Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Trage pentru a ucide (SUA 1947) Drama, Film-Noir 63 min
1.537 vizite - 0 comentarii
adaugat de matei
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pustiul Invizibil (SUA 1988) Comedie,SF /92 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Politistul maniac (SUA 1988) Thriller 81 min
44 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfiinti desertului (SUA 2002) Thriller 88 min
760 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strainul tacut (SUA 1953) Crima 76 min
342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Strada goala (SUA 1955) Drama -Aventuri 84 min
361 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fura cerul (SUA 1988) Actiune/Romantic 105 m
170 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ostatica (SUA 1988) Drama 90 min
650 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viu sau mort (SUA 1988) Western100 min
320 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Trage pentru a ucide (SUA 1988) Thriller109 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.08.2023  Adauga la favorite 133 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Shoot to Kill FULL MOVIE, Sidney Poitier
Regia Roger Spottiswoode
IMDB 6.8
Un barbat este descoperit intrand intr-un magazin de bijuterii din San Francisco in plina noapte. La interogatoriu de catre FBI, se descopera ca sotia lui este tinuta ostatica la ei acasa de un estorcator brutal care cere diamantele din seiful magazinului in schimbul vietii femeii. In timpul unui conflict in afara casei bijutierului, femeia de serviciu este trimisa pe usa din fata cu un mesaj pentru FBI .; ea este impuscata prompt de estorcatorul nevazut, care cere Mercedesul bijutierului, pe care il va folosi pentru a scapa. Ucigasul si sotia bijutierului calatoresc cu Mercedes-ul la docuri, iar agentul FBI Warren Stantin ii urmareste. In urma unui schimb tensionat intre Stantin si ucigas, sotia bijutierului este impuscata in ochiul stang si ucisa. Politia incearca apoi sa urmareasca ceea ce cred ei a fi o barca de evadare, doar pentru a afla ca este fara echipaj, iar criminalul scapa. Simtind ca a esuat, Stantin devine obsedat de gasirea ucigasului si il urmareste in padurile accidentate din Washington .

La sosirea lui Stantin la Washington, un corp de barbat gol este descoperit intr-un put de mine local. Stantin ajunge sa investigheze cadavrul si vede ca barbatul a fost impuscat in ochi. Stantin devine convins ca persoana responsabila pentru uciderea barbatului din mina este estorcatorul, care acum probabil si-a asumat identitatea barbatului mort. Investigand, Stantin afla ca Sarah Rennell, un ghid de pescuit, conduce o petrecere de pescuit din mina in padure. Stantin afla ca partenerul lui Sarah, Jonathon Knox, este un expert in salbaticia locala si cauta ajutorul lui Knox pentru a localiza Sarah si pescarii. Neimpresionat de un agent FBI din marele oras, Knox se pregateste sa se indrepte singur in salbaticie pentru a o salva pe Sarah, dar Stantin il ameninta cu arestarea pentru obstructionarea justitiei, fortandu-l pe Knox sa-l conduca pe Stantin in munti.

Intre timp, grupul de pescuit merge in munti. Un pescar aluneca pe o pervaz, iar un altul din grup, Steve, incearca sa-l ajute. In timp ce face acest lucru, o arma cade din rucsacul lui Steve si cade intr-o crapatura a stancilor. Steve sustine ca este politist si ii cere pescarului care atarna sa-i dea arma. Cand face acest lucru, Steve ii lasa sa cada si, ulterior, arunca restul grupului de pescuit de pe margine. Avand nevoie de Sarah ca ghid, Steve o convinge pe Sarah sa-l conduca prin munti pana in Canada .

In timp ce sunt in urmarire, Knox si Stantin intalnesc un cos pe o franghie care este folosita pentru a traversa un defileu. Cu cosul blocat pe partea opusa, Knox incearca sa recupereze cosul, dar acesta se elibereaza si il loveste. Knox cade si este izbit de stanci, dar Stantin il trage pe Knox in siguranta. Stantin il intreaba pe Knox: „Voi, barbatii de la munte, faceti des asa ceva? Knox raspunde: „In fiecare zi! Stantin si Knox isi fac tabara pentru noapte, in timp ce Steve si Sarah se opresc la cabana petrecerii de pescuit. A doua zi dimineata, Stantin si Knox se poticnesc de cadavrele pescarilor din parau, iar Knox devine convins ca Sarah este acum moarta. Ajunsi in cabina ocupata de Steve si Sarah in seara precedenta, Stantin si Knox descopera o nota pentru FBI scrisa de Sarah de la ucigas, iar Knox isi da seama ca Sarah este inca in viata.

