Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Umbland noaptea (SUA 1948) Crima.Thriller 79 min
600 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul din Del Rio (SUA 1956) cu Anthony Quinn 133 min
1.075 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Omul din Del Rio (SUA 1956) Anthony Quinn / 153 minute
3.805 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Relatii mortale (SUA 1993) Politist 91 min
315 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  El a ras ultimul (SUA 1956) Comedie,Crima / 77 minute
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acuzat de crima (SUA 1956) Politist 74 min
145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist 78 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.09.2023  Adauga la favorite 93 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
"Please Murder Me!"
Regia Peter Godfrey
IMDB 6.5


Avocatul apararii Craig Carlson cumpara un pistol de la un magazin de amanet si il depune in sertarul biroului sau cu un dosar. El dicteaza un mesaj intr-un magnetofon pentru procurorul de district Ray Willis, dezvaluind ca se asteapta sa fie ucis intr-o ora si incepe sa-si spuna povestea in flashback-uri prelungite .

Amintirile incep cu explicatia lui Craig catre prietenul sau Joe Leeds ca are o aventura cu sotia lui Leeds, Myra, care vrea sa divorteze. Joe ii cere lui Craig sa-i lase timp sa analizeze chestiunea. Cateva zile mai tarziu, la biroul sau, Joe termina de scris o scrisoare si o da partenerului sau de afaceri Lou Kazarian sa poata fi trimisa prin posta. Joe o telefoneaza pe Myra spunandu-i ca va fi acasa in curand pentru a discuta ceva. Acolo, o confrunta cu Myra in dormitorul lor, unde o usa este inchisa si se aude o impuscatura. Politia investigheaza moartea lui Joe. Myra explica ca Joe a devenit furios si a amenintat-o fizic, fortand-o sa-l impuste in autoaparare. Craig este si el la fata locului, care a ajuns in fata politiei si actionand ca avocatul Myrei.

In procesul care a urmat, Willis permite politiei sa-si prezinte dovezile ca o lupta fizica nu a avut loc asa cum pretindea ea. Willis noteaza ca Myra era somera cand l-a cunoscut pentru prima data pe Joe, un om de afaceri de succes cu asigurare de viata substantiala . In apararea ei, Craig atribuie inconsecventele Myrei cu privire la noaptea in cauza isteriei post-traumatice. In argumentul sau final, Craig sustine ca motivul financiar in cazul lui Willis este invalid, deoarece Myra era indragostita de un alt barbat - o revelatie care l-ar putea inspira pe Joe sa ii provoace un rau premeditat Myra. Craig dezvaluie apoi ca el insusi este iubitul Myrei.


Angela Lansbury si Raymond Burr
Juriul o considera pe Myra nevinovata. Ea si Craig organizeaza o petrecere pentru a sarbatori cu prietenii. Lou Kazarian soseste si ii dezvaluie in privat lui Craig ca a uitat sa trimita scrisoarea lui Joe, care i-a fost adresata lui Craig. Joe dezvaluie in scrisoare ca Myra chiar s-a casatorit cu el pentru banii lui, dar ca ea era de fapt indragostita de un artist, nu de Craig. Joe decisese sa-i ceara sa ramana casatorita, in parte pentru a-l salva pe Craig de ea. Craig isi aminteste apoi ca Myra a mentionat ca un „vechi prieten", un artist pe nume Carl Holt, a vizitat-o ​​in inchisoare in timpul procesului.

Craig il viziteaza pe Holt, care ii explica relatia lui indelungata cu Myra, intrerupta de casatoria ei cu Joe, si isi exprima recunostinta si admiratia fata de Craig in munca sa de aparare in procesul lui Myra, in special pentru ca s-a prezentat drept iubitul Myrei ca tactica. Mai tarziu, Craig o confrunta pe Myra cu scrisoarea lui Joe si discutia lui cu Holt. Ea recunoaste ca intentioneaza sa continue cu Holt acum ca este libera.

Acuzandu-o ca l-a costat pe cel mai bun prieten al sau, dragostea vietii si profesia lui, toate odata, Craig ii spune Myrei ca va plati pentru crima ei, deoarece o va forta sa-l ucida. Myra este neincrezatoare, dar Craig pune in miscare un plan in curand si dezvolta o prietenie cu Holt, angajandu-l chiar sa picteze un portret pentru a intarzia plecarea lui Myra si Holt in Europa pentru a se casatori. Craig o batjocoreste pe Myra ca ii va dezvalui toate dovezile lui Holt si il va lasa sa decida daca doreste sa se casatoreasca cu o ucigasa. Craig se intalneste social cu Willis, discutand cazul Myrei si o lasa pe Myra sa-i vada impreuna.

Craig isi incheie povestea pe care a dictat-o ​​in magnetofon spunand ca a aranjat sa o intalneasca cu Myra la birou la 12:30. Auzind o bataie la usa biroului, Craig lasa reportofonul in functiune si ascunde microfonul inainte de a o admite pe Myra. El ii arata dosarul despre care sustine ca este plin de dovezi pe care le-a compilat impotriva ei, apoi pune pistolul pe birou. Incepe sa dea un telefon lui Holt. Myra, condusa la disperare, ia pistolul si il impusca pe Craig, care cade la podea. Folosind o batista, inchide telefonul si isi sterge amprentele de pe pistol, pe care le pune in mana lui Craig. Ea constata ca dosarul contine doar foi de hartie goale. Cand Willis soseste, ea explica ca Craig s-a impuscat. Dupa ce a verificat ca Craig este de fapt mort, Willis afla ca Myra a avut o intalnire cu Craig pentru 12:30, apoi ii spune ca Craig il invitase sa vina la 12:40. Gaseste microfonul si reportofonul, apoi se opreste si deruleaza inapoi banda. Cand incepe sa cante inregistrarea lui Craig, Myra incepe sa planga, invinsa.

Distribuie
Angela Lansbury ca Myra Leeds
Raymond Burr in rolul avocatului Craig Carlson
Dick Foran ca Joe Leeds
John Dehner in rolul procurorului districtual Ray Willis
Lamont Johnson ca Carl Holt
Robert Griffin ca Lou Kazarian
Denver Pyle ca detectivul locotenent Bradley
Russ Thorson ca judecator


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.