Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cine a dormit in patul meu (Anglia 1963) Comedie 106 min
520 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cine a dormit in patul meu? (UK 1963) Comediie 103 min
594 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Ghici cine a dormit in patul meu? (1973) Comedie 70 min
526 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  The Best Of Dick Emery (1963) / Comedie / 81 minute
2.829 vizite - 0 comentarii
adaugat de anda
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Iubitul meu, printul (SUA 2018)Comedie romantica 83 min
5.380 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ghici cine vine de Craciun?(SUA 1995)Comedie SF 95 min
718 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valetul meu Godfrey(SUA 1936) Romantic,Comedie 89 min
1.873 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Viceversa (SUA 1991) Comedie 103 min
1.889 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reintoarcerea lui Topper (SUA 1941)Mister/Comedie 86 min
743 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cine a dormit in patul meu? (SUA 1963) Comedie 103 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.07.2023  Adauga la favorite 126 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
Who's Been Sleeping in My Bed
Regia Jack Rose

IMDB 5.8


Jason Steel este un actor care joaca rolul unui medic plin de compasiune intr-o drama TV populara. El este confundat cu rolul sau de televiziune si este atat de iubit incat femeile nu il vor lasa in pace, asa cum demonstreaza o multime de femei care il inconjoara atunci cand deschide un nou magazin. Acest lucru, combinat cu sentimentul lui ca show-ul lui s-a invechit, ii provoaca mult stres.

Jason isi intalneste prietenii de poker, Tom, Harry, Sanford, Yoshimi si Leonard, pentru un joc de poker saptamanal de miercuri. Ei discuta despre casatorie, Jason spunand ca el si logodnica lui, profesoara de sculptura Melissa, le vor arata celorlalti cat de grozava este casatoria atunci cand sunt casatoriti. O femeie suna atunci, intreband de Jason, spunand ca are nevoie de ajutor. Prietenii lui il tachineaza cand spune ca trebuie sa mearga acasa sa intalneasca pe cineva. Nu stiu ca femeile care suna, cerandu-l pe Jason, sunt propriile lor sotii.

In acea noapte, femeia este Jacqueline, sotia lui Tom, care ii cere sfaturi lui Jason cu privire la entuziasmul care a parasit casnicia ei. Extaziata ca el asculta, ea il saruta; o respinge si reitereaza ca trebuie sa vorbeasca cu Tom. Valetul lui, Charlie, aude si crede ca au o aventura.

Urmatoarea seara de poker, Tobi, sotia lui Harry, il cheama pe Jason. Ea vrea sfatul lui despre casnicia ei. El lasa la comentarii invidioase si se intalnesc la el acasa. Jason si Tobi danseaza, in timp ce el ii ofera sfaturi. Din nou, Charlie, crede ca au o aventura. Pe platoul de filmare, Harry ii spune unei Melissa in vizita ca nu ar trebui sa-l tina pe Jason treaz atat de tarziu, deoarece asta il face lipsit de valoare la serviciu. Ea este confuza si se cearta cu Jason cand acesta ii pune intrebari confuze si vrea sa amane nunta.

La urmatorul joc de poker, dupa ce Jason a fost chemat, prietenii lui sunt confuzi de ce el inca „face cumparaturi" atunci cand o are pe Melissa. Acasa, Jason da sfaturi pe rand sotiilor a trei prieteni, vorbind cu sotia lui Yoshimi, Isami, apoi Tobi, apoi Jacqueline, fiecare dintre acestea se ascunde cand urmatoarea femeie suna. In cele din urma, suna un politist. A observat activitatea si a decis sa investigheze. Vocea lui face ca fiecare femeie sa iasa la iveala, indepartandu-se de casa.

Un Jason frustrat programeaza o intalnire cu Sanford, care este psihiatru. Jason ii spune ca sotiile prietenilor lor l-au sunat, dandu-i fara sa vrea o impresie gresita. De asemenea, admite ca este ingrijorat ca casatoria lui va fi nefericita, la fel ca si casatoriile prietenilor lor. Dupa, Jason se simte mai bine si vrea sa se casatoreasca cu Melissa. Stella, cea mai buna prietena a Melissei si asistenta lui Sanford, asculta. Atat ea, cat si Sanford cred ca Jason a poftit dupa sotiile tuturor; se panica.

Jason o suna pe Melissa si ii marturiseste totul. Cu toate acestea, Melissa se tem de nevroza lui Jason, asa ca este de acord cu o schema a Stelei: Melissa se va „casatoreste" cu un alt barbat, Sam, pentru a forta mana lui Jason. Cateva zile mai tarziu, Melissa marturiseste ca „casatoria" ei cu Sam a fost o greseala si l-a parasit. Jason ii spune Melissei ca vrea sa se casatoreasca cu ea, asa ca trebuie sa divorteze de Sam. Ea incearca sa-i spuna adevarul, dar Stella minte ca zboara la Tijuana pentru un „divort". Jason ii insoteste si descopera ca l-au pacalit. Pleaca, cu inima franta ca singura femeie sincera pe care a gasit-o l-a mintit.

Stella si Charlie il convin sa vorbeasca cu Melissa. Merge sa o vada, inca suparat, dar le cere sa se casatoreasca in acea noapte.

Distributie

Dean Martin ca Jason Steel
Elizabeth Montgomery ca Melissa Morris
Elliott Reid ca Tom Edwards
Carol Burnett ca Stella Irving
Martin Balsam ca Sanford Kaufman
Jill St. John ca Toby Tobler
Dianne Foster ca Mona Kaufman
Richard Conte ca Leonard Ashley
Macha Meril ca Jacqueline Edwards
Johnny Silver in rolul lui Charlie
Louis Nye ca Harry Tobler
Yoko Tani ca Isami Hiroti
Jack Soo ca Yoshimi Hiroti


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.