Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ghimbir dimineata (SUA 1974) Comedie 91 min
469 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.468 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Eram sot pe timp de razboi (SUA 1949) Comedie / 105 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ai tai, ai mei si ai nostri (SUA 1968) Comedie 89 min
963 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
736 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charlie Chaplin - Emigrantul (SUA 1917) Comedie 20 min
4.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de orlando
 
  Vorbeste usor (SUA 1932) Comedie 80 min
560 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ghimbir dimineata(SUA 1974)Comedie 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.09.2023  Adauga la favorite 127 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.1
   
 
GINGER IN THE MORNING
Regia Gordon Wiles
IMDb 5.1

Joe, un director de varsta mijlocie care conduce acasa de la aeroport, inca scapat de un divort recent, il ia pe Ginger, un autostopul mult mai tanar si dragut, cu o chitara si o valiza plina de carti de poezie. Ginger isi spune parerea si are un spirit tandru si vesel. Ea merge la Colorado Springs, asa ca Joe pretinde ca va merge la Denver, cand locuieste de fapt in Santa Fe. Cand au nevoie de un loc unde sa se opreasca in noaptea aceea, nu pot gasi o camera de motel. Joe conduce la casa lui, dar pretinde ca apartine unui prieten care este in afara orasului si s-a oferit sa-l lase pe Joe sa foloseasca casa.

Joe este in mod clar luat de Ginger si gaseste ca Joe este dispus, chiar daca este stangaci, sa cante si sa alerge cu ea si sa asculte idei pentru o viata mai buna. Micile minciuni albe ale lui Joe se destrama in curand, cand Ginger ii face o baie de picioare si o freaca pe piept pentru a-si reveni dupa un frison. Indiferent de. Cei doi s-au indragostit unul de altul.

Pare a fi o noapte foarte romantica pana cand cel mai bun prieten si salbatic al lui Joe, Charlie, apare pe neasteptate. In glumele sale zgomotoase, fara sa stie ca Ginger il asculta de la etaj, Charlie il incadreaza pe Joe ca pe cineva care doar cauta o noapte fierbinte cu o fetita draguta. Increderea lui Ginger in Joe este spulberata. Vrea sa plece in statia de autobuz chiar atunci si acolo. Joe este disperat si nu-si poate exprima sinceritatea de baza lui Ginger. Dar Charlie este un om bun la suflet, vede raul pe care l-a facut si il convinge pe un Ginger reticent sa ramana macar peste noapte. Joe nu poate sa-si gaseasca drumul catre o actiune productiva si, in schimb, ca razbunare, o recruteaza pe fosta sotie a lui Charlie, Sugar, sa vina si sa faca din noaptea lui Charlie un cosmar.

Cele patru personaje ies la cina, unde alcoolul si furia latenta dintre Charlie si Sugar duc la ejectarea din restaurant si aproape de arestarea celor doi barbati. Lucrurile nu se imbunatatesc in casa lui Joe, unde Ginger dezvaluie ca este insarcinata cu copilul unui fost iubit, iar cele doua femei pleaca sa se cazeze la un hotel. Joe si Charlie conduc la munti, unde Joe se lupta cu ideea de a-si lua un angajament fata de Ginger si copilul ei nenascut. Toti patru ajung in cele din urma inapoi la casa lui Joe, unde Joe inca nu poate trece peste criza lui de neangajament. Ginger declara ca s-a terminat si pleaca in statia de autobuz.

In scenele finale ale filmului, Joe se alarmeaza de oportunitatea ratata si il convinge pe seriful orasului sa urmareasca si sa opreasca autobuzul in care se afla Ginger. Odata ajuns in autobuz, Joe nu-l poate convinge pe Ginger sa-si reconsidere, asa ca se intoarce si autobuzul se opreste. Dar filmul are o ultima surpriza.


Distribuie

Sissy Spacek Ghimbir
Susan Oliver Zahar
Monte Markham Joe
Mark Miller Charlie
David Doyle Fred
Fred Ward Sofer de camion, in fiecare dimineata devreme
Marion Charles Diane


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.