Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Secretul vecinilor (SUA 2010) Drama /mister 90 min
594 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.068 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Riscurile iubirii (SUA 2009) Dragoste 106 min
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leaganul va cadea (SUA 2004)Crima 99 min
538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gorila (SUA 1939) Comedie,Crima,Horror,Mister / 65 min
1.881 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marginea goala (Olanda 1961) Mister /Crima 97 min
621 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe curand (SUA 2004) Mister.crima 96 min
315 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sirena Atlantidei (SUA 1949) Mister 75 min
461 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ticalosii (UK 2012) Crima,Drama,Mister / Episod 8
870 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Crima in Peyton Place (SUA 1977) Mister 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.09.2023  Adauga la favorite 107 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Murder in Peyton Place
Regia Bruce Kessler

IDMB 6.6

Stella Chernak ( Stella Stevens ) ajunge la Hotelul Peyton Tower din Peyton Place dupa o absenta de multi ani. Ea s-a intors pentru a distruge micul oras si isi poate folosi puterea prin Jay Kamens ( Norman Burton ), presedintele Peyton Mills si administratorul ei. Un alt fost cetatean care se intoarce la Peyton Place este Betty Anderson ( Janet Margolin ). Desi acum este casatorita cu David Roerick (Edward Bell), ea a acceptat o intalnire secreta cu fostul ei sot Rodney Harrington langa Peyton Place. Prietena ei Denise Haley ( Charlotte Stewart ) ii ofera un acoperis, in ciuda obiectiilor sotului ei Stan Haley ( Jonathan Goldsmith ) cu privire la prezenta ei.

Un alt rezident nemultumit de sosirea lui Betty este Constance MacKenzie ( Dorothy Malone ), care se teme ca Betty va interfera cu relatia lui Rodney cu fiica ei Allison MacKenzie . Betty iese pe furis noaptea din casa Haley pentru a se intalni cu Rodney undeva langa Peyton Place, dar este martora la prabusirea si explozia Winnebago in care conduc Rodney si Allison. Orasul este intr-o durere profunda cand se dezvaluie ca Rodney si Allison au murit. Fratele lui Rodney, Norman Harrington ( Christopher Connelly ), acum casatorit cu Jill ( Joyce Jillson ), refuza sa accepte ca Rodney si Allison au murit din cauza conducerii in stare de ebrietate, lucru pe care politia a concluzionat dupa ce a gasit alcool in RV.

Impreuna cu Betty si avocatul Steven Cord ( David Hedison ), Norman incepe o ancheta pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat in noaptea cand Rodney si Allison au murit. El nu stie ca familia lui Jill este intr-un fel implicata in originile accidentului de masina, iar tatal ei Bo Buehler ( Royal Dano ) a fost chiar martor la accidentul de masina. Cercetarea pune in pericol atat casatoria lui Steven, cat si a lui Betty; Carla, sotia lui Steven ( Linda Gray) banuieste ca este cumva implicat cu Betty dupa ce a fost afara toata noaptea, iar sotul lui Betty, David, nu intelege de ce ea sta in Peyton Place. Casatoria lui Betty este salvata; Soarta lui Steven si Carla impreuna ramane incerta. Norman, Betty si Steven ajung la concluzia ca puternica companie New Star Corporation incearca sa preia Peyton Place prin sabotarea aprovizionarii cu apa a orasului.

In spital, Constance si sotul ei Elliot Carson ( Tim O'Connor ) sunt adusi pentru a identifica cadavrele. Elliot sustine ca fata de pe masa nu este Allison, dupa care doctorul Tommy Crimpton ( James Booth ) este tras la raspundere si este concediat de Ellen Considine ( Marj Dusay ). Ellen este secretara si iubita doctorului Michael Rossi ( Ed Nelson ), care a venit in oras pentru a ascunde un secret intunecat din trecut, care il implica pe fiul ei adolescent Andy (Christopher S. Nelson). Andy se simte atras de sora mai mica a lui Jill, Bonnie ( Kimberly Beck ), care, la randul ei, este santajata de adolescenta indragostita Billie Kaiserman (David Kyle) din cauza aventurii ei cu Stan.

Intre timp, Norman angajeaza un muzician pe nume Springer (Kaz Garas) pentru a afla cine este seful New Star Corporation. Springer sparge biroul sau si, in timp ce parcurge documente, afla ca Stella este sefa New Star Corporation si ca cu doua zile inainte de moartea lor, Rodney si Allison au trecut prin aceleasi documente. Springer incearca sa-l avertizeze pe Norman despre asta, dar el este impuscat de servitorul Stelei, Tristan ( Robert Deman ), inainte de a putea. In continuare, Stella accepta cererea lui Elliot pentru o ancheta, pentru ca este sigura ca unii dintre medicii legisti angajati de ea vor da instantei o cauza falsa a mortii. Examinatorii au putut interveni datorita faptului ca Crimpton a santajat-o pe Ellen cu informatia ca Andy a petrecut trei ani intr-un spital pentru nebunii criminali pentru incendiere. Stella nu era constienta, totusi, ca dr. Rossi a examinat el insusi cadavrele si a aflat ca Rodney si Allison au fost impuscati. Dupa aceea, Steven comanda un mandat pentru Stella.

