Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Liliacul (SUA 1959) Horror,Mister,Thriller / 78 minute
718 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Dementia 13 (SUA 1963) Francis Ford Coppola 74 min
1.649 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Nimeni nu te poate auzi (SUA 2001) Thriller 92 min
630 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Warlock (SUA 1959) Western cu Anthony Quinn 120 min
6.171 vizite - 0 comentarii
adaugat de mita
 
  Warlock (SUA 1959) Western cu Anthony Quinn 120 min
157 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Inocentii (UK 1961) Horror,Thriller Subtitrat RO 99 min
2.572 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Casa pe dealul bantuit(SUA 1959)Thriller 75 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.08.2023  Adauga la favorite 139 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
House On Haunted Hill |
Regia Castelul William
IDmb 6.8

Frederick Loren, un milionar excentric, invita cinci persoane la o petrecere pe care o organizeaza pentru a patra sotie, Annabelle, intr-o casa presupus bantuita pe care a inchiriat-o. El promite ca va oferi fiecarui oaspete 10.000 de dolari, cu conditia ca ei sa ramana toata noaptea in casa dupa ce usile sunt incuiate la miezul noptii, toate ferestrele sunt blocate si nu exista telefoane sau radiouri de folosit. Invitatii sunt pilotul de testare Lance Schroeder, editorialistul din ziar Ruth Bridges, psihiatrul Dr. David Trent, care este specializat in isterie , Nora Manning, care lucreaza pentru una dintre companiile lui Loren, si proprietarul casei, Watson Pritchard. Toti sunt straini atat pentru Loren, cat si unul pentru altul, singura lor caracteristica comuna fiind pofta de bani.

Sotii Loren au o relatie tensionata. Frederick este convins ca Annabelle a incercat sa-l otraveasca pentru a-si dobandi averea, ceea ce Annabelle neaga oarecum evaziv, atribuind suspiciunile sale paranoiei si geloziei. Watson crede ca casa este cu adevarat bantuita de fantomele celor ucisi acolo, inclusiv de propriul sau frate; el sustine ca a petrecut o noapte acolo inainte si ca „era aproape mort" cand a fost gasit in dimineata urmatoare. El face un tur al casei, inclusiv o cuva de acid in subsol, pe care un fost rezident o folosea pentru a-si ucide sotia. Cand Lance si Nora raman in urma pentru a explora in continuare subsolul, Lance este inchis intr-o camera goala si lovit in cap, in timp ce o fantoma amenintatoare o confrunta pe Nora.

Annabelle il avertizeaza in privat pe Lance ca sotul ei intriga ceva si ca ea il suspecteaza ca si-a ucis a doua si a treia sotie dupa ce prima lui sotie a disparut. Oaspetii invata regulile petrecerii la parter si fiecare primeste un ciocan de buzunar Colt Model 1903 pentru protectie. Dupa ce a intalnit alte aparitii, Nora decide sa nu ramana peste noapte, dar ingrijitorii incuie usile cu cinci minute mai devreme, luand aceasta optiune din mainile oaspetilor.

Auzind un tipat, Lance si David gasesc cadavrul lui Annabelle, suspendat pentru a sugera ca s-a spanzurat , dar absenta unui biban trezeste imediat suspiciuni de crima. Nora se confrunta cu Lance si ii spune ca un atacator nevazut a sugrumat-o si a lasat-o ca moarta. In lumina avertismentelor lui Annabelle, amandoi il suspecteaza pe Frederick. El ii spune sa ramana departe de vedere, astfel incat atacatorul ei sa creada in continuare ca este moarta. Lance si David propun ca toata lumea sa stea in camerele lor si sa impuste pe oricine intra pentru a supravietui noptii. Astfel, nevinovatii nu vor avea niciun motiv sa-si paraseasca camerele (si un motiv bun pentru a ramane in ele), iar ucigasul trebuie sa ramana pe loc sau sa recunoasca vinovatia.

Nora este alungata din camera ei in subsol de fantoma lui Annabelle. Trezit de sunetele fantomatice, David ajunge la concluzia ca ucigasul este pe cale si ii propune ca el si Frederick sa se desparta pentru a perchezitiona casa. Lance descopera o camera secreta la capatul holului de la etajul doi, dar usa se inchide in urma lui odata ce intra, prinzandu-l in capcana. David se intalneste in schimb cu Annabelle, care si-a simulat moartea folosind un ham suspendat si sedative. Indragostiti in secret, cei doi au orchestrat diverse accidente pentru a o manipula pe Nora sa-l ucida pe Frederick. Nora, vazandu-l pe Frederick intrand in subsol cu ​​o arma in mana, chiar il impusca. Dupa ce ea fuge, David se strecoara pentru a arunca corpul lui Frederick in cuva de acid, iar luminile se sting.

Annabelle merge la subsol pentru a confirma ca sotul ei este mort. Un schelet se ridica din acid, o acuza cu vocea lui Frederick si o impinge in cuva. Frederick iese din umbra, tinand in mana unitatea de control al papusarului pe care a folosit-o pentru a manipula scheletul si dezvaluind ca le cunostea complotul de tot timpul.

Dupa ce Nora, Watson si Ruth il elibereaza pe Lance din camera secreta, Nora le spune ca l-a impuscat pe Frederick. Cand ajung in pivnita, Frederick explica ca i-a incarcat arma cu blanc, ca sotia lui si David au complotat sa-l omoare si ca amandoi si-au gasit capatul in cuva de acid. El spune ca este gata ca justitia sa decida daca este nevinovat sau vinovat. Watson ramane convins ca casa este bantuita, David si Annabelle fiind acum adaugati la randurile sale de fantome si ca el va fi urmatoarea victima.

Distribuie

Vincent Price in casa pe dealul bantuit
Vincent Price ca Frederick Loren
Carol Ohmart ca Annabelle Loren
Richard Long ca Lance Schroeder
Alan Marshal ca Dr. David Trent
Carolyn Craig ca Nora Manning
Elisha Cook Jr. ca Watson Pritchard (creditat ca Elisha Cook)
Julie Mitchum ca Ruth Bridgers
Leona Anderson in rolul doamnei Slydes
Howard Hoffman ca Jonas Slydes
Scheletul ca el insusi


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.