Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  DOA ( SUA 1949 ) Drama 83 min
577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.644 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Locuri Ascunse (SUA 2006) Drama / 86 minute
3.132 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  Prairie Rose(SUA 2006) Drama 91 min
1.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Profetia Celestine (SUA 2006) Drama 99 min
195 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sapte zile (Romania 1973) Drama 81 min
1.157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vara celor 8 colegi (SUA 2016) Comedie,Romantic 89 min
1.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Harul iertarii (SUA 2010) Drama,Biografic / 88 min
1.279 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La limita supravietuirii 2011 Liam Neeson Subtit 117 min
2.209 vizite - 0 comentarii
adaugat de Lary
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Opt zile de trait (SUA 2006) Drama 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.06.2023  Adauga la favorite 134 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
Quesnel Road Trip Goes Terribly Wrong-Eight Days to Live

IMDB 5.8
Regia Norma Bailey

Permisul de conducere al lui Joe Spring, in varsta de nouasprezece ani, este repus dupa ce a fost suspendat pentru conducere nesabuita. Imediat dupa ce este informat, el isi roaga parintii - Teresa si Tim Spring - sa-l lase sa conduca de la casa lor din Aldergrove, BC la Quesnel, BC pentru a participa la o petrecere de sambata seara. Parintii lui sunt de acord fara tragere de inima. Joe decide sa plece vineri dupa munca, conducand peste noapte si promite ca ii va suna de indata ce soseste a doua zi dimineata. Acel apel telefonic nu are loc niciodata.

Sambata tarziu, in miezul noptii, parintii lui Joe primesc un telefon de la cineva de la petrecere care spune ca Joe nu s-a prezentat, dar cel care suna este prea obosit pentru a oferi detalii. Joe nu raspunde la apelurile telefonice repetate ale mamei sale, iar iubita lui Joe, Patti, apare curand si ii spune ca motivul pentru care Joe a plecat cu o zi mai devreme a fost sa se opreasca mai intai la ea acasa pentru a petrece noaptea impreuna. Patti l-a dat afara si i-a spart telefonul cand a aflat ca facea sex cu o fata pe nume Lucinda. Cand politia nu poate sa ajute, Teresa isi incepe propria ancheta, in mare parte fara ajutorul lui Tim, el care se simte pana acum neingrijorat. Nerespectarea lui Tim o enerveaza pe Teresa, cei doi care au probleme maritale din cauza lipsei de munca a lui Tim, deoarece Tim practic sa retras din viata de atunci.

Teresa, cu ajutorul fiicei adolescente Becca, ghiceste parola de e-mail a lui Joe si gaseste un e-mail legat de sex de la Lucinda, care locuieste in Chasm, BC. Timp fiind nevoit sa mearga la un interviu de angajare, Teresa si Becca conduc pana la Chasm si reusesc sa o gaseasca pe Lucinda, despre care afla ca este o jucatoare. Lucinda neaga ca l-a vazut pe Joe. Teresa merge apoi la detasamentul Hope al RCMP, care sugereaza sa creeze afise cu persoane disparute, dar explica ca nu pot ajuta pana cand Joe a fost disparut de 48 de ore. Un baiat indian caruia Joe l-a plimbat, numit dupa satul Powell River, il recunoaste ulterior pe Joe din afis ca fiind persoana care l-a dat acasa sambata dimineata.

Pe masura ce timpul trece si politia lanseaza o ancheta, ei gasesc unii dintre oamenii cu care Joe a vorbit. Ei aduc un proprietar de cultivare de marijuana pentru a fi interogat, care ii conduce la un dealer de marijuana pe nume Weaver. Weaver este actualul iubit ocazional al Lucindei si se constata ca Joe l-a ajutat pe Weaver sa transporte marijuana in masina lui.

Cu ajutorul inregistrarilor cartilor de credit ale lui Joe, politia si familia lui Joe incep sa se ingusteze unde s-ar fi putut prabusi. O echipa de cautare si salvare este trimisa langa Chasm, dar nu-i pot gasi pe Joe sau masina lui. In timp ce cauta impreuna cu echipa, Teresa gaseste un vehicul rasturnat gol care seamana cu masina lui Joe. La o inspectie mai atenta, isi dau seama ca nu a fost. Inapoi in oras, un barbat pe care Joe l-a ajutat sa schimbe o anvelopa il recunoaste pe Joe din imaginile cu el de la televizor. Echipa de cautare si salvare isi da seama ca au cautat intr-o locatie gresita. Se muta in noua locatie chiar langa Hope, dar inca nu-l gasesc pe Joe. Se arata ca dupa ce l-a ajutat pe barbat, Joe a adormit la volan si s-a prabusit.

Sergentul de politie, Al Ramey, explica familiei lui Joe ca, deoarece cautarea a ajuns in a opta zi, a fost retrogradata de la o salvare la o recuperare. Aceasta inseamna ca elicopterul nu va mai fi implicat si ca echipajul de cautare la sol va fi redus la minimum. Afara, mama lui Joe il roaga pe pilotul elicopterului, Jodeen Cassidy, sa urce pentru ultima oara impotriva ordinului lui Ramey de a-l cauta pe Joe. Ea refuza initial, dar o face si sergentul, caruia oricum nu i-a placut ordinul, ii da drumul. In timp ce zboara, mama lui Joe vede masina lui Joe. Ei aterizeaza, iar ea iese si plange din cauza trupului sangeros si fara viata al lui Joe. Joe incepe sa se miste, iar ofiterul de politie care i-a dus acolo suna la EMS. In timp ce Joe este grav ranit, el supravietuieste si isi revine.

Distributie
Kelly Rowan ca Teresa Spring
Shawn Doyle ca Tim Spring
Dustin Milligan ca Joe Spring
Tegan Moss ca Becca Spring
Ryan McDonell in rolul lui Will Spring
Ty Olsson in rolul lui Craig
Gwynyth Walsh ca Jodeen Cassidy
James Parks ca Anderson
Michael Eklund ca Weaver
Brian Markinson ca Al Ramey
Katharine Isabelle ca Lucinda Klunn


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.