Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mielul (SUA 2015)Drama 97 min
562 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spune Lumii (SUA 2015) Drama,Istoric subt RO 155 min
2.900 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Blonda Bomba Sexy (UK 1999) Drama,Biografic / 194 min
1.128 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Domnul What (SUA 2015) Drama 90 min
696 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.333 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Iubitorul de Razboi (SUA 1962) cu Steve McQueen 105 min
1.581 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Diana Dors - O bomba sexy (UK 1999) Biografic / 194 min
1.391 vizite - 0 comentarii
adaugat de alin
 
  Casa, dulce infern (SUA 2015) Comedie 97 min
908 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
879 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Lamb (SUA 2015) Drama 97 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.09.2023  Adauga la favorite 89 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.3
   
 
Lamb
Regia Ross Partridge
IMDb 6.3

Filmul incepe cu David Lamb ( Ros Partridge ) in vizita la tatal sau, bolnav si pe moarte, Walter Lamb (Ron Burkhardt). Dupa ce si-a vizitat tatal, David merge in camera sa de motel, unde locuieste in prezent. Tatal lui David moare. Dupa ce a participat la inmormantarea tatalui sau, David ajunge intr-o parcare „intr-un colt din Chicago cu aspect deosebit de deprimat", fumand, unde Tommie ( Oona Laurence ) este trimisa de prietenii ei sa-i ceara lui David o tigara. Cand este intrebat, David ii da o tigara, iar Tommie ii arata prietenii ei. David decide sa-si sperie prietenii prefacandu-se ca o rapeste. El incearca sa-i demonstreze un punct si o aduce acasa.

Intors la serviciul lui David, seful lui, Wilson, ( Joel Murray ) ii ofera lui David condoleante si insista ca David sa ia putin timp liber de la serviciu. Linny ( Jess Weixler ) si David fac dragoste pasionala in casa scarii biroului, dupa care David ii spune lui Linnie ca pleaca la proprietatea lui din tara pentru un timp pentru a-si limpezi capul. David se intalneste cu Tommie la parcare, isi spune numele „Gary" si se ofera sa-i cumpere pranzul. Inapoi acasa la Tommie, mama ei Linda ( Lindsay Pulsipher ) si iubitul mamei sale Jesse ( Scoot McNairy )), intreaba unde a fost, iar Tommie minte, sustinand ca a fost acasa la o prietena. A doua zi, Tommie si David se intalnesc din nou; David ii cere lui Tommie sa mearga intr-o excursie de camping timp de o saptamana. El ii spune ca o va aduce inapoi inainte ca cineva sa inceapa sa-si faca griji. La un hotel, David ii spune lui Tommie ca vrea ca ea sa se gandeasca daca chiar vrea sa ramana sau sa se intoarca acasa. El ii spune ca asta ar putea arata ca o rapire din cauza diferentelor de varsta, astfel incat sa poata pleca oricand. Tommie decide sa ramana.

La o oprire de camion, Melissa ( Jennifer Lafleur ) il vede pe Tommie plangand. Tommie minte si spune ca o cheama „Emily". Tommie ii spune lui David ca vrea sa mearga acasa; ii spune ca o poate duce acasa, asa cum a spus mai devreme. A doua zi, David si Tommie stau pe langa un lac. In timp ce se afla la lac, Foster (Tom Bower), un vecin de-al lor de la cabana, le spune celor doi ca se afla pe o proprietate privata. David minte usor, spunandu-i ca este cu nepoata lui Emily (alias Tommie). Intorcandu-se de la munti, Tommie il intreaba pe David daca ar putea sa bea o bere de radacina ; David ii cere lui Tommie sa-i aduca o bere; ea intreaba daca poate bea o parte din bere, iar el este de acord ca poate bea o inghititura din ea. Foster intra in camera, unde il vede pe Tommie tinand berea. David se preface ca tipa la „Emily", o trimite afara din camera si isi cere scuze lui Foster pentru ceea ce s-a intamplat. Foster il avertizeaza pe David ca sunt vecini neprietenos in apropiere carora nu le plac copiii. Intr-o dimineata, David observa o masina care se apropie de cabina; il ascunde pe Tommie intr-un dulap si ii spune sa nu fie vazuta. Masina se dovedeste a fi condusa de Linny, care a venit sa-i dea companie lui David.

David ii spune lui Tommie sa fuga la „magazin" (o parte din spate a cabinei) in liniste cat poate. Mai tarziu in acea noapte, Tommie il intreaba pe David de ce Linny l-a numit „David" in loc de „Gary". El ii spune, este ca sa "o protejez pe ea/pe noi". In timp ce David vorbeste cu Tommie intr-o dimineata, Linny intra si aproape il prinde pe Tommie. Linny ii spune lui David ca va lua saltele din cealalta camera; David minte, deoarece Tommie se ascunde in acea camera, spunandu-i o poveste falsa cu fantome despre „Emily". Tommie este vazut alergand din cabina, spre casa lui Foster. Ea se intoarce in exteriorul cabinei si prin fereastra ii vede pe David si Linny facand sex. David observa ca Tommie se uita. In afara casei, David/Gary il tine in brate pe Tommie/Emily si ii spune un secret - ca fratele sau mai mic a plecat de acasa si a disparut cand era foarte mic, fara a mai reveni niciodata acasa. El o face sa promita ca nu va spune nimanui si ca ii va spune mereu „Gary".

Dimineata urmatoare, Tommie intra in camera de zi a cabinei si striga numele lui Gary. Linny se trezeste cu frica si il trezeste pe David (alias Gary) care sustine ca fata este „Emily", care a fost bolnava si a ramas aici din cauza asta. In timp ce Linny merge sa alunge suparat, David o minte ca „Emily" este copilul fratelui sau care a murit si Linny spune „nu mi-ai spus niciodata asta". El o roaga sa aiba rabdare cu el, dar ea pleaca.

David ii spune lui Tommie ca se vor intoarce acasa. Intr-un motel, pe drumul de intoarcere, se darama si plange, spunand ca Tommie il va uita pe masura ce creste. Ea isi pune mana pe umarul lui si spune „Nu voi face". Odata ajunsi in orasul natal, cei doi isi iau ramas bun emotional. Nu se vor mai vedea, dar el ii spune ca va lasa semne, ca o fereastra sparta sau o panglica legata intr-un loc ciudat, astfel incat ea sa stie ca a fost prin preajma si ca atunci cand inchide ochii si isi va aminti vantul. si ploaia din calatoria lor, ea va fi ca un mar care sta in cenusa tuturor caselor din orasul ei.

Filmul se termina cu Tommie urmarind dupa David in timp ce acesta pleaca.

Distribuie
Ross Partridge ca David Lamb
Oona Laurence ca Tommie
Jess Weixler ca Linny
Tom Bower ca Foster
Scoot McNairy ca Jesse
Lindsay Pulsipher ca Linda
Jennifer Lafleur ca Melissa
Joel Murray in rolul lui Wilson
Ron Burkhardt ca Walter Lamb


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.