Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  La fel ca si Flint (1967) Aventuri,Comedie / 114 minute
1.412 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Omul nostru Flint (SUA 1966) Aventuri,Comedie / 107 min
2.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de victoria
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O sansa la iubire (SUA 2013) Comedie / 115 min
2.006 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Pentru a fi gras ca mine (SUA 2007) / Comedie 89 min
2.183 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un loc unde sa te duci (UK 1963) Drama / 81 min HD
336 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Buster Keaton - The Saphead (SUA 1920) Comedie 76 min
1.226 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
  Un milionar...sarac (India 2010) Comedie / 115 min HD
3.274 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

In Like Flint (SUA 1967) Comedie politista 115 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.07.2023  Adauga la favorite 112 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.1
   
 
In Like Flint
Regia Gordon Douglas
IMDb 6.1

Dupa ce a observat lansarea unei noi platforme spatiale, seful ZOWIE Lloyd C. Cramden se alatura presedintelui Trent pentru un joc de golf. Jocul lor este intrerupt de organizatia Fabulous Face. Ei reusesc sa-l doboare pe Cramden, sa-l captureze pe presedinte si sa-l inlocuiasca cu un actor modificat chirurgical pentru a arata ca el. The Fabulous Face planuieste sa controleze lumea si sa o conduca in intregime de catre un grup de femei. Primul pas in planul lor este sa obtina controlul asupra unei instalatii spatiale americane din Insulele Virgine. Ei stabilesc acolo un spa ca acoperire. Femeile isi stabilesc sediul in apropierea bazei rachetei si planteaza casetofone in uscatoarele de par pentru a le spala creierul surorilor.

Nedumerit de o aparenta discrepanta de timp de trei minute – dezvaluita printr-o citire a unui cronometru care a fost activ in timpul comutarii – Cramden viziteaza apartamentul fostului agent Derek Flint din New York . Este intampinat trei femei care le conduc la Flint. Cramden ii cere sa investigheze misterul. Intre timp, Lisa Norton, un agent Fabulous Face, vorbeste cu cele trei femei si le pacaleste sa accepte o vizita la spa. Cramden il intalneste mai tarziu pe Norton la un restaurant italian. Deghizata intr-un turist din sud, ea il drogheaza cu „acid euforic" (o substanta soporica) si pune in scena o scena compromitatoare cu o prostituata.la un hotel; scena este apoi fotografiata si publicata sub auspiciile generalului Carter, care lucreaza cu Fabulous Face. Cu Cramden incadrat ca un libertin, presedintele „impostor" il suspenda public din serviciul activ.

In cele din urma, Derek Flint il hipnotizeaza pe Cramden cu ceasul sau special si afla ce s-a intamplat cu adevarat. Investigand mai departe, Flint intra in cartierul general ZOWIE si descopera ca cei doi astronauti de pe platforma spatiala recent lansata sunt de fapt femei cosmonaute ruse . Flint este intrerupt de generalul Carter si de gardieni care, dupa o lupta, cred ca l-au ucis pe Flint cand se pare ca acesta cade intr-un incinerator de documente.

Dupa ce a scapat de moarte, Flint calatoreste in Uniunea Sovietica pentru a-si continua investigatia. Dansand in baletul Bolshoi , ia contact cu balerina Natasha. Ea este de fapt un agent Fabulous Face si incearca sa-l drogheze cu acid euforic. Flint dejuca planurile Natasei si incearca sa o interogheze, dar este intrerupt de KGB , care vrea sa-l aduca la premierul sovietic. Flint le scapa din gheare. Apoi se strecoara in Kremlin si il aude pe premier cacealificand presedintele american fals; indicii conversationale indica spa.

Cramden calatoreste si la spa pentru a investiga in continuare, dar este capturat si intemnitat impreuna cu adevaratul presedinte. Fabulous Face, in asteptarea ca Flint sa vina la spa, si-a inchis prietenele in camere criogenice . Flint se imbarca intr-un zbor spre Cuba deghizat in revolutionar. Distragand atentia celorlalti pasageri, leaga pilotii, se parasuta peste Insulele Virgine si inoata pana la complexul Fabulous Face. Acolo, el este interceptat de Norton, care il aduce in fata conducerii Fabulous Face, un grup de femei directori de afaceri. Flint incearca sa le convinga pe femei sa renunte la planul lor, dar este intrerupt de generalul Carter, care este nemultumit de rolul sau subordonat si intentioneaza sa preia singur puterea cu ajutorul presedintelui fals. Dupa o lupta, Flint este capturat de oamenii lui Carter si plasat, impreuna cu Cramden, presedintele captiv si conducerea Fabulous Face, in suspensie criogenica. Flint scapa din camera lui. El decide sa se alature femeilor pentru a opri planul lui Carter in mod atomicinarmati statia spatiala. Flint, Cramden, presedintele Trent si femeile calatoresc la baza unde este programata sa aiba loc lansarea. Acolo, femeile seduc si ii supun pe paznicii barbati. Dupa ce preiau camera de control, Carter (care se afla la bordul rachetei) ameninta ca isi va activa focoasele atomice daca nu i se permite sa continue lansarea. Flint urca in capsula inainte de a decola; odata ajuns pe orbita, el si Carter se lupta, provocand prabusirea navei spatiale. Dupa ce l-a coplesit pe Carter, Flint scapa din capsula, care este apoi distrusa cu o racheta nucleara lansata de la suprafata. Flint reuseste apoi sa pluteasca catre o platforma spatiala din apropiere, unde se bucura de ospitalitatea cosmonautilor femei rezidente in timp ce asteapta intoarcerea pe Pamant.

Distributie
James Coburn ca Derek Flint
Lee J. Cobb ca Cramden
Jean Hale ca Lisa
Andrew Duggan in rolul presedintelui Trent
Anna Lee ca Elisabeth
Hanna Landy ca Helena
Totty Ames ca Simone
Steve Ihnat in rolul lui Carter
Thomas Hasson ca Avery
Mary Michael ca Terry
Diane Bond ca Jan
Jacki Ray ca Denise
Herb Edelman ca premier al Rusiei
Yvonne Craig ca Natasha, Balerina


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.