Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Instinctul mamelor (SUA 2018) Mister ,Drama 82 min
282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noaptea nuntii sale (SUA 1917) Buster Keaton / 17 min
1.845 vizite - 0 comentarii
adaugat de ramona
 
  Alice in Wonderland (SUA 1985) / Partea 1/2
1.472 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
  O harta a lumii (SUA 1999) Drama 125 min
677 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intr-un cabaret /SUA 1014 -30 min
1.122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  365 de nopti la Hollywood (SUA 1939) Drama
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sa o intrebam pe Alice (SUA 1973) Drama / 76 minute
1.750 vizite - 0 comentarii
adaugat de maxim
 
  Valetul meu Godfrey(SUA 1936) Romantic,Comedie 89 min
1.873 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Alice in Tara Minunilor (SUA 1966) Mister,Feerie 78 min
1.970 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Alice in Wonderland (SUA 1985) / Partea 2/2
1.887 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Alice, dulce Alice (SUA 1976) Drama 107 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.06.2023  Adauga la favorite 117 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Alice, Sweet Alice (film, 1976)
IMDB 6.5
Regia Alfred Sole


In 1961, in Paterson, New Jersey , mama divortata Catherine Spages il viziteaza pe Parintele Tom impreuna cu cele doua fiice ale sale, Karen in varsta de noua ani si Alice in varsta de doisprezece ani, care ambele frecventeaza scoala de fete din parohia St. Michael. Karen se pregateste pentru Prima Impartasanie , iar parintele Tom ii da cadou crucifixul mamei sale . O Alice geloasa isi imbraca o masca de Halloween, inspaimantand-o pe menajera parintelui Tom, doamna Tredoni. Alice fura papusa de portelan a lui Karen, o sperie si o ameninta daca spune cuiva.

In ziua Primei Impartasante, Karen este sugrumata pana la moarte in transeptul bisericii de o persoana care poarta o masca de Halloween si o haina de ploaie galbena, crucifixul ei smuls de gat si corpul ei incendiat. O calugarita face descoperirea ingrozitoare, perturband ceremonia de impartasire.

Dupa inmormantarea lui Karen, fostul sot al lui Catherine, Dominick, incepe sa investigheze in mod independent uciderea ei, in timp ce detectivul Spina se ocupa oficial de cazul. Sora lui Catherine, Annie, se muta pentru a o ajuta, desi Alice si Annie se dispretuiesc reciproc. Catherine o trimite pe Alice sa livreze un cec de chirie proprietarului lor, domnul Alphonso, obez morbid, iar el incearca sa o molesteze . Annie este atacata de o silueta mascata. La spital, ea sustine ca Alice a incercat sa o omoare. Alice este trimisa la o institutie de psihiatrie pentru evaluare.

Dominick primeste un telefon isteric de la cineva care pretinde ca este fiica lui Annie, Angela, spunand ca are crucifixul lui Karen. Dominick accepta sa o intalneasca intr-o cladire abandonata. Acolo, silueta il injunghie inainte de a-l lega cu franghia. Dominick vede ca ucigasul este de fapt doamna Tredoni, care ii pedepseste pe Dominick si Catherine ca fiind pacatosi din cauza sexului lor premarital si a divortului. Dupa ce Dominick musca crucifixul lui Karen de pe gat, doamna Tredoni il impinge pe fereastra pana la moarte.

Catherine merge sa-l viziteze pe parintele Tom. El nu este acasa, dar doamna Tredoni o invita inauntru. Ea explica ca atunci cand propria ei fiica a murit in ziua primei impartasanie, si-a dat seama ca copiii sunt pedepsiti pentru pacatele parintilor lor. In durerea si nebunia ei, ea se daruieste bisericii. Parintele Tom soseste si ii spune lui Catherine ca Dom a murit. In timpul autopsiei lui Dominick, patologul gaseste crucifixul lui Karen in gura, iar Alice este eliminata ca suspecta. Parintele Tom si Catherine merg sa o ia pe Alice de la institutie.

Doamna Tredoni se strecoara in blocul de apartamente al lui Catherine. Domnul Alphonso se trezeste tipand, deoarece Alice ii pusese rautacios un borcan cu gandaci in timp ce dormea. Domnul Alphonso o intalneste pe doamna Tredoni pe scara si o confunda cu Alice. Cand o impinge de un perete, ea il injunghie pana la moarte si fuge. Detectivul Spina este martor la ea alergand fara masca.

Doamna Tredoni se grabeste la biserica, unde sunt postati politia. Spina ajunge prea tarziu pentru a-l salva pe domnul Alphonso. La liturghie, parintele Tom ii refuza impartasirea doamnei Tredoni. Ea il injunghie pe preot in gat in ​​timp ce politia se grabeste. In timp ce parintele Tom sangereaza pana la moarte, Alice iese din biserica cu geanta de cumparaturi a doamnei Tredoni si pune in ea cutitul de macelar patat de sange.

Distributie
Linda Miller ca Catherine Spages
Mildred Clinton in rolul doamnei Tredoni
Paula Sheppard ca Alice Spages
Niles McMaster ca Dominick „Dom" Spages
Brooke Shields ca Karen Spages
Jane Lowry ca Annie DeLorenze
Rudolph Willrich ca parintele Tom
Michael Hardstark ca detectivul Spina
Alphonso DeNoble ca domnul Alphonso
Gary Allen ca Jim DeLorenze
Louisa Horton ca Dr. Whitman
Tom Signorelli ca detectivul Brennan
Antonino Rocca ca director de pompe funebre
Lillian Roth ca patolog
Kathy Rich ca Angela DeLorenze
Marco Quazzo ca Robert DeLorenze
Ted Tinling ca detectivul Cranston
Sally Anne Golden ca politista
Patrick Gorman in rolul parintelui Pat


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.