Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tineretea maine (SUA 1934) Drama 1934
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Forever Ambre (SUA 1947) Drama istorica 133 min
677 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Usa dubla (SUA 1934 ) Drama 79 min
405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Judecatorul Priest (SUA 1934) Comedie 80 min
553 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ecaterina cea Mare - Inceputul domniei (SUA 1934) 93 min
2.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Stan si Bran - Marsul soldateilor de lemn (1934) 74 min
4.000 vizite - 0 comentarii
adaugat de coana
 
  Stan si Bran in excursie (SUA 1934 Film subtit RO 19 min
15.430 vizite - 0 comentarii
adaugat de camel
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa Rothschild (SUA 1934) Biografic,Drama 88 min
1.725 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Tinarul de maine (SUA 1934) Drama / 60 minute
991 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Now and Forever (SUA 1934)Drama 82 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.10.2023  Adauga la favorite 72 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Acum si pentru totdeauna
Regia Henry Hathaway
IMDB 6.5

Nepasator si iresponsabil Jerry Day ( Gary Cooper ) si a doua lui sotie, Toni ( Carole Lombard ), platesc o factura la un hotel din Shanghai pe care Jerry nu are mijloace sa o plateasca. Jerry pune la cale un plan de a escroche alti oaspeti pentru a obtine bani pentru a-si plati factura de hotel, iar cei doi evadeaza la urmatoarea etapa a vacantei lor in strainatate. Disperat dupa mai multi bani, Jerry este dispus sa vanda fostului sau cumnat drepturile de custodie ale fiicei sale de 5 ani, Penelope, din prima sa casatorie, cunoscuta sub numele de Penny ( Shirley Temple ), pe care nu a intalnit -o niciodata. Toni este socata si pleaca singura la Paris, in timp ce Cooper isi intalneste fiica si este captivat de ea, hotarand sa pastreze custodia pana la urma. Penny si Jerry ajung la Paris pentru a se reintalni cu Toni, care acum o va interpreta pe mama ei. Dupa ce i-a vandut o mina de aur inexistenta lui Felix Evans ( Sir Guy Standing ), un barbat care se dovedeste a fi mult mai versat in arta escrocarii decat el, Jerry decide sa reintre in forta de munca ca vanzator imobiliar, dar nu este. foarte de succes. Curand, el are nevoie de bani pentru a se intretine, pe Penny si Toni.

Jerry se intalneste din nou cu Evans, care platise cu un cec fals, iar Evans il convinge pe Jerry sa fure un colier valoros de la doamna Crane (Charlotte Granville), o doamna bogata pe care Penny s-a imprietenit. Doamna Crane ii spune lui Jerry ca vrea sa o adopte pe Penny si se ofera sa organizeze o petrecere pentru ea. In timpul petrecerii, Jerry vede unul dintre colierele scumpe ale doamnei Crane intins pe comoda ei si il fura, ascunzandu-l in ursuletul lui Penny. Este chemata politia si toti oaspetii sunt perchezitionati, dar colierul nu este gasit. Cand Penny este culcata, isi mangaie ursuletul si descopera colierul ascuns inauntru. Ea il intreaba pe Jerry daca l-a furat si el ii spune ca nu. Pentru a o face sa nu mai planga, Toni ii spune lui Penny ca ea a luat colierul, asa ca Jerry spunea adevarul. Penny este din nou multumita ca tatal ei nu a mintit.

Jerry ii aduce colierul lui Evans pentru a-l revinde, dar incepe sa se simta vinovat cand Penny isi arunca toata credinta si dragostea catre Jerry pentru ca este sincera. Se intoarce pentru a incerca sa recupereze colierul si il ameninta pe Evans cu o arma; Evans trage inapoi si il raneste pe Jerry, dar Jerry il ucide pe Evans. Jerry returneaza colierul doamnei Crane, care accepta sa minta ca colierul nu a fost deloc furat, ci pierdut. Doamna Crane o ia apoi pe Penny la internat, in timp ce Jerry, suferind de rana lui impuscata netratata, si Toni isi iau ramas bun de la ea. Desi Jerry nu vrea sa mearga la un medic ca nu cumva politia sa fie implicata, el se prabuseste in timp ce incearca sa urce inapoi in masina, iar Toni il duce la spital. Intins pe un pat de spital, cu un ofiter de politie in apropiere, Jerry se gandeste ca nu este chiar asa de rau sa fie curat pana la urma.

Distribuie
Gary Cooper ca Jerry Day
Carole Lombard ca Toni Day
Shirley Temple ca Penelope „Penny" Day
Sir Guy in picioare ca Felix Evans
Charlotte Granville in rolul doamnei Crane
Gilbert Emery ca James Higginson
Henry Kolker in rolul domnului Clark
Tetsu Komai ca domnul Ling


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.