Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O femeie face cariera (SUA 1988 ) Comedie 113 min
2.506 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pustiul Invizibil (SUA 1988) Comedie,SF /92 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Miracolul (Romania 1988)Comedie 89 min
1.734 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sexy Teacher (Korea 2006) Comedie / 105 minute
2.658 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Fire Marshall Bill - (Jim Carrey 1990) / Comedie 52 min
2.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de lindo
 
  Jerry Lewis - In razboi cu armata (1950) |Comedie 99 min
3.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Sarutul vampirului(SUA 1988) Comedie 103 min
2.301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Razboiul Robotilor (Italia 1988) Actiune,Comedie 90 min
878 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  83 ore pana in zori (SUA 1990)Thriller 90 min
974 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Dans pana in zori (1988) Comedie / 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.10.2023  Adauga la favorite 68 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
Dance 'Til Dawn (1988)

Nota IMDb:7,1

Regizor: Paul Schneider

Este ziua balului de absolvire a liceului Herbert Hoover. Balul de absolvire a fost organizat de una dintre cele mai populare fete de la scoala, frumoasa, dar odioasa Patrice Johnson ( Christina Applegate ).

Cand Shelley Sheridan ( Alyssa Milano ) si iubitul ei sportiv Kevin McCrea ( Brian Bloom ) se despart chiar inainte de balul de absolvire pentru ca refuza sa se culce cu el, amandoi sunt fortati sa incerce sa gaseasca noi intalniri in scurt timp.

Cand Shelley nu poate gasi o noua intalnire, isi minte prietenii si le spune ca va merge la o petrecere a fratilor la facultate. De fapt, ea merge la cinematograful din oras pentru a se uita la un vechi film de groaza, unde presupune ca nu se va intalni cu nimeni de la scoala. Dar ea se loveste de Dan Lefcourt ( Chris Young ), unul dintre tocilasii scolii, care a mers si el la cinema pentru a evita balul. Dan si-a mintit tatal ( Alan Thicke ), spunandu-i ca merge la balul de absolvire pentru ca nu voia ca tatal sau sa afle ca are un statut social scazut la scoala si ca nu poate obtine o intalnire. Dan il ajuta pe Shelley sa evite sa fie vazut de un alt grup de studenti, iar ea descopera curand ca este un tip cu adevarat dragut.

Dupa ce unul dintre prietenii lui Kevin ii spune o poveste falsa despre o fata nepopulara de la scoala, Angela Strull ( Tracey Gold ), fiind „usoara", Kevin decide sa o invite la bal. Angela este incantata sa mearga la bal cu Kevin. Prietena ei Margaret ( Tempestt Bledsoe ) este initial de sustinere, dar mai tarziu devine sceptica cu privire la motivele lui Kevin. Nu numai ca Kevin trebuie sa incerce sa o pacaleasca pe Margaret sa creada ca intentiile lui sunt onorabile, dar trebuie si sa se confrunte cu tatal farmacist fanatic si religios al Angelei, Ed (Kelsey Grammer), care incearca sa-i urmeze pe cei doi „pasari de dragoste" toata noaptea, in cele din urma . fiind arestat pentru necazul lui.

Intre timp, Patrice este increzatoare ca va fi numita regina balului cand singura ei competitie reala, Shelley, nu se va prezenta la bal. In acest scop, ea a aranjat pentru o sarbatoare toata noaptea cu iubitul ei Roger ( Matthew Perry ), pe care il tine pe un sir scurt. Dar apoi Angela apare in moda Cenusareasa, iar Angela si Kevin sunt votati regina si rege a balului.

Kevin incearca s-o bage pe Angela in pat, dar ea rezista si il confrunta cu privire la motivele sale reale pentru a o cere sa iasa. Cand ii explica ca chiar ii place de ea acum, ea subliniaza ca ar fi trebuit sa o respecte de la inceput.

Pana la sfarsitul filmului, la Hudson's aka Hud's (un restaurant popular unde toata lumea apare in dimineata de dupa bal) Angela a aflat ca parintii ei au trebuit sa se casatoreasca pentru ca au conceput-o in timp ce erau elevi de liceu; increzatoare dupa noaptea ei ca regina a balului, ea le informeaza ca va merge la o scoala de arta in Italia si nu la facultatea biblica. Kevin isi incheie noaptea fara sex si apara onoarea Angelei atunci cand prietenul sau face un comentariu lasciv. Intre timp, Shelley si Dan anunta ca acum se stabilesc si se saruta mult spre socul fiecarui senior din camera.

Distribuie
Adolescenti
Christina Applegate ca Patrice Johnson
Alyssa Milano ca Shelley Sheridan
Brian Bloom ca Kevin McCrea
Tracey Gold ca Angela Strull
Chris Young ca Dan Lefcourt
Tempestt Bledsoe ca Margaret
Matthew Perry in rolul lui Roger
Parinti
Alan Thicke ca Jack Lefcourt
Kelsey Grammer ca Ed Strull
Edie McClurg ca Ruth Strull
Cliff De Young ca Larry Johnson
Mary Frann ca Nancy Johnson
Altii
Lewis Arquette ca proprietar de case de amanet


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.