Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Casanova (UK 2005) Drama 63 min / Episod 1
1.005 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bebe- Pe cuvant de bebelus(Canada 2005) Comedie 91 min
3.998 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Minunea zapada(SUA 2005)Drama 100 min
272 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impotriva vantului (SUA !9910 Drama 96 min
510 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumusete inselatoare( SUA 1994) Romantic 91 min
1.544 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.075 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Batausul (SUA 2018) Comedie / 76 minute HD
708 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Miracolele zapezii (SUA 2005) Drama 90 min
736 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Forever Ambre (SUA 1947) Drama istorica 133 min
677 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventurile lui Felicity (SUA 2005) Drama / 85 min
1.029 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Tara mortilor (SUA.Fr.Canada 2005) S.F 97 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.09.2023  Adauga la favorite 104 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Land Of Death


La cativa ani dupa apocalipsa zombie, ramasitele imprastiate ale civilizatiei umane s-au reorganizat suficient pentru a stabili un lant de orase-stat protejate de-a lungul Americii. Un astfel de sanctuar este concentrat in peninsula triunghiulara din centrul orasului Pittsburgh , Pennsylvania , care contine un guvern asemanator feudal . Marginit pe doua parti de rauri si baricadat pe a treia cu un gard electrificat pazit de o militie, orasul a devenit un refugiu in care cetatenii sai traiesc intr-o relativa securitate. In afara barierelor orasului se afla un tinut al nimanui de peisaj sterp si orase suburbane darapanate, de mult parasite de oameni vii, dar invadate de legiuni de morti. Cei bogati si puternici traiesc intr-o cladire de lux numita Fiddler's Green, in timp ce restul populatiei traieste in mizerie. Toate formele de comert din aceasta zona protejata sunt controlate de Paul Kaufman, conducatorul plutocratic nemilos al orasului. El a sponsorizat Dead Reckoning , un vehicul blindat de personal care poate calatori cu usurinta prin zonele infestate de zombi.

Riley Denbo este designerul si comandantul Dead Reckoning . Spre deosebire de Kaufman, Riley este respectat pentru munca sa in protejarea cetatenilor, precum si pentru furnizarea de alimente si materiale medicale pe care cetatenii nu le mai pot achizitiona ei insisi. Folosind Dead Reckoning, Riley si echipa lui se aventureaza in zone invadate de zombi pentru a cauta proviziile necesare. De asemenea, ei preiau articole de lux, cum ar fi imbracaminte de designer si marci de lichior de top, deoarece aceste lucruri ofera un mijloc puternic de troc in cadrul regimului oligarhic opresiv al lui Kaufman. Intr-o misiune, ei observa multi zombi care manifesta un comportament inteligent. Acest lucru se vede mai ales intr-un astfel de zombi, „Big Daddy", fost insotitor de benzinarie. In timpul misiunii, incepatorul Mike este muscat de un zombi si se sinucide inainte de a se intoarce.

Dupa misiune, Riley se retrage de la comanda Dead Reckoning . Obosit de o viata dificila intr-un oras post-apocaliptic, el planuieste sa paraseasca sanctuarul urban pentru drumul deschis catre Canada odata ce reparatiile la masina lui sunt terminate. Intors in oras, viziteaza barul lui Chihuahua. Acolo, el vede o prostituata pe nume Slack fiind fortata intr-o cusca cu niste zombi pentru a distra oaspetii. Riley si Charlie il salveaza pe Slack; Charlie il ucide pe Chihuahua in haosul care a urmat. Riley, Charlie si Slack sunt arestati. Slack dezvaluie ca Kaufman a ordonat executia ei, pentru ca l-a ajutat pe un lider al rezistentei pe nume Mulligan sa instige la rebeliune printre saraci.

Intre timp, lui Cholo DeMora, al doilea comandant al lui Dead Reckoning, i se refuza un apartament in Fiddler's Green, in ciuda serviciului sau murdar pentru Kaufman pentru a-si elimina dusmanii politici . Ca razbunare, Cholo preia Dead Reckoning si ameninta ca va distruge Fiddler's Green cu el daca Kaufman nu se conformeaza cererii sale de rascumparare de 5.000.000 de dolari. Kaufman se apropie de Riley si ii cere lui, precum si lui Charlie si Slack, sa recupereze Dead Reckoning . Ei sunt supravegheati de Manolete, Motown si Pillsbury.

