Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Foc in intuneric (SUA 1991) Drama 120 min
324 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prairie Rose(SUA 2006) Drama 91 min
1.136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa de langa lac (SUA 2012)Drama 105 min
4.337 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.333 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Urgia (Romania 1977) Drama Gheorghe Cozorici 95 min
3.871 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chipul unui strain (SUA 1991) Drama 96 min
442 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultimul dram de curaj (SUA 2012) Drama / 98 minute
2.602 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Acum este bine (SUA 2012 ) Drama 102 min Subtit RO
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  EunGyo (Korea 2012) Drama,Romantic / 123 min
1.855 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Moartea in cadere (SUA 2012) Drama 94 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.09.2023  Adauga la favorite 129 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Deadfall
Regia Stefan Ruzowitzky
IMDb 6.2


Dupa un furt de succes la cazinou , fratii Addison si Liza fug in Michigan. Ei decid sa se desparta cand soferul lor este ranit mortal intr-un accident de masina si Addison ucide un politist de stat care raspunde la fata locului. Ei au hotarat sa treaca granita Canada-Statele Unite in timpul unui viscol. Intre timp, dupa ce a fost eliberat din inchisoare, fostul boxer Jay isi suna parintii, seriful pensionar Chet si sotia sa June, pentru a spune ca va fi acasa de Ziua Recunostintei . El se confrunta cu fostul sau antrenor la Detroit , cerand banii care i se datoreaza. Cei doi se lupta si Jay, crezand ca l-a ucis si nedorind sa se intoarca la inchisoare, fuge.

Hannah, adjunctul serifului, este invitata sa se alature parintilor lui Jay la cina de Ziua Recunostintei. Este tratata prost de tatal ei, seriful Becker, care nu vrea sa o includa in vanatoarea de fugari. Hannah, care a fost acceptata sa fie instruita pentru FBI , scuza comportamentul tatalui ei din cauza pierderii sotiei sale in urma cu cativa ani. Jay gaseste o Liza tremuranda pe drum si ii ofera o plimbare pana la cea mai apropiata benzinarie. Intre timp, ratacind in zapada, Addison ucide un barbat in varsta – pierzand un deget mic in lupta – si ii fura snowmobilul avariat. Ulterior este fortat sa abandoneze snowmobilul, dar nu inainte de a -si cauteriza rana pe motorul inca fierbinte.

Cand Jay si Liza se opresc la un bar in timpul viscolului, ea se strecoara inapoi la camioneta lui, gaseste adresa lui Jay si ii lasa lui Addison un mesaj pentru a o intalni acolo. Se dezvolta o relatie romantica intre Jay si Liza, care fac sex intr-un motel. In alta parte, Addison invadeaza o cabana din padure si il ucide pe tatal abuziv al familiei. Dupa ce a aruncat trupul barbatului, acesta se ingrijeste de sotia tulburata si de copiii ei. Hannah este chemata sa investigheze situatia din cabina. Intre timp, realizand ca are sentimente pentru Jay, Liza o suna pe Addison sa-i spuna ca nu poate continua cu planul si ca va gasi o alta calatorie. Jay isi marturiseste sentimentele pentru ea. Liza explica cum fratele ei era protectorul ei de tatal lor abuziv, care a fost ucis cand erau tineri.

Hannah si doi ofiteri ajung in cabina. Hannah observa cadavrul unui barbat si incearca sa-l avertizeze pe ofiterul de la usa, dar Addison il impusca cu o pusca. Addison fuge cu un snowmobil cu Hannah si celalalt ofiter urmarind, iar ofiterul este ucis.

Addison ajunge la casa lui Jay si isi tine captivi parintii. Cand Liza si Jay ajung la cina de Ziua Recunostintei, Addison se preface la inceput ca nu stie cine este Liza. Ei iau cina impreuna. Addison o vede pe Liza actionand in mod protector fata de Jay si familia lui. Hannah primeste un telefon de la un detectiv din Detroit despre antrenorul lui Jay, care se recupereaza dupa o comotie. Ea merge la casa si este luata captiva si de Addison.

Becker gaseste snowmobilul lui Addison in casa, scoate o arma si intra. El trage in Addison, dar se dovedeste a fi fiica lui, Hannah, imbracata pe ascuns de Addison in propria sa jacheta. Becker este apoi impuscat de Addison. Afara apare o lupta intre Jay si Addison. Jay il invinge pe Addison, dar il elibereaza atunci cand Liza il implora, amintindu-i lui Jay ca Addison este fratele ei. Addison il indreapta cu o alta arma catre Jay si il provoaca pe Jay sa-si proclame dragostea pentru Liza, ceea ce face Jay. Inainte ca Addison sa poata decide ce sa faca in continuare, Liza il impusca mortal. Alti politisti sosesc pentru a descoperi ca viata lui Hannah a fost salvata de o vesta antiglont.

Distribuie
Eric Bana ca Addison
Olivia Wilde ca Liza
Charlie Hunnam ca Jay Mills
Kris Kristofferson ca Chet Mills
Alain Goulem ca Bobby
Allison Graham ca Mandy
Sissy Spacek ca June Mills
Kate Mara ca adjunctul Hannah Becker [3]
Trateaza-l pe Williams ca pe seriful Marshall T. Becker [3]
Jason Cavalier ca adjunctul Travis
Maxime Savaria ca deputat Brice
Tom Jackson in rolul batranului vanator indian


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.