Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Prea tarziu pentru lacrimi (SUA 1949) Crime,Drama 99 min
735 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Si copilul face trei (SUA 1949) Comedie 84 min
165 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calugarita (SUA 1982) Thriller,Drama 100 min partea I
182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calugarita (SUA 1982) Thriller,Drama 100 min partea a-II
139 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prea tarziu pentru lacrimi (SUA 1948) Politist 100min
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nedorit (SUA 1949) Drama 91 min
215 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nedorit (SUA 1949 ) Drama 91 min
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Epoca romantica (Anglia 1949) Comedie 80 min
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prea tarziu pentru lacrimi (SUA 1948) Drama / 70 min
1.586 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Prea tarziu pentru lacrimi (SUA 1949) Politist 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.11.2023  Adauga la favorite 75 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
Too Late for Tears (1949)
Regia Byron HaskiIMDb 7.3


Jane si Alan Palmer sunt un cuplu casatorit din Los Angeles. Jane provine dintr-o familie din clasa de mijloc si tanjeste cu disperare dupa un stil de viata din clasa superioara. Alan este al doilea sot al lui Jane; ea sa sinucis pentru prima data cand el nu a putut satisface nevoile lui Jane. Aceleasi tensiuni se produc in cadrul casniciei lui Jane si Alan, deoarece Alan are un salariu confortabil, dar neexceptional. Intr-o noapte tarziu, pe strazile din Hollywood Hills, Jane tocmai l-a convins pe Alan sa sara la o petrecere gazduita de un prieten bogat. In timp ce intorc masina, o a doua masina trece si arunca o geanta grea pe bancheta din spate. Geanta este plina de bani. O a treia masina ii urmareste, dar Jane conduce spre siguranta. Ea il roaga pe Alan sa pastreze banii, dar el presupune ca sunt veniturile unei infractiuni. Pentru a-si linisti sotia, Alan verifica geanta in Union Station in timp ce ei decid daca o pastreaza sau o preda autoritatilor.

Un barbat pe nume Danny Fuller apare la apartamentul Palmer in timp ce Alan este la serviciu. El explica clar ca el a fost destinatarul destinat banilor si o ameninta pentru asta. Ea inventeaza o serie de minciuni pentru a explica de ce nu o are, acceptand in cele din urma sa-i dea jumatate. Cand Alan ii spune clar ca intentioneaza sa predea banii, Jane creeaza un plan pentru a-i obtine. Ea aranjeaza o intalnire cu Alan la lacul cu barca de agrement unde s-au intalnit prima data si ii cere lui Danny sa o intalneasca acolo. Pe barca, Alan descopera ca Jane si-a adus pistolul. Se lupta pentru pistol, se aude o impuscatura si Alan se prabuseste mort in barca. Danny urca la bord, isi imbraca haina si palaria lui Alan si o ajuta pe Jane sa cantareasca cadavrul in lac. Jane il minti din nou pe Danny si ii spune ca banii ei sunt ascunsi in mediul rural. Ea il duce acolo in incercarea de a-l ucide, dar el vede prin siretlic si pleaca. Jane isi lasa apoi masina pe o plaja, punand-o in scena pentru a face sa para ca Alan a fugit in Mexic.

Jane raporteaza politiei ca Alan a disparut, tulburand profund pe sora lui Alan, Kathy, care locuieste alaturi. Isi da seama ca biletul de revendicare pentru geanta lipseste si presupune ca Alan il are. De fapt, Kathy a luat-o in timp ce cauta in jurul apartamentului lui Jane indicii despre locatia lui Alan. Un strain prietenos, Don Blake, soseste in cautarea lui Alan. El sustine ca a servit in Fortele Aeriene cu Alan si se hotaraste sa-l gaseasca atunci cand aude ca a disparut. Jane isi da seama ca Kathy are biletul si a devenit suspicioasa fata de ea. Ea il preseaza pe Danny sa cumpere o otrava cu care sa o omoare in liniste. In timp ce Don si Kathy sunt pe cale sa plece la o intalnire, Jane ii invita in apartamentul ei si demonstreaza ca Don nu a servit cu Alan. Ea ii tine pe Kathy si pe Don sub amenintarea armei, preia biletul si il loveste cu pistolul pe Don inconstient. Kathy suna politia si ii roaga sa monitorizeze Union Station pentru Jane, dar ei refuza, neavand nicio dovada ca a fost comisa o crima.

Jane scoate geanta. Un Danny beat si deprimat marturiseste ca banii sunt o rasplata de santaj, menita sa-l tina tacut in legatura cu o mare escrocherie de asigurari. Jane il ucide cu otrava, apoi fuge in Mexic. Politia este convinsa ca moartea lui Danny este o sinucidere, dar Don nu este. El o urmareste pe Jane intr-o statiune mexicana, unde acum locuieste in lux. El o pacaleste facandu-i sa creada ca stie ca Alan a fost ucis, convingandu-i o marturisire sub forma unei alte plati. Don dezvaluie apoi ca el este fratele primului ei sot si banuieste ca si ea l-a ucis. Politia mexicana a izbucnit in camera, iar Jane cade accidental la moarte. Don o gaseste pe Kathy (acum sotia sa) in holul hotelului si ei decid sa-si incheie „luna de miere" mai devreme.

Distribuie
Lizabeth Scott ca Jane Palmer
Don DeFore ca Don Blake/Blanchard
Dan Duryea ca Danny Fuller
Arthur Kennedy ca Alan Palmer
Kristine Miller ca Kathy Palmer
Barry Kelley in rolul locotenentului Breach


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.