Pe drum, Manolete este muscat si apoi ucis de Slack. Dupa ce ajunge din urma cu Dead Reckoning , Riley se apropie de vehicul singura. Charlie, Slack si Pillsbury il urmeaza dupa ce au supus Motown si au lasat-o in urma. Dandu-si seama ca Riley lucreaza pentru Kaufman, Cholo ii tine pe Riley si Charlie sub amenintarea armei. In timp ce se pregateste sa traga rachetele lui Dead Reckoning la Fiddler's Green, Riley foloseste un mic dispozitiv si dezactiveaza Dead Reckoning .s sisteme de arme; el distruge apoi dispozitivul. Motown, care si-a recapatat cunostinta, deschide focul si aproape ii ucide atat pe Riley, cat si pe Cholo (care este mutilat de una dintre impuscaturi). Ea este muscata de un zombi si ucisa de Slack. Riley il convinge pe Cholo sa-i permita sa evadeze din nord si sa i se alature, dar acesta din urma decide sa se intoarca la Fiddler's Green pentru a avea de-a face cu Kaufman; partenerul sau Foxy il insoteste. In timpul drumului, Cholo este muscat de un zombi si pleaca sa-l omoare pe Kaufman singur ca zombi. Riley preia din nou Dead Reckoning si se intoarce la Fiddler's Green.

In alta parte, Big Daddy (care a adunat un grup mare de zombi) invata ca pot merge in siguranta sub apa si ii conduce pe zombi peste rau pana la orasul uman, unde ei sparg o sectiune a gardului perimetral. Din cauza anilor de neglijenta miope a bogatilor in antrenamentul de lupta, politistii de frontiera sunt rapid coplesiti. Cu zombii care roiesc in zonele candva securizate ale orasului, gardurile electrificate care ii tineau candva departe au devenit acum un zid pentru a-i prinde pe oameni in interior. Vazand orasul invadat, Kaufman fuge cu banii sai si intalneste un zombi Cholo in garaj. In timp ce cei doi se lupta, Big Daddy ii ucide pe amandoi cu un rezervor de propan care explodeaza.

Grupul lui Riley ajunge in oras doar pentru a da peste un pod mobil ridicat . Riley pleaca sa doboare podul, dar un mic grup de zombi incepe sa atace Dead Reckoning. Riley si ceilalti reusesc sa elimine si sa se sustraga de zombi. Dupa ce trec podul, ei vad neputinciosi oameni mancati de zombi si ii ucid prin mila cu rachete. Apoi se dezvaluie ca majoritatea oamenilor saraci au fost condusi in siguranta de Mulligan, supravietuind astfel atacului. Riley si Mulligan isi impartasesc un ramas bun bine intentionat in timp ce se despart de grupurile lor. Pe masura ce il vad pe Big Daddy si zombii parasind orasul, crutand oamenii supravietuitori, Riley decide sa-i lase si pe ei in pace, invocand ca doar cauta un loc unde sa mearga. In timp ce aprindea restul artificiilor (care mai devreme erau folosite pentru a distrage atentia zombiilor, dar acum sunt inutile), grupul lui Riley a pornit spre Canada pe Dead Reckoning .

Distribuie
Simon Baker ca Riley Denbo
John Leguizamo ca Cholo DeMora
Dennis Hopper ca Paul Kaufman
Asia Argento ca „Slack"
Robert Joy ca Charlie Houk
Eugene Clark ca Big Daddy Zombie
Joanne Boland ca „Pretty Boy"
Tony Nappo ca „Foxy"
Jennifer Baxter in rolul zombiului numarul 9
Boyd Banks ca Butcher Zombie
Jasmin Geljo ca Tambourine Man Zombie
Maxwell McCabe-Lokos in rolul „Soarecelui"
Tony Munch ca „Ancora"
Shawn Roberts ca Mike
Pedro Miguel Arce ca Pillsbury
Sasha Roiz ca Manolete
Krista Bridges ca Monica „Motown"
Bruce McFee ca Mulligan
Phil Fondacaro ca „Chihuahua"
Alan van Sprang ca Brubaker
Earl Pastko in rolul lui Roach
Peter Outerbridge ca Styles
Gene Mack ca Knipp
Devon Bostick ca Brian
Simon Pegg si Edgar Wright ca Zombi de la cabina foto
Tom Savini ca Blades The Machete Zombie
Gregory Nicotero ca Zombie Bridgekeeper


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.