Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Farfurii zburatoare peste Istanbul (Turcia 1955) 65 min
2.522 vizite - 0 comentarii
adaugat de sordi
 
  Nu esti niciodata prea tanar (SUA 1955) Comedie 102 min
550 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu esti niciodata prea tanar (SUA 1955) Comedie 102 min
528 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regina fecioara(SUA 1955)Drama 92 min
2.793 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lasa pusca jos ! (SUA 1955) Comedie / 70 minute
837 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu esti niciodata prea tanar (SUA 1955) Comedie 102 min
1.105 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu poti fi un strain (1955) Drama Stanley Kramer 105 min
1.592 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Regina fecioara (SUA 1955) Drama 92 min
915 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arsenicul si Vechea Dantela (Italia 1955) Comedie 67 min
1.364 vizite - 0 comentarii
adaugat de yard
 
  Partenerul lui Tennessee (SUA 1955) Ronald Reagan 82 min
1.552 vizite - 0 comentarii
adaugat de barbi
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Domnii se casatoresc cu brunete (SUA 1955) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.10.2023  Adauga la favorite 69 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.1
   
 
Gentlemen Marry Brunettes
Regia Richard Sale

IMDb 5.1

Bonnie si Connie Jones, interpretate de Jane Russell si Jeanne Crain, sunt doua surori care locuiesc in New York si lucreaza pe Broadway. Sunt cunoscute ca a doua generatie a surorilor Jones, luand numele dupa mama lor, Mitzi Jones, care a cantat popular alaturi de sora ei, Mimi Jones.

Bonnie si Connie li se ofera adesea logodne de catre barbati. Connie ii refuza pe acesti new-yorkezi de fiecare data, in timp ce sora ei Bonnie se pare ca nu poate spune nu tuturor ofertelor acestor barbati. Acest lucru initiaza lupte intre barbatii in afara show-urilor surorilor, iar aceste situatii o stanjenesc pe Connie pentru ca este ruda cu Bonnie.

Surorile se lupta pentru slabiciunea lui Bonnie de a-i refuza pe acesti barbati. Connie vrea ca sora ei sa-i promita ca le va refuza de dragul carierei lor. Cu toate acestea, in momentul in care surorile se impaca, un mesager le bate la usa cu un acord de la Paris oferit de David Action pentru a participa la spectacole prin Franta.

Surorile sunt imediat de acord si isi promit reciproc sa se concentreze pe succesul carierei lor, in loc sa se concentreze pe barbatii disperati care cauta casatorie. Cand ajung la Paris, sunt intampinati de Charlie Biddle si David Action, interpretati de Alan Young si Scott Brady, care mai tarziu vor deveni interesele amoroase ale surorilor.

Barbatii sunt surprinsi de diferenta dintre prima generatie si a doua generatie a surorilor Jones. Ei observa ca lui Bonnie si Connie le lipseste stilul de viata luxuriant al mamei lor si se comporta mai sofisticat. Surorile sustin ca nu detin multe din cauza problemelor financiare; Le-a luat trei luni de economii pentru a cumpara o rochie cu aspect mediu pentru spectacolele lor.

Fetele isi deschid bagajele pentru a se pregati de un cocktail; totusi, singura lor rochie este o rochie cu imprimeu ghepard pe care lui Rudy nu este potrivit sa o poarte dupa-amiaza pentru presa. Vor sa le poata arata in mod corespunzator pe noile surori Jones si, prin urmare, remodeleaza rochiile pentru a impresiona Parisul la fel ca prima generatie a surorilor Jones. Cocktail-ul merge extrem de bine. Barbatii danseaza, iar fetele au atentia intregii incaperi. Popularitatea si numele lor sunt in jurul Parisului, ceea ce le ajuta cariera.

A doua zi, surorile Jones vor sa faca un tur al orasului Paris si sa-i roage pe David si Charlie sa le arate. Ei se despart in doua grupuri, Connie plecand cu Charlie si Bonnie plecand cu David. Acestea se transforma rapid in intalniri in orasul Paris, deoarece ambele cupluri se saruta si isi dezvaluie atractia unul fata de celalalt. Cu toate acestea, relatia lui Bonnie cu David se complica, deoarece David se teme sa nu se dea altei persoane. Ar prefera sa ramana burlac, asa cum se numeste.

Dar pe masura ce dragostea creste intre cele doua grupuri, la fel creste si cariera surorilor. Cazinourile pariziene doresc sa-i faca sa cante pentru spectacolul lor de noapte. Dar fetele le refuza pe cele mai multe, deoarece cazinoul le ofera tinute vulgare si lipsite. Pentru propria lor demnitate, Bonnie si Connie refuza sa-si arate trupurile pentru a se bucura de ceilalti. Desi majoritatea cazinourilor refuza sa le ofere tinute adecvate, fetele isi gasesc drumul si isi ascund trupurile de public folosind o palarie cu pene lungi pe care le-a oferit-o cazinoul. Nu numai ca au cantat si au primit banii bine castigati, dar au primit mai multa atentie in Franta, permitandu-le sa cante la Monte Carlo in seara urmatoare.

Fetele se desfasoara frumos la urmatorul si neasteptat ultimul spectacol al filmului. Mama lor, Mitzi, este nemultumita de circumstantele in care se afla fiica ei si ii obliga sa vina cu ea acasa la New York. Dupa zilele ei de spectacol, Bonnie si Connie au sustinut ca mama lor i-a crescut strict. Mai ales nu vrea ca fiicele ei sa se afiseze vulgar, motiv pentru care le aduce cu forta inapoi acasa.

Luandu-i de urechi, ea ii pune intr-un taxi care paraseste Cazinoul din Monte Carlo. Dupa ce au vazut dragostea vietii lor plecand, David si Charlie stiu ca nu pot suporta sa traiasca restul vietii lor fara surori si decid sa alerge dupa ele. Filmul se termina cu Charlie si David alergand spre barca care decoleaza spre New York in cautarea surorilor Jones. In momentul in care se reintalnesc, Charlie o cere in casatorie pe Connie, iar David pledeaza sa fie iertat de Bonnie pentru ca a refuzat-o la inceputul relatiei lor. Bonnie, bineinteles, il iarta pe David, care apoi ia masuri si o cere in casatorie. Filmul se termina cu doua cupluri proaspat si fericite logodite care pleaca pe o barca spre New York.

Distribuie
Jane Russell ca Bonnie Jones / Mimi Jones
Jeanne Crain ca Connie Jones / Mitzi Jones (vocea cantatoare a fost dublata de Anita Ellis )
Alan Young ca Charlie Biddle / Doamna Biddle / Domnul Henry Biddle
Scott Brady in rolul lui David Action (vocea cantatoare a fost dublata de Robert Farnon )
Rudy Vallee ca el insusi
Guy Middleton in rolul Contelui de Wickenwave
Eric Pohlmann ca M. Ballard
Robert Favart ca manager al hotelului
Guido Lorraine ca M. Marcel
Ferdy Mayne ca M. Dufond


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.