gaseste pe Bona in picioare in fata usii lui Joey tinand o perna. Nanny sustine ca perna este una in plus pentru Joey, dar Pen isi aminteste ca nu i-ar permite ei si Virginia sa aiba perne cand erau copii. Banuind ca Bona intentioneaza sa-l sufoce pe Joey, Pen o intreaba ce s-a intamplat mai devreme cand Joey a iesit din baie ud. Ea devine supraexcitata si are un atac de cord , dar Nanny ii smulge medicamentele pentru inima.

In timp ce Pen zace pe moarte, Nanny ii spune ca a fost o mama singura care a fost chemata pe patul de moarte al fiicei ei, Janet, care a murit in urma unui avort ilegal . Deja zguduita, s-a intors acasa pentru a gasi cadavrul lui Susy, care a impins-o peste margine. Bona spune ca nu-l poate lasa pe Joey sa traiasca de teama ca cineva ar putea sa creada povestea lui si sa puna in pericol mijloacele de trai pentru ca oamenii le incredinteaza copiii. Cand Nanny isi termina discursul, Pen este mort.

Bona incearca sa intre in dormitorul lui Joey, dar sistemul lui de alarma il trezeste si incearca sa scape. Bona il apuca de glezna, facandu-l sa cada si facandu-l inconstient. Ea il duce in baie si o umple cu apa. In curand, amintirea gasirii trupului lui Susy revine si Bona il trage pe Joey din baie.

Dr. Medman viziteaza camera de spital a Virginiei si ii explica ca Nanny este bolnava mintal si va primi ingrijiri pe termen lung. Virginia descopera ca Joey este la spital si ar dori sa o vada. Ea ii spune ca stie totul despre Nanny. Joey nu mai este imbufnat; in schimb, isi imbratiseaza mama si se comporta ca un baietel vesel de zece ani.

Distribuie
Actor actrita Rol
Bette Davis Bona
William Dix Joey Fane
Wendy Craig Virginia „Virgie" Fane
Jill Bennett Matusa Pen
James Villiers Bill Fane
Pamela Franklin Bobbie Medman
Jack Watling Dr. Medman
Maurice Denham Dr. Beamaster
Alfred Burke Dr. Wills
Angharad Aubrey Susy Fane
Harry Fowler Laptar


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.