Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Monarhul rosu (Anglia 1983) Comedie 100 min
229 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pygmalion (1983) Comedie cu Peter O'Toole / 111 min
5.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de sordi
 
  Epoca romantica (Anglia 1949) Comedie 80 min
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un plan nebunesc (SUA 1983) Comedie,Muzica / 92 min
594 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fire Marshall Bill - (Jim Carrey 1990) / Comedie 52 min
2.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de lindo
 
  Regele Rosu (SUA 1983) Comedie,Drama / 100 min
1.821 vizite - 0 comentarii
adaugat de sony
 
  Jerry Lewis - In razboi cu armata (1950) |Comedie 99 min
3.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Maimuta de alama (Anglia 1948) Comedie politista 100 min
313 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Petrecerea (Anglia 1983) Comedie 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.07.2023  Adauga la favorite 119 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Party (1983)


Nota IMDB: 6.5

Regia:Terry Winsor

Este Revelion, Johnny Reeve ( Karl Howman ) si prietenul sau, Toby ( Daniel Peacock ) merg in croaziera in nord-vestul Londrei, fiind urmati de trei motociclisti cvasi-amenintatori. In acelasi timp, Larry ( Perry Fenwick ) este la liturghie cu parintii sai. Imediat dupa ce „Mama" si Vicarul incep sa se planga de neplacerea pe care o fac motociclistii, Johnny si Toby il iau pe Larry din fata bisericii. Prin conversatia lor si a celor ale altor personaje, aflam ca cei trei planuiesc sa organizeze o petrecere la Larry in timp ce parintii lui sunt plecati.

Intre timp, la gimnaziul sectiei de politie, Rebecca ( Phoebe Nicholls ) se lupta cu Sam, fizic si verbal. Dupa antrenament, in vestiar, ii tachineaza pe Sam si Terry. Afara in golful echipei, sergentul le spune ca nu trebuie sa desparta niciuna dintre partidele locale, ceea ce inseamna ca pot merge cu totii la petrecerea lui Larry.

Larry simuleaza boala ca sa nu fie nevoit sa mearga cu parintii sai. Toby apare devreme si aproape ca explodeaza vorbind despre petrecerea in fata mamei si a tatalui. Odata ce parintii pleaca, Larry si Toby incep sa se pregateasca pentru oaspeti.

Restul filmului are loc la petrecere. Larry este socat sa o vada pe Sharon logodita cu Tony si continua sa incerce sa o alunge pentru o „ultima aventura". Rebecca si Johnny continua sa-i foloseasca pe altii pentru a obtine o reactie unul de la celalalt, inclusiv Sam si Bobby. Toby incearca fara succes sa se conecteze cu orice femeie. Shirley este atat de tulburata de incercarile ei esuate de a intra in legatura cu orice tip, incat planuieste sa se inece in cada de baie. Sonya incearca sa-l aduca inapoi pe Tony. Brenda il urmareste pe Sam fara niciun rezultat pana cand este clar ca Rebeccai chiar nu-i place de el. Terry reuseste sa obtina botto, sau „paralitic".

Ducand pana la punctul culminant, Terry si Shirley au lovit-o intr-o cada plina si Bobby o numeste pe Brenda o zgura. Cand Toby isi apara onoarea, Bobby incepe sa se pregateasca sa-l bata pe Toby. Johnny ii elibereaza pe toata lumea din bucatarie si incuie usa lasandu-l pe Toby singur cu Bobby. In timp ce Sam si ceilalti barbati il lasa pe Toby in valtoare, Johnny se intoarce pe usa din spate si un pumn il loveste pe Bobby, eliminandu-l. Cu ochiul lui Toby, pleaca pe usa din spate. Toby isi da seama de oportunitatea sa dupa o clipa si organizeaza o cearta cu efecte sonore adecvate, astfel incat, atunci cand ceilalti au izbucnit, el il tine de mana si da impresia ca l-a lovit pe Bobby. Acum erou pentru onoarea ei, Toby se trezeste obiectul afectiunii Brendei. Johnny si Rebecca se conecteaza. Shirley si Terry se conecteaza. Larry aproape ca se conecteaza cu Sharon cand este intrerupt de Tony si Sonya. In mod ipocrit, Tony isi rupe logodna cu Sharon si se intoarce la Sonya.

Scena obligatorie a „descoperirii de catre parinti" se incheie cu o cantare a „ Auld Lang Syne " de Chas & Dave , in timp ce distributia danseaza intr-un cerc de Anul Nou .

Distributie
Editati | ×
Daniel Peacock – Toby, tristul sac al trio-ului, care este foarte indragostit de Brenda
Karl Howman – Johnny Reeve, operatorul si barbatul de doamne care se afla pe furis
Perry Fenwick - Larry, organizatorul petrecerii, care se astepta sa se relaxeze cu prietena lui de candva, Sharon
Sean Chapman – Sam Diggins, un agent de politie (PC) care are o pasiune pentru Rebecca, dar cocheteaza si cu Brenda
Phoebe Nicholls – Rebecca, o PC careia ii place sa se joace cu Sam si Bobby, dar are o chestie pentru Johnny
Gary Olsen – Terry, un computer care vrea sa se imbata atat de mult incat este „paralitic" si isi poate uita fosta iubita dupa ce relatia lor de trei ani tocmai s-a incheiat
Clive Mantle – lui Bobby, un bataus de cartier mare, care a fost arestat de Rebecca cu o saptamana inainte pentru cearta pe strada, ii place sa se laude cu lupta
Caroline Quentin - Shirley, o fata draguta, plinuta, bruneta si sensibila care inca nu are un iubit serios si este cea mai buna partenera cu Brenda
Kim Thomson – Brenda, o fata draguta, slaba si blonda, cea mai buna partenera a lui Shirley, are o chestie pentru Sam si organistul de la biserica.
Kate Williams – Mama, mama britanica de comedie, trebuie sa suporte un sot cu ochi ratacitor.
Ken Farrington – Tata, are o colectie de porno in magazia de olarit si flirteaza flagrant cu alte femei la fiecare petrecere de Revelion.
Philip Martin Brown – Tony, un partener mai mic al lui Larry care obisnuia sa se intalneasca cu Tonya, dar tocmai s-a logodit cu Sharon.
Annabel Mednick – Sonya, fosta iubita a lui Tony care il vrea inapoi acum
Sallyanne Law – Sharon, fosta iubita a lui Larry, care acum este logodita cu Tony
Sarah London – Sally
Paul Mari – Phil
Harvey Hillyer – Den
Michele Winstanley – Christine
Peter Lovstrom – Steve
Robin Hayter – Pete
Debby Bishop – Fuste (ca Debbie Bishop)
Nick Berry – Ralph
Ann Somers – Fata lui Ralph
Sharon Maiden – Steph
Geoffrey Drew – Vicar
Graham Weston – sergent
Pat Ashton – mama lui Johonny


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.