Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.969 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Tiger Bay (Anglia 1959) Crima Drama 105 min
461 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tiger Bay (Anglia 1959) Crima Drama 105 min
459 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fluierul oprit (SUA 1946) Crima 81 min
459 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O crima de moda veche (Italia 1967) Irene Papas / 89 min
1.362 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Two Moon Junction (SUA 1988) Drama,Romantic 104 min
3.219 vizite - 0 comentarii
adaugat de pele
 
  Eroul din St. Louis (SUA 1955) Western 85 min
830 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul in soapta (Canada 1947) Politist 98 min
118 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parintii teribili (Franta 2003) Drama 90 min
1.841 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Mai mortal decat barbatul (Anglia 1967) Crima 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.09.2023  Adauga la favorite 129 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Deadlier Than the Male (1967)

Nota IMDb:6,6

Regizor: Ralph Thoma

Asasinul plin de farmec Irma Eckman, deghizat in stewardesa aeriana, il ucide pe magnatul petrolului Henry Keller cu o capcana de trabuc la bordul avionului sau privat, parasutand inainte ca avionul sa explodeze. Ea este luata de o barca cu motor condusa de partenerul ei de crima, la fel de frumoasa Penelope. Cei ticalosi il ucid apoi pe David Wyngarde, facandu-l sa para un accident de pescuit cu sulita. Sir John Bledlow, unul dintre directorii Phoenecian Oil, suspecteaza ca ambele decese au fost rezultatul unui joc gresit; primise un mesaj urgent de la Wyngarde ca trebuie sa ia legatura cu Keller in legatura cu o „chestiune de viata si moarte". El ii cere prietenului lui Wyngarde, Hugh „Bulldog" Drummond , sa investigheze.

Un reprezentant al unui partid necunoscut se apropiase de Phoenician si se oferise sa depaseasca opozitia lui Keller fata de fuziunea cu Phoenician in termen de sase luni pentru un milion de lire sterline. Irma apare la o sedinta de consiliu pentru a colecta. Cu toate acestea, consiliul de administratie este impartit – Henry Bridgenorth fiind cel mai vocal din opozitie – si votul este de cinci la patru impotriva platii. In acea noapte, Irma si Penelope il viziteaza pe Bridgenorth la apartamentul lui, cu rezultate fatale. Cand consiliul se reuneste, directorii voteaza in unanimitate pentru plata.

Carloggio, servitorul lui Wyngarde, transmite un mic mesaj inregistrat pe banda pe care Wyngarde l-a inregistrat. Ramane doar o parte dintr-o propozitie (asasinii i-au furat restul). Irma si Penelope il fac pe Carloggio la tacere, apoi Penelope livreaza o cutie de trabucuri mortale in apartamentul lui Drummond in timp ce acesta este afara. Brenda, o fata pe care Robert a adus-o inapoi in apartament, nepotul lui Drummond, scapa de aceeasi soarta ca si Keller. Mai tarziu in acea noapte, se face o alta incercare asupra vietii lui Drummond.

A doua zi, Irma ii face lui Phoenecian o alta propunere: sa le obtina concesiunea petrolului in tara Akmata, in ciuda hotararii regelui de a dezvolta el insusi campurile petroliere, pentru inca un milion de lire sterline. Drummond isi da seama ca asasinarea Regelui este la care se referea banda deformata. Intre timp, Penelope il rapeste si il tortureaza pe Robert, dar el nu-i poate spune nimic. Drummond o urmeaza pe Irma inapoi la apartamentul lor si poate sa-l salveze pe Robert inainte ca acesta sa fie aruncat in aer de o bomba lasata in urma de cele doua femei. El este apoi uimit sa descopere ca Robert este un vechi prieten de facultate al regelui Akmatan Fedra.

Irma il elimina pe Weston, un alt membru al consiliului feecian. Drummond calatoreste pe coasta Mediteranei. Dupa ce l-a intalnit si avertizat pe regele Fedra, el este invitat la un castel detinut de bogatul Carl Petersen, geniul din spatele asasinatelor. Se dovedeste ca Petersen este nimeni altul decat Weston. Drummond nu are voie sa paraseasca castelul. Irma incearca sa-l seduca pe Drummond pentru a-i distrage atentia, dar spre furia ei, el ii respinge avansurile. Grace, una dintre femeile lui Petersen, ii confera lui Drummond dorinta de a pleca, dar Petersen urmareste si asculta electronic. Penelope are mai mult succes in a fi ingrijitorul lui Drummond pentru Petersen si isi petrece noaptea in patul lui Drummond.

Petersen ii ofera lui Grace o „a doua sansa"; ea foloseste ocazia sa se imbarce pe iahtul Regelui de indata ce are ocazia, asa cum planuise Petersen. In timp ce joaca sah impotriva lui Petersen cu piese motorizate gigantice, Drummond afla ca Grace poarta fara sa vrea bomba destinata Regelui. El il ucide pe garda de corp a lui Petersen, Chang, si il arunca pe Petersen in gaura prin care o piesa de sah este scoasa din joc.

Drummond si Robert se indreapta spre iahtul Regelui, prind-o pe Irma si Penelope pe parcurs si aducandu-i cu ei. Cand Irma si Penelope refuza sa-i spuna unde este ascunsa bomba, Drummond o cauta pe Grace dupa exploziv, dezbracand-o in cele din urma si aruncand-o peste bord. Cand gardianul care le tine pe Irma si Penelope sub amenintarea armei este distras de acest lucru, cei doi scapa. In timp ce se indeparteaza cu o barca cu motor, Irma dezvaluie ca bomba se afla in clema lui Grace . Penelope este ingrozita; dupa ce a invidiat chignon-ul lui Grace , l-a furat si il poarta. Cei doi asasini sunt ucisi cand explodeaza. Intre timp, Drummond si Robert se scufunda in mare pentru a o salva pe Grace.

Distribuie
Richard Johnson in rolul lui Hugh „Bulldog" Drummond, un agent secret desemnat sa investigheze crime misterioase.
Elke Sommer in rolul Irma Eckman, unul dintre asasinii lui Carl Petersen impreuna cu Penelope.
Sylva Koscina ca Penelope, unul dintre asasinii lui Carl Petersen impreuna cu Irma.
Nigel Green ca Weston / Carl Petersen, un om rau si seful Irmei si Penelopei.
Suzanna Leigh in rolul lui Grace, una dintre asistentii lui Petersen care se indragosteste de Drummond.
Steve Carlson ca Robert Drummond, nepotul lui Hugh Drummond
Virginia North ca Brenda, iubita lui Robert.
Justine Lord ca Peggy Ashenden, secretara lui Bledlow
Leonard Rossiter in rolul lui Henry Bridgenorth, unul dintre barbatii ucisi
Laurence Naismith in rolul lui Sir John Bledlow, seful lui Peggy
Zia Mohyeddin ca regele Fedra, un rege arab si prieten cu Robert.
Lee Montague ca Boxer, un sef al crimei si prieten al lui Drummond.
Milton Reid in rolul lui Chang, slujbasul brutal al lui Petersen
Yasuko Nagazumi ca Mitsouko, unul dintre asasinii lui Petersen
Didi Sydow ca Anna, unul dintre asasinii lui Petersen
George Pastell in rolul lui Carloggio
John Stone in rolul lui David Wyngarde, prietenul lui Drummond care il atribuie cazului.
Dervis Ward in rolul lui Keller, prima persoana care a fost ucisa de Irma la inceputul filmului.
William Mervyn ca presedinte al Consiliului fenician


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.