Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Calugarita (SUA 1982) Thriller,Drama 100 min partea I
182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calugarita (SUA 1982) Thriller,Drama 100 min partea a-II
141 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.269 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima fuga (SUA 1971) Thriller cu Tony Musante / 94 min
2.103 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Insula barbatilor condamnati (SUA 1940) Thriller 67 min
2.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Nu uitati ciminalii (SUA 1994) Mister,Thriller / 90 min
1.884 vizite - 0 comentarii
adaugat de kili
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Padurea (SUA 1982 ) Thriller 85 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.09.2023  Adauga la favorite 98 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 3.9
   
 
The Forest (1982)
IMDB 3,9
Regia Don Jones


Un cuplu de varsta mijlocie face drumetii prin salbaticia indepartata din Sierra Nevada, cand sotia devine convinsa ca cineva ii urmareste. La scurt timp dupa, un atacator nevazut il ataca pe sot cu un cutit de vanatoare, injunghiandu-l pana la moarte. Ucigasul isi urmareste apoi sotia si ii taie gatul.

Ceva mai tarziu, doua cupluri din Los Angeles – Steve si Sharon, si Charlie si Teddi – planuiesc o excursie in camping pentru a scapa din oras. Sharon si Teddi pleaca inaintea sotilor lor, care planuiesc sa-i intalneasca mai tarziu in acea seara. In timp ce fac drumetii catre locul de camping planificat, Sharon si Teddi se trezesc intr-o furtuna brusca si isi fac o tabara la baza unei cascade. Fara sa stie, fantomele a doi copii mici, John si Jennifer, ii urmaresc dintr-o pestera din apropiere. Sharon si Teddi sunt ingroziti cand o aparitie a mamei moarte a copiilor le apare in fata lor, intreband unde sunt copiii ei, inainte de a disparea in fata ochilor lor. Acest lucru il face pe Teddi sa intre in panica. Intre timp, Steve si Charlie, care au urmarit femeile, se pierd pe masura ce se lasa noaptea.

Fantomele lui John si Jennifer il viziteaza pe tatal lor, John Sr. — un pustnic canibal care locuieste intr-o pestera si vaneaza drumetii care trec prin padure — si il informeaza ca au vazut doua tinere tabarand langa rau. Cand John Sr. pleaca sa le urmareasca pe femei, Sharon, care a adormit, este trezita de copiii fantomatici, care o avertizeaza ca „taticul lor vine". Sharon fuge, lasandu-l pe Teddi singur la locul de campare. John ajunge in tabara si il urmareste pe Teddi inainte de a o ucide. Sharon reuseste sa-l scape pe John sarind in rau. Steve si Charlie, intre timp, cauta adapost in pestera lui John in timpul unei furtuni; sunt nedumeriti sa gaseasca pestera mobilata si cu un focar care prajeste o lespede de carne. Cateva clipe mai tarziu, ei se confrunta cu fantomele lui John Jr. si Jennifer inainte ca tatal lor sa soseasca. Steve si Charlie sunt nedumeriti cand copiii dispar, iar John ii informeaza ca doar „vin in vizita". John le permite oamenilor sa ramana in pestera si le ofera carnea – care, fara sa stie, este de fapt carnea lui Teddi.

John ii ofera lui Steve si Charlie povestea despre cum sotia lui si-a abuzat copiii, John Jr. si Jennifer, si a purtat numeroase aventuri cu barbati. Dimineata, Steve si Charlie se despart pentru a-si cauta sotiile. In timp ce se catara peste stanci, Steve cade si isi rupe piciorul. Intre timp, fantomele copiilor o trezesc pe Sharon, avertizand-o ca tatal lor vine sa o vaneze. Ea tine seama de avertismentul lor si fuge. Mai tarziu, copiii se confrunta din nou cu Sharon si ii explica ca sunt de fapt fantome si ca mama lor abuziva inca incearca sa-i raneasca dincolo de mormant. Ei ii povestesc cum tatal lor si-a ucis mama si unul dintre iubiti inainte de a fugi cu ei in padure. Dupa ceva timp, copiii, deprimati si bolnavi de sanatate, s-au sinucis impreuna, ceea ce l-a dus pe tatal lor intr-o stare psihotica.

Cand se lasa noaptea, copiii incearca sa o conduca pe Sharon la Steve ranit. Intre timp, Charlie se confrunta cu fantoma mamei copiilor inainte ca John sa-l atace. Cei doi se lupta violent, dar John reuseste sa-l omoare pe Charlie. Dimineata, Sharon da peste John care maceleaza cadavrul lui Charlie. John ameninta ca o va ucide pe Sharon, dar fantomele copiilor il convinge sa nu faca, spunandu-i ca Sharon este prietenul lor. In cele din urma, Sharon il da peste Steve ranit, care este urmarit de John, dar Sharon reuseste sa-l tina in ambuscada pe John, injunghiindu-l pana la moarte. Fantomele copiilor si-au luat ramas bun de la Sharon si Steve. Cateva clipe mai tarziu, apare aparitia mamei lor, intrebandu-le unde sunt, dar ea dispare cand Sharon ii spune ca au plecat.

Distributie
Dean Russell in rolul lui Steve
Tomi Barrett ca Sharon
John Batis in rolul lui Charlie
Ann Wilkinson ca Teddi
Gary Kent in rolul lui John
Jeanette Kelly in rolul mamei
Corky Pigeon ca John Jr.
Becki Burke ca Jennifer
Tony Gee ca Instalator
Stafford Morgan ca Jack
Marilyn Anderson ca sotia lui Jack
Jean Clark ca mecanic
Don Jones ca Forest Ranger


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.