Stella se afla, impreuna cu Crimpton si alti complici, in hotelul Peyton Tower, unde o tin ostatica pe Jill. Norman primeste o nota de amenintare pentru a sabota ancheta daca vrea sa-si revada sotia vreodata. In schimb, el si Michael au pornit la Peyton Tower Hotel, unde incearca sa o opreasca pe Stella. Rezulta o lupta majora, in timpul careia Stella cade la moarte de pe balcon.

Distribuie
Dorothy Malone ca Constance MacKenzie , mama ingrijorata a Allison, recent ucisa si sotia lui Elliot Carson.
Ed Nelson in rolul lui Michael Rossi , un medic la Spitalul Peyton si un prieten apropiat al familiei Carson. El are o relatie cu Ellen si se implica in examinarea trupurilor lui Rodney si Allison.
Tim O'Connor in rolul lui Elliot Carson , proprietarul ziarului local si sotul lui Constance, care se indreapta spre furie si investigatie atunci cand fiica sa Allison moare.
Joyce Jillson ca Jill Harrington , o fiica a familiei Buehler si sotia geloasa a lui Norman, precum si mama lui Kelly si Leslie. Mai tarziu este tinuta ostatica si, prin urmare, joaca un rol important in rezolvarea misterului crimei.
Christopher Connelly in rolul lui Norman Harrington , fratele lui Rodney Harrington, recent ucis, si sotul lui Jill. Primul care banuieste ca Rodney si Allison au fost ucisi, Norman conduce o ancheta privata.
Janet Margolin in rolul lui Betty Anderson Roerick , sotia instrainata a lui David Roerick care se intoarce la Peyton Place pentru o intalnire secreta cu fostul ei sot Rodney. Mai tarziu, ea il ajuta pe Norman cu investigatia sa.
Marj Dusay ca Ellen Considine, secretara lui Michael Rossi, precum si iubita lui. Ea s-a mutat recent la Peyton Place si pastreaza un secret intunecat.
James Booth in rolul lui Tommy Crimpton, un medic de la Spitalul Peyton care - la ordinul lui Stella - incearca sa saboteze examinarea medicala.
David Hedison in rolul lui Steven Cord , un avocat care face echipa cu Norman pentru a afla cum au murit Rodney si Allison. El este intr-o casnicie socanta cu Carla.
Stella Stevens ca Stella Chernak , antagonistul filmului ; Stella s-a intors la Peyton Place cu intentia de a o distruge, pentru a razbuna moartea fratelui ei.
Jonathan Goldsmith in rolul lui Stan Haley, un ofiter de securitate care este casatorit cu Denise. Are o aventura cu o adolescenta minora Bonnie...
Charlotte Stewart in rolul lui Denise Haley, sotia lui Stan si o buna prietena a lui Betty.
Linda Gray in rolul Carlei Cord, sotia neincrezatoare a lui Steven, care este ingrijorata de natura secreta si tentativa a sotului ei.
Kimberly Beck in rolul lui Bonnie Buehler, o adolescenta atragatoare, dar promiscua, care are o aventura cu Stan. In plus, se intereseaza de Andy si Stinger si vrea sa paraseasca orasul pentru a deveni stewardesa dupa ce incepe sa fie santajata.
Royal Dano in rolul lui Bo Buehler, tatal lui Jill si Bonnie, care este de obicei intr-o dispozitie proasta. Misterios, are mai multe informatii despre moartea lui Allison si Rodney.
David Kyle in rolul lui Billie Kaiserman, un adolescent care se indragosteste de Bonnie. Pentru ca ea nu raspunde dragostei lui, el incepe sa o santajeze.
Priscilla Morrill ca Mae Buehler, sotia lui Bo si mama lui Jill si Bonnie. Ea este proprietara parcului de rulote local.
Norman Burton in rolul lui Jay Kamens, presedintele Peyton Mills. Un barbat puternic, dar intrigator, care o ajuta pe Stella in misiunea ei de a distruge Peyton Place.
Christopher S. Nelson in rolul lui Andy Considine, fiul lui Ellen, timid, in varsta de 16 ani, care are un trecut intunecat. Se indragosteste de Bonnie.
Robert Deman in rolul lui Tristan, slujitorul fidel al lui Kamens si Stella si complice la mai multe activitati ilegale.
Edward Bell in rolul lui David Roerick, sotul instrainat al lui Betty, care a contactat-o ​​de mai multe ori in timpul sederii ei in Peyton Place.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.