Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cercetasii (SUA 2009) Comedie 84 min
926 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baieti,am gresit camera ? (SUA 1966) Comedie 99 min
1.680 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Vampe(SUA 2012) Comedie 92 min
1.984 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubire de Craciun 3 (SUA 2012) Comedie 75 min
1.214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prima data (SUA 2012) Dragoste,Drama,Comedie 95 min
3.453 vizite - 0 comentarii
adaugat de coana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Prima data (SUA 2012) Comedie 95 min
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baietii care muta mobila (SUA 2012) Comedie / 94 min
593 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ridicati-va baieti (SUA 2012) Comedie neagra 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.11.2023  Adauga la favorite 124 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
Stand Up Guys 2012

Regia Fisher Stevens

IMDB 6.4
Doc il ia pe vechiul sau prieten Val din inchisoare. La apartamentul lui Doc, in timp ce Val este in baie, Doc se apropie de el cu o arma, dar nu face nimic. Se duc la cafea si Val spune ca vrea sa „petrece". Ei merg la un bordel, dar Val nu poate face, asa ca Doc si Val intra intr-o farmacie si fura cateva sticle de medicamente. Val ia multe medicamente pentru disfunctia erectila , face sex cu o prostituata pe nume Oxana si merg intr-un club. Val ia unele dintre celelalte droguri pentru a se suna. Doi banditi se apropie de ei fara niciun motiv aparent si pleaca. Val lesine in masina si Doc se gandeste sa-l omoare din nou, dar il duce la spital.

Asistenta pe care o vad este Nina Hirsch, fiica vechiului lor prieten Richard, care le spune ca locuieste intr-o casa de batrani. Dupa aceea, ei merg la un restaurant local unde Val ghiceste corect ca Doc urmeaza sa-l omoare. Doctorul spune ca i s-a dat pana la 10 dimineata sa faca treaba, altfel va fi ucis si el. Afara, fura o masina si il iau pe Richard, care fusese candva soferul lor de evadare. Richard se urca la volan si intr-o urmarire pe autostrada cu politia. Cand Richard isi doreste primul sau grup in trei, se intorc la bordel pentru a-si indeplini dorinta, desi se simte vinovat pentru asta, in ciuda faptului ca este vaduv.

Dupa ce pleaca, gasesc in portbagaj o femeie goala pe nume Sylvia, care a fost rapita si violata de un grup de barbati si le spune unde sunt. Val si Doc intra si ii supun pe rapitori. Dupa ce i-a legat pe toti, Sylvia vine cu o bata de baseball pentru razbunare. Inapoi la masina, Doc si Val descopera ca Richard a murit. Acestia dau vestea Ninei, care ii ajuta pe cei doi sa-si ingroape tatal la cimitir. Doc si Val se intorc la restaurant, unde tanara chelnerita se dezvaluie a fi nepoata lui Doc, Alex. Doc ii da un telefon lui Claphands, care ii ordonase sa-l omoare pe Val. Desi Doc il roaga sa-i arate mila lui Val, Claphands dezvaluie ca stie despre Alex si ameninta ca o va rani daca Doc nu va termina treaba.

Doc ii scrie o scrisoare lui Alex, isi pune cheile apartamentului in plic, apoi o fixeaza pe peretele restaurantului. Mergand pe strada la rasaritul soarelui, Val zareste o biserica si intra inauntru pentru a-si spoveda un preot. Apoi, se sparg intr-un atelier de croitorie, unde isi probeaza costumele. Cei doi banditi care i-au abordat la club cu o seara inainte si lucreaza pentru Claphands ii intrerup, framantandu-l pe Doc sa-l omoare pe Val. Doc si Val ii impusca si ii ranesc pe amandoi. Amandoi isi imbraca costume noi si se pregatesc sa faca fata realitatii situatiei.

Alex intra in apartamentul lui Doc si se uita in jur. Doc o suna de la un telefon public si ii spune ca picturile rasaritului au fost inspirate de ea si o pune sa recupereze o cutie de pantofi plina cu bani gheata pe care a economisit-o pentru viitorul ei. El ii spune ca o iubeste, dar ca s-ar putea sa nu-l vada o vreme. Doc si Val merg pe strada; Doc nu se poate decide sa-l ucida pe Val, asa ca ei decid sa-l omoare pe Claphands. Ei deschid focul asupra oamenilor lui si asupra depozitului lui, iar camera se indreapta spre rasaritul pe care Doc l-a pictat.

Distribuie
Al Pacino ca Val
Christopher Walken ca „Doc"
Alan Arkin ca Richard Hirsch
Julianna Margulies ca Nina Hirsch
Mark Margolis ca „Claphands"
Lucy Punch ca Wendy
Addison Timlin ca Alex
Vanessa Ferlito ca Sylvia
Katheryn Winnick ca Oxana
Bill Burr ca Larry


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.