Knox incearca sa-l lase pe Stantin la cabana, crezand ca va petrece mai bine timp singur, dar Stantin il convinge in cele din urma sa-l aduca cu el. Pe masura ce Stantin si Knox se ridica din ce in ce mai sus in munti, Stantin are o perioada foarte dificila cu altitudinea si este plasat temporar intr-un cort de Knox pentru a se odihni, dar el continua sa urce oricum. Cand Stantin este prea epuizat pentru a merge mai departe, Knox il trage in sus pentru restul drumului. In varful muntelui, Stantin si Knox sunt prinsi de o furtuna de zapada, fortandu-l pe Knox sa sape o pestera pentru adapost. Sarah este fortata sa manance peste crud dupa ce Steve le stinge focul de gatit, temandu-se ca fumul va determina autoritatile sa-i gaseasca.

Dupa ce furtuna a trecut, Knox si un Stantin recuperat se intorc la urmarire cu un nou respect unul pentru celalalt. La un moment dat, Stantin si Knox intalnesc un urs grizzly foarte mare . Knox cade si se loveste cu capul de o stanca, incapacitandu-l, dar Stantin reuseste sa sperie ursul. Intre timp, Sarah reuseste sa se elibereze de Steve si incearca sa fuga, iar Steve trage cu arma in ea. Cu Stantin si Knox acum in cautarea fierbinte, Steve o recaptureaza pe Sarah si se urca in cabina unui camion de lemn care trece , evitand capturarea inca o data.

Stantin si Knox ajung in Vancouver si afla despre o spargere la o resedinta locala. In timpul investigatiei lor, ei afla ca Steve si Sarah au intrat in resedinta pentru a manca si a face curatenie. Ancheta mai arata ca un apel catre un numar din Vancouver a fost efectuat de la resedinta in timpul jafului. Departamentul de politie din Vancouver isi extinde asistenta lui Stantin si Knox. Stantin afla ca numarul din Vancouver care a fost sunat de la resedinta era catre un broker de diamante. In acea seara, Stantin si Knox organizeaza o spargere in casa brokerului de diamante, iar brokerul de diamante marturiseste unde se intalneste cu Steve pentru a obtine diamantele.

Stantin si Knox stabilesc locul intalnirii si il gasesc pe Steve in brate pe Sarah, asteptand brokerul de diamante. Steve il vede pe Knox si incepe sa traga in el. El fura cu masina un vehicul utilitar sport in timp ce Stantin, Knox si politia il urmaresc pe strazile orasului. Dupa ce i-au pierdut din vedere pe Steve si Sarah in timpul urmaririi, Stantin si Knox descopera vehiculul furat pe un feribot care pleaca si incep sa-i caute pe Steve si Sarah. In timp ce politia se urca pe feribotul unde se afla masina, Stantin si Knox isi dau seama ca Steve si Sarah se afla pe un alt feribot, Steve a folosit vehiculul ca momeala.

Stantin si Knox se imbarca pe cel de-al doilea feribot cand acesta paraseste docul si incep sa-i caute pe Steve si Sarah. Le gasesc la nivelul vehiculului feribotului si izbucneste un schimb de focuri. In cele din urma, apare un impas intre Stantin si Steve la nivelul mijlociu al feribotului. Cand Knox sare jos de la un nivel superior pentru a-l distrage atentia lui Steve, Stantin il impusca pe Steve in ureche, iar el o da drumul lui Sarah. Stantin il urmareste pe Steve prin feribot. Cand Steve incearca sa tina ostatici un pasager si cei doi copii ai ei, Stantin ii atrage atentia si este impuscat de mai multe ori. Steve incearca sa-l execute pe Stantin impuscandu-l in ochi, dar arma lui trage rau. Un Steve furios incearca apoi sa-l arunce pe Stantin peste bord, dar ambii cad in apa, iar Stantin este capabil sa-l impuste pe Steve in tors, apoi in ochi, ucigandu-l. Knox sare in apa si il aduce pe Stantin in siguranta. In timp ce il viziteaza pe Stantin pe o barca de ambulanta, Knox il intreaba pe Stantin: „Voi, baieti de la FBI, faceti des asa ceva? la care Stantin zambeste si ii raspunde: „In fiecare zi.

Distribuie
Sidney Poitier ca Warren Stantin
Tom Berenger ca Jonathan Knox
Andrew Robinson in rolul lui Harvey
Kirstie Alley ca Sarah Renell
Clancy Brown ca Steve
Richard Masur ca Norman
William S. Taylor ca capitan de politie
Frederick Coffin ca Ralph
Ken Camroux ca Charles Denham
Fred Henderson in rolul agentului Owenby
Samuel Hiona ca inspectorul Hsu
Les Lannom ca seriful Dave Arnett
Robert Lesser ca agent Minelli
Michael MacRae ca Fournier
Walter Marsh ca Sam Baker
Janet Rotblatt in rolul doamnei Berger
Kevin Scannell ca Ben
Frank C. Turner ca Austin Crilley


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.