Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  El a ras ultimul (SUA 1956) Comedie,Crima / 77 minute
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Banditul (SUA 1956) Actiune / 92 minute
1.697 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Charles Chaplin - Sef de raion (SUA 1916) 19 minute
1.759 vizite - 0 comentarii
adaugat de fata
 
  Omul din Del Rio (SUA 1956) Anthony Quinn / 153 minute
3.805 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Flacara Insulelor (SUA 1956) Crima,Drama / 89 minute
916 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
  Gaurile (Holes SUA 2003) / Comedie 117 minute / Engl.
2.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Un pic stacojiu (SUA 1956) Politist / 117 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.09.2023  Adauga la favorite 77 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Slightly Scarlet
Regia Allan Dwan
IMDB 6,5

Nemilosul si necrutatorul Solly Caspar, seful criminalitatii din Bay City, doreste sa invinga o campanie a candidatului multimilionar pentru reforma primarului Frank Jansen. Caspar ii incredinteaza pe politistul stramb Ben Grace sa descopere murdaria pe Jansen. Ben o urmareste pe secretara si iubita lui Jansen, June Lyons, la o inchisoare pentru a o fotografia adunand-o pe sora ei cleptomana , infometata de sex , Dorothy, o fosta condamnata multipla.

Ben este atras de June si ii retine dovezile incriminatoare lui Caspar. In schimb, ii da lui June o inregistrare audio care dovedeste ca Caspar a ucis un ziarist cruciat care il sustinuse pe Jansen. Caspar este fortat sa fuga in Mexic. Ben o seduce pe June, o fura de la Jansen si, fara stirea lui June sau a lui Jasper, preia comanda rachetelor lui Caspar. Cu toate acestea, Ben se confrunta cu rezistenta bandei lui Caspar, a primariei si a politiei.

Dorothy, care fusese atrasa de Ben de la inceput, isi continua jocul pentru el. Ea il insoteste la fosta casa pe plaja a lui Caspar, unde exista un seif care contine 160.000 de dolari. In ciuda avansurilor lui Dorothy, Ben ramane neinteresat. Ea trage accidental cu o sulita in capul lui, care a disparut de aproape. Dupa ce a cautat casa, Ben este fortat sa plece fara sa gaseasca banii. Pentru a se razbuna pentru respingerea lui Ben, Dorothy ii spune lui June ca excursia la casa pe plaja a fost o escapada romantica. June se confrunta cu Ben, care ii raspunde asigurandu-i ca o vrea doar pe ea.

Dorothy este arestata pentru ca a furat un colier de perle, iar June il roaga pe Ben sa intervina in numele lui. El il convinge pe fostul sau sef, un fost locotenent care ii datoreaza o favoare, sa o elibereze pe Dorothy si sa-si curete dosarul. Jansen, care inca il iubeste pe June, insista ca Dorothy trebuie sa se intoarca la inchisoare.

Caspar se intoarce din Mexic cautand sa se razbune pe Ben. La casa de pe plaja, Caspar o gaseste singura pe o Dorothy beata si provocatoare, iar ea incearca sa-l seduca. Cand Caspar imprastie cu laudare banii din seif pe podea si ii ofera unii lui Dorothy, ea incearca sa fure si mai mult. Caspar o invita sa se intoarca cu el in Mexic. June soseste, cautand sa o salveze pe Dorothy, dar Caspar isi indreapta pistolul spre ea si o arunca pe terasa, unde ea aterizeaza pe sulita si il impusca cu ea inainte de a trage cu propriul sau revolver in el de doua ori.

Ben soseste si o roaga pe June sa fuga cu el si banii, dar ea refuza. Caspar, inca in viata dupa ce a fost impuscat pana in iunie, il impusca pe Ben si il raneste. Cand soseste gasca lui Caspar, Ben, June si Dorothy sunt prinsi intr-un dormitor, dar Ben suna la politie si cere ca o echipa completa sa fie trimisa acasa. Gasca lui Caspar ii spune lui Ben ca daca va parasi dormitorul, femeile vor fi crutate. Ben apare si il batjocoreste pe Caspar, care il impusca de mai multe ori.

Politia soseste si il aresteaza pe Caspar si gasca lui. Grav ranit, Ben este pus pe o targa. June ii vorbeste cu tandrete inainte de a fi pus intr-o ambulanta. Dorothy iese din dormitor, aparent penitenta.

Distribuie
John Payne ca Ben Grace
Rhonda Fleming ca June Lyons
Arlene Dahl ca Dorothy Lyons
Kent Taylor ca Frank Jansen
Ted de Corsia ca Solly Caspar
Lance Fuller in rolul lui Gauss
Buddy Baer ca Lenhardt
Ellen Corby ca servitoarea lui June Lyons (necreditata)
Frank Gerstle ca detectivul Lt. Dave Dietz (necreditat)
Myron Healey ca Wilson - Caspar Thug (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.